עוד פליטת האתר הרשמי!!

pEace LadY

New member
עוד פליטת האתר הרשמי!!../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

היי אנשים !!
מה המצב??? ברחתי בריצה מהפורום של האתר הרשמי. טוף לא בדיוק ברחתי אני עדיין שם אבל גם כאן. אני בוגדת באתר ההוא. האנשים שם נוטים להיות קצת אגרסיביים. אתם נראים הרבה יותר סימפטיים אז היי לכם!! קוראים לי ענבר ובפורום הקודם מי שמכיר הייתי love chic שם דיי אידיוטי אבל לא נורא. אני מתה על היהודים
רק חבל שאני גרה בעיר מגעילה של ערסים אז אף אחד לא אוהב את היהודים כמוני...טוב לא כל הערסים כאן מגעילים חלקם ממש נחמדים.העיקר שאני לא גרה בפתח-תקווה!!! שם זה באמת ערס-וויל. מילא. אני אסביר את הכינוי שלי: רציתי להיות חיפושית אבל השם היה תפוס. ניסיתי עוד הרבה שמות והכל תפוס אז בחרתי בשם הזה שזה מין "שוחרת שלום" כזה.. הבנתי שיש כאן הרבה "פליטים". מי הפליטים בבקשה תגידו לי...
טוב הנה אתם מכירים אותי פחות או יותר אז ביי לכם כעת אנשים יפים שכמותכם

Darkness15

New member
פליטונת

אני גם פליטה של הפורום באתר הרשמי, למרות שלא ממש השתתפתי, קראו לי שם דרקנס, ומישהו פה תפס ת´ניק אז הוספתי 15.. ממ... מזוכיסט מאוהב, מה אתה אתה אומר על הניתוח שלי?, ותציע שיר חדש... || Darkness

yo you...

קודמ כל ברוכ הבא לפורמ של פליטיי האתר הרישמי... משומ מה ניראה לי שהולכימ ליסקול אותי באבנימ בגלל שאמרתי את זה... אבל מה לעשות זה נכונ תודו בזה... ואני כמו רוב האנשימ פה גמ פליטת האתר הרישמי... וזה כל מה שיש לי להגיד... אז זהו בהביי

sagiiltus

New member
אני שגיא

לא יודע אם הספקת להכיר אותי משם, הייתי שם תקופה קצרה עד שהבנתי את הקץ´, וברחתי:) בכל מקרה ברוכה הבאה...

ברוכה הבאה בובה ../images/Emo13.gif

אממ רוצימ לשמוע משו
תחזיקו חזק.. אני לא פליטת הפורומ הרשמי <כאב נורא נכונ
>
סתמ אני פשוט מתרחקת מפורומימ רשמימ..אז זהו..רק רציתי לשתפ ויש לי משפט בנושא..אני לא שונה אני פשוט מיוחדת
סתממ..ברוכה הבאה אחותי,מקווה שתהני, אממ גמ שגיא ברוכ הבא,קיצר כל החדשימ,ברוכימ הבאימ,אני רוני
,נעימ גמ לי ,תהנו
אממ עדי תסתכלי במסר שלי
<חח סורי על האיחור בובה>

מתוקה שלי....../images/Emo24.gif

רוניתו´ש!!! מה המצב??? אז זוכרת אותי? (חחח
) כן, כן...תחזיקי חזק, עדיף שתשבי.....זה אני מיקי והתחלתי מאתמול לאהוב את היהודים... הסיפור המלא: הכל התחיל שהייתי בקונסרבטוריון וסיימתי את החוג ובחדר השני ישבה ידידה שלי בערך וסתם דיברנו והיא נגנה על קרן יער ובחדר שהיינו בו היה גם אורגנית והיא אמרה לי לבקש שיר שהיא תנגן על קרן יער וביקשתי שיר של אביב גפן איזה שהיא רוצה והיא נגנה את האם להיות בך מאוהב ואז אישהו ערנו לאורגנית והיא התחיה לנגן את "זה לא קל" של היהודים (דההה) וזה הי נשמע לי מוכר והתאהבתי בו!!!!! ומאז התחלתי לאהוב את היהודים...... מיקי (פלאפל תעשיות בע"מ)... אוהב אותך ה-מ-ון......המון המון המון!!!!! נ.ב: שמעת על פסטיבל ערד????

אממ מי אתה?אין לי שמץ..

סתמממ פלאפלל שלייי חח וולקאמ טו דה קלאב
איזה כייפ לראות אותכ בכל חור שאני נתקעת בו
בדיוק ראיתי הודעה שלך למעלה ולא הבנתי מה אתה עושה פה (
) ואז החלטתי להתחיל להגיב מלמטה..וזהו :) אממ מה השאלה הזאת : "שמעת על פסטיבל ערד?" מה יש לשמוע ? <כנראה שלא שמעתי..חחח> אממ יש לי היומ מסיבת סיומ מעפנה אז אני יחזור רק מחר בבוקר. וגמ אז אני ישנ
אז נראה לי תצטרכ לא לדבר איתי 24 שעות
וואו אני לא מאמינה לא דיברנו היומ..שיא
אוהבת אותככ המונ המונ המונ המונ המונ המונ המונ
חיפו
לשימוח פור יו :)

מתוקההההה!!!!

גם אני אוהב אותך המון המון המון המון המון המוןןןןןןן!!!!!!!!!!! בכל אופן, מה שכנראה לא שמעת על פסטיבל ערד זה שהשנה הוא חוזר-אבל בתור פסטיבל של שירה בציבור! בעעעע!!! שלושה ימים של שרה בציבור וקומזיצים המוניים! פאקקקקק!!!! טוב, לפחות נשארו המופעים במצדה....שיהיו רוקיסטים! את בטח ישנה עכשיו, אז כשתתעוריי תגידילי איך הייתה המסיבת סיום מתוקה שלי! מיקי.

איש שלג קטנ שליייי

אממ אהה כיינ שמעתי את זה
בעע איתמ! אממ מי יופיע במצדה? דפקא אני לא ישנה..לא יודעת אני לא עייפה
אממ היה נורא כייפ במסיבת סיוממ אבל עצוב נוראא
כי מתחיל החופש המסריח הזההה :// ואני יותר לא יראה אפ אחד משמה
טופ ולפני שאני יתחיל לבכות אני יגמור
נמשיכ באייציק

פליטה.......

טוב אני לא פליטת האתר הרישמי אבל גם אני בהחלט גרה בעיר של ערסים מסריכים מאיה עיר את אולי בטעות זאת אותה אחת....

למעלה