עוד פן לסופו הטראגי של ג'ורג

tmenczel

New member
עוד פן לסופו הטראגי של ג'ורג

למי שעוד לא הספיק לקרוא... פורסם היום כי שעתיים לפני מותו של ג'ורג כפה עליו רופאו דר' לדרמן, לחתום על הגיטרה של בנו על אף שג'ורג סירב. דר' גולדמן שנחשב למומחה עולמי למחלת סרטן הריאות מואשם כי הכריח את ג'ורג לחתום ואף החזיק את ידו כאשר כתב את המילים "אני כותב לך במאמצים רבים ובתחושה של חוסר נוחות" (יצא גדול גם בשעה שגסס). שירו של ג'ורג "כשהגיטרה שלי מתייפחת" נראה רלוונטי מתמיד... ניתן לקרוא את הכתבות בתרבות YNET.

tin ker bell

New member
הרופא ממש לא בסדר... ../images/Emo5.gif../images/Emo184.gif

לא רק בגלל שזה ג'ורג'... אבל להכריח אדם גוסס לעשות משהו בניגוד לרצונו?! זה ממש לא בסדר. אולי הרופא טוב ואולי טיפל בג'ורג' ובחולים אחרים במסירות, להתייחס כך לאדם חולה בשביל חתימה? אגב יש עוד שרשור בנוגע לנושא הזה ואפשר לחבר את שני השרשורים
ונצל"ש!!
בחדשות הערב, סביבות 5, הייתה כתבה על כוכב מאדים. אני מסתכלת בכתבה ופתאום שומעת שיר שקול אחד בו היה חשוד להיות קולו של ג'ון (?). מישהו מוכן להגיד לי אם הוא מכיר את השיר ואם כן איך קוראים לו והאם הוא של הביטלס בכלל? הייתה שורה כזו: is there life on mars? או משהו כזה.. ויותר מאוחד באותה הכתבה, ראו שהשמיעו בחדר הבקרה את השיר "good morning" של הביטלס כמובן, מסרג'נט פפר... חח אז כולם שומעים אותם, הא?! ;)

tin ker bell

New member
*חסר מידע*

אני קצת עילגת בזמן האחרון. הכתבה על מאדים הייתה בעקבות נסיון של חוקרים לראות מה יש שם... חדר הבקרה->המקום בו החוקרים שהו בזמן שבו המתינו לקבלת התוצאות והתצלומים.

Miss CB

New member
פפפפפ

אל תהיו כבר בטוחים שזה מדויק, יש מצב שהרופא ביקש יפה שיחתום וג'ורג' בהיותו אחלה גבר (מה, לא?) הסכים. אם המצב כך, זה אומנם טיפטיפה לא אתי אבל אם ג'ורג' הסכים ברצון אז איי גס שזה בסדר... ואם אומנם הסיפור מדויק, שמישהו יתן לרופא הזה כאפה.

למעלה