עוד פעם אני.............:)

binba!

New member
עוד פעם אני.............:)

אני מממממממששש מחפשת חומר ותמונות על הסדרות האלה: גברת פילפלת הנעלולים בינבה נילס הולגרסון מוש השור עמיקו (זוכרים אותו?:) ) שאלתיאל קוואק הדבורה מאיה הקוסם מארץ עוץ ודנוור (הדינוזאור האחרון) אתם בטח שואלים את עצמכם למה לעזאזל אני צריכה את זה........ אז ככה, כגע אני בונה אתר, ואני ממש רוצה שתהיה בו פינה שמוקדשת כולה לדרות הנוסטלגיות, אז כבר אספתי שירים, ויש לי גם תמונות של הקטקטים (בזכותכם) ו......זה לא מספיק!:( אז אני מממממממממשששש אודה אם תעזרו לי קצת לחפש.. כי אפילו איפה לחפש אני לא יודעת
תודההההההההההההההההההההההההההההההההה וואי, ממש כואב לי הגרון, אני הולכת להכין תה.......

zuli2

New member
אולי כאן...מישהו הקדים אותך..:)

היי יש כבר אתר כזה מ ד ה י ם !!!! ולא לשכוח לחתום על העצומה !!![ יחי ילידי 68 +_ יוחזרו התוכניות ל א ל ת ר !!! ביי

okok4

New member
חשוב!

כאשר מוסיפים כתובות אינטרנט נילוות בעזרת העתק\הדבק יש למחוק את ה http;// המיותר, אחרת הקישור לא עובד.

binba!

New member
כן,כן...כולם שולחים אותי אליו

אבל אין בו מה שאני מחפשת... יש בו רק שירים, וזה לא מספיק (על הסדרות שאני מחפשת) והאתר ההוא שנתת לי, זה לא בדיוק הסגנון שאתר שלי יהיה בו....... אוף!:( אני לא מוצאת אבל תודה בכל זאת!!

CHOFA

New member
בינבה

בס"ד כשתסיימי עם האתר אולי תכתבי פה הודעה עם קישור לאתר שלך??? אני מחפשת אתר בסגנון כזה מלא זמן!!!

binba!

New member
כמה דברים...

קודם כל, קוראים לי שירה.....:) דבר שני, יהיה לי קשה לסיים עם האתר, כי אין לי חומר....אבל תאנשים פה זה לא הכי מעניין... ואנשים בכלל, לא רק פה... ואני לא מצליחה בשום מקום למצוא טיפה של חומר! או שאני פשוט לא יודעת איפה לחפש...בגלל זה שאלתי פה... אם תוכלי לעזור לי אני ממממשש אשמח!
רבה...
שירה

למעלה