פסח לבד
תקופת החגים היא תקופה לא קלה. הדרך להתמודד היא את מול עצמך. ואת מול הסביבה.
את מול עצמך, בחרי לך את הבגדים שתרגישי בהם הכי נוח והכי יפה ולכי לליל הסדר עם חיוך ואנרגיה שמחה. תתאמני על זה גם שזה קשה!.
החליטי שמרגע זה את משנה גישה. ליותר חיובית אפילו שקשה ויותר פתוחה. חייכנית. מה שהיה, שייך לעבר, תלמדי ממנו ותניחי לו. הסתכלי קדימה על מה שאת רוצה שיהיה וכך תנהלי את השיח מול עצמך ומול כולם (אפרט באת מול הסביבה).
החליטי שאת לא נשארת בבית להרגיש את הלבד אלא עושה דברים. עושה הליכות, הולכת לים, נפגשת עם חברים. שיהיה לך לוז מלא. חפשי בפייס אירועים (יש מלא הרצאות מגניבות, מפגשים, טיולים, חלקם חינם תוכלי לראות בקבוצות שונות ואם לא מוצאת כתבי לי אשלח לך.)
יש אתרים שמרכזים פעילויות כייפיות (לא בהכרח לפנויים אבל יכולים להיות פאן) אגב מתאמנת שלי הכירה חברה חדשה במפגש סדנת וואלפ שמצאה באתר של פעילויות.
לפני שאת אומרת, אין לי עם מי ללכת.
תנשמי. זה הרגע להתחיל בשינוי שלך. להפסיק לתת לעולם לנהל אותך ולנהל את עצמך ולנהל את האנרגיה שלך. זה הזמן להתחיל לשנות.
את מול הסביבה - החליטי שאת ענייניך הפרטים את משתפת לפי מה שאת בוחרת. לספר על דייטים כושלים זה לא מועיל לך.
"מה קורה", תאמרי "מעולה, יש לך מישהו מקסים להכיר לי?".
"איך הולך עם הדייטים?" מעולה "אני מכוונת את עצמי למצוא ואני מאמינה שזה יהיה בקרוב".
אם יאמרו, את בררנית. "אולי, אבל אני גם פתוחה להצעות, ואם יש לכם מישהו שרוצה זוגיות ו...(2-3 דברים שחשובים לך) אשמח להכיר".
הכי חשוב
אין לך מה להתבייש, רק מי שלא היה בעולם הזה הרי ישאל אותך שאלות כאלה כיוון שהוא לא יודע שהדרך יכולה להיות מתסכלת.
אבל, ויש כאן אבל גדול,
דרך היא רק דרך, ואם תפעלי נכון בסופה תהיה בזוגיות שאת רוצה.
שיהיה חג שמח, חג של התחלה חדשה כמו שאת רוצה וחולמת.
ויקי