עוד פעם הרמה של הטסטסטרון שלי עלתה

טלייי1988

New member
עוד פעם הרמה של הטסטסטרון שלי עלתה

הרמה שלי הייתה על 0.8> ועכשיו 1.20 אני לא מבינה לעזעזאל איך זה יכול להיות אים אני אחרי כריתת אשכים איך תסבירו לי בבקשה איך כי אני עוד שניה פשוט מישתגעת מעצבים ומיתמוטטת איך

Ellianne

New member
תרגעי

נתחיל מזה שזאת לא רמה שאת צריכה לדאוג ממנה, זה עדיין בטווח של נשים ביולוגיות.

חוץ מזה, זה מאוד הגיוני שהגוף ינסה לאזן את עצמו מבחינה הורמונלית אחרי ניתוח כזה.

עדיף שתתייחסי יותר לתוצאות בבדיקות שקשורות לבלוטת יותרת הכליה מאחר ומשם מגיע רוב הטסטוסטרון.

Ellianne

New member
אני לא רופאה

עדיף שתשאלי את רופא/ת המשפחה שלך ובכלל עדיף שתתייעצי עם רופא לגבי דברים כאלה

הקטלן1

New member
טלי באמת חבל על העצבים פה בפורום אף אחד ....

לא רופא הכי טוב ללכת לרופאה שלך ולשאול אותה אין משהו אחר

ronity18

New member
ניתוח

ניתוח לכריתת אשכים?
זה דורש תנאים מוקדמים- נגיד תקופה של לקיחת אסטרוגן וזולדקס? כל אורולוג יכול לבצע את זה ?
ואגב יצא לי לשמוע
שאצל נשים רוב הטסטוסטרון מגיע מיותרת הכליה
כנראה שאין אשכים
ויש "רק" שחלות או או לא זה ולא זה. . .. הגוף לוקח פשוט משם

טלייי1988

New member
רונית לא פשוט היה לי לעבור כריתת אשכים

הבאתי למנתח מיכתב מפסיכיאטרית שאומר שאני טראנסקסואלית ומומלץ לנתח אותי ולתת לי לעבור ניתוח לשינוי מין וגם מיכתב מתל השומר שעברתי את הוועדה לשינוי המין אים את רוצה לעבור את התהליך אני יכולה להפנות אותך לאורולוג הזה תרישמי לי בפרטי אני יביא לך טלפון ופרטים שלו בפרטי אגב אני מיתכוונת לעשות גם בדיקה של יותרת הכליה כדי לבדוק את העיניין שמה

אני יודעת שאת מסוגלת ללכת לרופא לבקש

שיכרות לך את בלוטת יתרת הכליה... אז אל. אפילו שהוא לא ינתח אל תעשי לעצמך תפדיחה.. זה חלק חשוב בגוף שעוזר להתמודד עם מצבי לחץ על ידי הפרשת הורמונים בינהם אנדרנלין.
וכל אחד ואחת חייבים קצת טסטסטרון בגוף... זה בשביל האיזון.

ronity18

New member
השוני

יש הבדל, שוני בתחושה
בין להיות על זולדקס
לבין להיות אחרי כריתת אשכים- שאז לא צריך זולדקס?

זולודקס עובד על החלק במוח שמפעיל את האשכים

לייצור טסטוסטרון. אם אין אשכים אין טעם לקחת תרופה שמשפיע על חלק שאיננו.

היי טלי?

הטוסטסטרון שלי נמוך מידי הלוואי הייתי יכול להתחלף איתך חחחח טלי מה שיש לך זה בסדר וזה נמצא בערכים של אשה אחלה יום

היי טלי?

הטוסטסטרון שלי נמוך מידי הלוואי הייתי יכול להתחלף איתך חחחח טלי מה שיש לך זה בסדר וזה נמצא בערכים של אשה אחלה יום

למעלה