עוד פליט IOL לרשימה המכובדת

עוד פליט IOL לרשימה המכובדת

אהלן כולם! כל החבר´ה מ IOL כבר מכירים אותי ולכל החברה מהפורום הזה נעים להכיר , קוראים לי אלכס עולה לכיתה י"א בראשון ואני חושב שזה הפורום הכי טוב לכתוב בו , בעיקר בגלל הממשק הנוח והשימוש הקל אני מקווה שלא יהיו פה ריבים מיותרים הצפות ושטויות כמו שקרה ב IOL ולתותי אני מאחל לך בהצלחה בניהול הפורום עם כל מחנה ה Refugees של IOL ועכשיו לענייננו המסיבה בג´י ספוט אתמול - מסיבת הרימיקסים של מומי לוי אני חייב לציין שזאת הייתה אחת מהמסיבות הכי מוצלחות בג´י ספוט עד עכשיו ממש מסיבה מצויינת כבוד גדול גדול למומי לוי על המוזיקה המעולה שהוא שם ממש הקפיץ את כל המועדון במיוחד עם הרימיקס שבו הוא התחיל לשים חלקים מאינסטרומנטלים של שירים ואז בסוף שם את הAnte Up עם באסטה ריימס זה היה כל כך מקפיץ כבר כמעט התחיל פוגו במועדון ואז הוא עצר את זה באמצע... זה היה כל כך אכזרי... =) היו שם עוד המון רימיקסים פשוט מפוצצים כמו הרימיקס של next episode עם lapdance פשוט מוזיקה אחלה בחלה היו בערך 120 איש במועדון בידיוק הכמות האולטימטיבית לג´י ספוט לא צפוף מדי ולא ריק מדי. כבוד לכל החבר´ה שעלו במייק הפתוח אני חושב שצריך לעשות יותר מסיבות רימיקסים ואתם? אה ועוד משהו....יש פה חבר´ה מחולון? Alechko

אוי אוי שכחתי משהו חשוב!

כבוד גדול גדול גדול לסופרים שארגן את המסיבה הזאת! שירבו מסיבות כאלה!

אופס אופס אופס איזה דפוק אני

חשבתי שההודעה הקודמת שלי על זה שאני פליט IOL לא נשלחה , סליחה על הצפת הפורום....

למעלה