עוד פעם התייבש פה
...שימו

shmez

New member
עוד פעם התייבש פה../images/Emo70.gif...שימו ../images/Emo23.gif

אני מתחילה את הסיפור בהמשכים...אמנם פעם שעברה לי ולדורון היתה בלעדיות..אבל הפעם כולכם מתבקשים להצטרף
... ********************************************************************* הם ירדו ארבעתם מהאוטו והכלו לפסוע לכיוון שער מס' 4...אלעד היה שם, גם אמא שלו וגם דור אחיו. אחרי הנשיקות והחיבוקים עמדנו והתחלנו לדבר, הדלקתי סיגריה, גם איתי וניר ביקשו אחת.."בבקשה" אמרתי ושלפתי חזרה את הקופסא מהכיס... כולנו עמדנו וחיכינו לחברה של אלעד איתה הוא טס עכשיו לחודש לארה"ב "היא תקועה בפקקים.."התנצל אלעד... כן..היא תמיד תקועה איפשהו זרק ג'ינג'י וכולנו גיחכנו... באנו רק ארבעתנו להיפרד ממנו, אני (רוני), איתי,ניר וג'ינג'י (עומר) רחלי (חברה של ג'ינג'י)כבר הספיקה להתגייס לפני שבוע ואדווה...היא "היתה בחתונה". נווית הגיעה לקול תשועותינו הרמות.."או נזכרת להגיע לטיסה.." צחק איתי "כבר עשינו מ-4 יוצא 1.." התקדמנו עם הזוג המלכותי לכיוון התור הע-נ-ק של הצ'ק אין למזוודות, רק בשביל שהדיילת הגמדה תגיד לנו שלכל בעל כרטיס מורשה להיכנס מלווה אחד לתור... חיכינו כולנו בסבלנות עד סוף התור.. ואז לפני העליה לדיוטי כולם התחבקו התנשקו ונפרדו..נתתי לאלעד חיבוק גדול ונשיקה....כמעט שכחתי את המכתב שהכנתי לו...."הנה סנדוקן (ככה קראתי לו, ש"מ שלו זה סנדובסקי) הכנתי לך משו קטן..חומר קריאה לטיסה".. "תודה רוני..אני אתגעגע..." וככה הזוג המלכותי, אלעד ונווית עלו לדיוטי פרי.. ארבעתנו צעדנו לכיוון המכונית... ********************************************************************* טוב יקירי..אני מקווה להשתתפות של כל אחד ואחת מחברי הפורום
סיפור זה מוקדש לאלעד...החבר הכי טוב שלי..שנסע עכשיו לחודש לארה"ב... לא נשכח ולא נסלח

BryNicky

New member
נצל"ש דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהו יכול לשים פה תמונה של נטלי (תמונת פנים עדיף בלי חיוך)

jt7785

New member
יש בגלריה הרבה מאוד תמונות

אבל אם את ממש עצלנית אז כנסי לכאן, יש שם בעמוד תמונה כמו שביקשת.

Torn

New member
לא מנצלים כזה שירשור../images/Emo70.gif

רוני אני מבטיח שאני ימשיך בערב, פשוט עכשיו אין לי מקלדת ואני רושם עם העכבר, אני אקנה מקלדת עוד מעט וימשיך....

Torn

New member
איזה נאחס יש לי מהמקלדת הזאת../images/Emo10.gif

הקיצר הלכתי עכשיו לקנות מקלדת חדשה, ולא היה לי כוח ללכת לשם עם האוטו אז נסעתי עם אופניים... ונסעתי על המדרכה (ברחוב דב הוז בשביל דורון
) בכל אופן איזה אישה מפגרת הוציאה את הכלב שלה לטיול ויש לה את הרצועות המתארכות האלה,ואני נסעתי שם והסתומה הזאת הרימה את הרצועה על הפרצוץ שלי, וואלה יש לי שריטה על כל המצח וגם זה שורף
לפחות עכשיו יש לי מקלדת חדשה, סעמק
. רוני אני ימשיך מאוחר בלילה או מחר, פשוט שורף לי אחושילנג
.

shmez

New member
בכייף מלך../images/Emo47.gifהעיקר שתרגיש טוף../images/Emo13.gif

ושני..גם את יכולה..

shmez

New member
לא תהרסי..מסימום אני ודורון נשפצ"ר.

חוצמזה יאללה..אם לא תתחילי ..לא תוכלי להתקדם

Miss Kitty

New member
../images/Emo3.gif

קראתי את מה שכתבת 4 פעמים, ועדיין לא עלה לי בראש רעיון להמשך..

Torn

New member
המשך>>>>>>../images/Emo13.gif

נכנסו למכונית והיינו בדרכנו הבייתה, היינו עצובים מצד אחד ושמחים מצד שני... עצרנו ברמזור, משום מה הרמזור התעקב יותר מהרגיל, בדיוק שהרמזור התחלף שמענו פיצוץ אדיר, ידענו שמשהו רע קרה, מייד יצאנו מהמכונית, ראינו את המטוס של אלעד צונח למטה במהירות גבוהה, כולנו עמדנו המומים לא הצלחנו לעקל את מה שקורה, פתאום ראינו אנשים מתחילים לצנוח מהמטוס... באותו רגע הרגשנו תחושת הקלה, אמבולנסים ומשטרות הגיעו למקום, ופתאום שמענו רעש חזק, מישהו צנח לנו על המכונית, מייד רצנו לבדוק לשלומו, למזלו הוא יצא ללא שריטה... לבחור קראו צחי, הוא היה נראה המום, מייד אח"כ תפסה אותנו מחשבה מדאיגה, היינו מודאגים מאלעד... רוני התחילה לרעוד, אבל צחי בא והרגיע אותה, הוא אמר לה שרוב הנוסעים הצליחו לצנוח מהמטוס, צחי ממש הרגיע את כולם... נכנסנו למכונית ונסענו חזרה לכיוון שדה התעופה, בכניסה לשדה ראינו את רוב נוסעי המטוס עוברים טיפול רפואי, אבל עדיין לא ראינו את אלעד, מחשבה מפחידה אחזה בכולנו, הרגשנו אבודים... ופתאום שמענו צעקה מוכרת מאחורה, "רוני"!!!!. _______________________________________________________ אני יודע שזה לא יצא משהו, ויש פה הרבה קטעים לא הגיונים, אבל לא היה לי מושג איך להמשיך את הסיפור הזה, יאללה תמשיכו

shmez

New member
טוף...קצר אבל חמוד...

למרות שרציתי גם קו עלילתי בארץ וגם בניו יורק..לא משנה _________________________________________________________________________ "רוני!" שמעתי מאחורי..הכרתי את נקול הזה.. "נוית!!!" צווחתי לפני שעוד הפניתי את מבטי, לנווית היה כזה קול ציפציף שאי אפשר לפספס... "וואי מותק את בדר" שאלתי...היא הסתפקה בהנהון... "נווית..א..א...איפה סנדוקן
" "אני לא מוצאת אותו רוני, אני משתגעת פה" חשבתי לעצמי."אם היא רק לא היתה חברה שלו הוא לא היה נוסע היום לארה"ב וכל זה לא היה קורה...לא רוני תתרכזי..לא מוצאים את סנדו...איפה הוא יכולה להיות?" התחלתי לרוץ בכל השדה וצווחתי "סנדו!!!" "סנדוקן!!!" "אלעד..נו תענה לי כבר!!!" התחלתי לבכות ומאחורי פתאום באה יד ותפחה על כתפי... הסתובבתי לאחור....זה היה הצחי הזה... "תרגעי" הוא לחש...ניסה לחבק אותי כדי להרגיע.. "עזוב אותי..אתה לא רואה שאני בלחץ!!!" צעקתי עליו.. "סה"כ רציתי לעזור" "סליחה.."השבתי..."זה פשוט שזה טיפה מייאש" והדמעות החלו נוזלות בשנים מעיני... הרמתי את הפלפון שנפל לי כשרצית..וחשבתי לעצמי שאני חייבת להתקשר להורים שלו....עוד לפני שסיימתי לחייג את המס' טלפון... מס' מוכר...על המסך כתוב "משפ' סנדובסקי " "לענות?" חשבתי לעצמי..."מה אני אגיד לשושי (אמא שלו)? ש...הבן שלהם..." ובשניה שעניתי.... טו טו טו צלצל השעון המעורר...וואי איזה סיוט
איזה מזל שזה היה רק חלום רע..."אבל מי זה הצחי הזה? מאיפה הוא בא?" צחקתי לי והתיישבתי ליד המחשב לראות אם יש הודעות חדשות באיי סי... הודעה מאלעד..."איך זה יכול להיות שאלתי את עצמי...הוא טס רק 10 שעות בינתיים...יש לו עוד 11 (טיסת קישור ללוס אנג'לס)" פתחתי אותה "שמז....את לא עונה בבית אז רק רציתי להגיד לך שאני ממש אתגעגע ואחשוב עלייך..מקווה שתהנו פה בלעדי...:)" ואז נזכרתי..הרי הוא לא ידע שאנחנו מפתיעים אותו בשדה תעופה..איזה חמודי..נפרד ממני..
באותה שעה אלעד ונוית כבר היו במחצית הדרך שלהם ללוס אנג'לס אל דודו של סנדו... נוית ישנה על בירכיו של אלעד, ואלעד מת לקום ולהשתין, רואה שרק במסך בפעם ה-100 בערך...משועמם... ________________________________________________________________________ רואה צחי..
הצלחתי לסדר את מה שעשית...אל תהרוג לי את החבר הכי טוב...
יאללה תריצו את זה

Torn

New member
פששש יפה../images/Emo70.gif

אני ימשיך עם זה מאוחר יותר, אני עייף עכשיו, בנתיים אני רוצה שאחרים ימשיכו, זה לא קשה, תזרמו עם הסיפור
.

DIRRTY

New member
ממשיך אבל בשורה קצרה>>>>>>>>>>>>

אבל לפתע כל החשמל כבה ואיכשהו רק המסך היה דלוק קולות מוזרים נשמעו מאחור וצעדים מתקרבים צעדו לכיוון לא ידוע ואז בשיא המתח והפחד........... _____________________________- טוף חברים אני מקווה שזה פסדר אני לא בדיוק טוב בזה אבל צחי איים לשלוח תמונה שלו והייתי חייב לרשום משהו

Torn

New member
לדעתי זה אחלה מה שעשית../images/Emo13.gif

כי עדיף שכל אחד ירשום משהו קצר, וכולם ישתתפו מאשר שרק שתי חברי פורום ירשמו את כל הסיפור...

Torn

New member
המשך........

אה זה היה שוב הצחי הזה, הוא ממש הבהיל אותנו
, מסתבר שהייתה הפסקת חשמל, והוא עובד בחברת החשמל, פתאום צחי התקרב אליי, הוא היה נראה ממש חמוד... "רוני מה את אומרת שנצא מתישהוא"... סבבה, לאיפה אתה רוצה לקחת אותי? לעיר הלבנה מה את אומרת? ו-ו-א-ו אני מתה על המקום הזה, יאללה היום ב8 תבוא לאסוף אותי, אין בעייה חמודה!.

למעלה