עוד פעם אלימות קפלניסטית נגד המשטרה.

1ספי11

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל
אשרינו שזכינו להגיע למצב בו חתונה בגבעות גורמת לרעש מפריע בישובים יהודים אחרים. כן תרבה התיישבות בישראל ותעלה ותתפתח.

DANIAVNI

Well-known member
אשרינו שזכינו להגיע למצב בו חתונה בגבעות גורמת לרעש מפריע בישובים יהודים אחרים. כן תרבה התיישבות בישראל ותעלה ותתפתח.
אני נגד הקמת רעש בשעות הלילה
אבל ביננו, בלי קשר להתנחלויות, להתלונן על רעש כשיש חתונה זו רשעות לשמה.
זה לא שהקימו שם אולם חתונות . פעם בתקופה מתקיים כזה אירוע. המשטרה בכלל לא צריכה לטפל בכזה דבר. אבל מסתבר בשביל מה שלא צריך, יש להם מספיק כח אדם .
גם ליד הבית שלי היתה איזושהי חתונה בבית כנסת שלוותה בשירה ותופים
לא עלה בדעתי שאנושי בכלל להתלונן על כזה דבר .

אלפיני

Well-known member
ללא כל ספק מצדיקים מוניטין כמתנחבלים אלימים.

Harrington

Well-known member
מנהל
חברנו הרינג לא מוכן לקבל אפשרות שמתנחלים נוקטים באלימות.
ואללה? איזה מעניין. לא היה לי מושג שזאת דעתי ושאינני מוכן לקבל זאת (אם כי במקרה הזה זה דווקא כנראה נכון ומדובר כפי שקורה הרבה באירועים האלה באנשים מבחוץ :)). תודה רבה שהחלטת בשבילי מה אני חושב ספי! לא יודע מה הייתי עושה בלעדיך.

1ספי11

Well-known member
ואללה? איזה מעניין. לא היה לי מושג שזאת דעתי ושאינני מוכן לקבל זאת (אם כי במקרה הזה זה דווקא כנראה נכון ומדובר כפי שקורה הרבה באירועים האלה באנשים מבחוץ :)). תודה רבה שהחלטת בשבילי מה אני חושב ספי! לא יודע מה הייתי עושה בלעדיך.
אני לא מכיר אותך ולא יודע את דעותיך.
אני רק מתייחס לדבריך כאן.

Harrington

Well-known member
מנהל
אומר מי שמדברר רל"ביסטים בלי שום עכבות.
אם אותך זה הצחיק שיבושם לך. לי אישית לא חדש שבדבריך קשה בדרך כלל למצוא אמת כלשהי. אין סיבה שזה יהיה שונה כשאתה עושה עצמך מוסמך לקבוע עבורי מהן דעותי.

בריאות, מיצינו. כשתחשוק נפשך בדעתי, אניח שתדע לברר אותה.

1ספי11

Well-known member
אם אותך זה הצחיק שיבושם לך. לי אישית לא חדש שבדבריך קשה בדרך כלל למצוא אמת כלשהי. אין סיבה שזה יהיה שונה כשאתה עושה עצמך מוסמך לקבוע עבורי מהן דעותי.

בריאות, מיצינו. כשתחשוק נפשך בדעתי, אניח שתדע לברר אותה.
לא תכיר ב"אמת" גם אם היא תחכך את מבושיה בפניך.

certified.woke

Well-known member
ימח שמם של הפורעים וזכרם...

חנן44

Well-known member
במדינה מתוקנת השוטרים היו צריכים לפתוח באש חיה ולכוון היטב

למעלה