עוד פעם בוקר טוב!!

analib

New member
עוד פעם בוקר טוב!!../images/Emo39.gif

הינה העוגה שהכנתי לבית. ניסיתי לעשות בובה שמסמלת את גפן. גם פה היו קטעים שפשוט לא ידעתי מה לעשות. ובנות מנוסות, ישלי הרבה שאלות!! בשערות, ניסיתי להכין עם הזה של שום!! קניתי חדש, כמו שיש בפלסטלינה. לא יודעת מה עשיתי, אבל שברתי את הדבר הזה!! אולי הבצק התקשה יותר מידי מהר??? אז עשיתי כמו גילגולית לימדה אותי!! אחרי זה, היה לי מסובך להכיו את הגוף ולהלביש אותו. נראה לי שאני צריכה סדנא לזה!! לא הצלחתי להשיב אותה כמו שצריך ופשוט היא שכבה קצת!!! והלבבות, האם יש שיטה טובה שלא יזוזו?? שמתי מלבן מבצק כדי שישארו במקום ולא עזר!! ועוד בעיה, אין לי את זה שמשטיחים את הכיסוי, אז פישלתי והשארתי בועת אוויר שרק גיליתי אותה מאוחר מידי... טוב, מספיק עם בלה בלה... רק שכחתי לספר שאבי הכין לי את המשקפיים, כי גם לא יצאו לי מבצק!! הוא הכין מחוט חשמל ירוק ואני צבעתי בכחול, צבע המשקפיים של גפן!! יום נפלא! אילנה.
 

michahz

New member
חמוד מאוד. ותשובות...

בצק לשער אני מערבבת עם מרגרינה ואז הוא יוצא בקלות. (גם אני שברתי כותש אחד). להושיב צריך לעשות כשהבצק רטוב ולשים משענת כדי שלא ישכב. אני עושה לבבות קטנות יותר ואז זה לא זז. את יכולה לשטח עם כף היד, לא צריך את המכשיר. כדי להוציא את בועת האויר אפשר לחורר עם קיסם או חוט מתכת ולכסות את החור. משקפיים לא קל לעשות, עם הבצק זב תמיד נראה כמו משקפת. אני בסוף ציירתי את המשקפיים.
 

analib

New member
תודה מיכל!

אבל באיזה פרופורציה בצק ומרגרינה?? אילנה.
 

t a l talim

New member
עוגה מתוקה ביותר!

בכדי שהדמות לא תשכב, ניתן ליצור לה "עמוד שידרה"- לנעוץ לאורכה פסטה עבה או מקל של סוכריה, ובעזרתם תתישר הבובה. ריכוך במרגרינה... קשה להכניס לכמויות מדויקות- תוסיפי כל פעם קצת מרגרינה עד שתרגישי שהבצק מאוד רך וקצת דביק- תעשי נסיונות עד שתמצאי את המצב האופטימלי עבורך. וגם לי יש כותש אחד שבור...
 

visita

New member
ובתור גיסתה,טורחת לרגע, אני מלשינה:

הנוגה היתה יפהפיה, אף אחד לא שם לב לבועה כלשהי, הדמות ממש ממש דומה לילדתה המקסימה והעוגה היתה גם טעימה- אז מה עוד אפשר לבקש? כל הכבוד, אילנה!!
 
למעלה