עוד פעם חיסולים - ושוב מחכים לפיגוע

עוד פעם חיסולים - ושוב מחכים לפיגוע

עוד פעם חיסולים - ושוב מחכים לפיגועים אתמול בלילה שוב חזר צה"ל לשיטת "החיסולים" המוכרת והידועה. בג´נין הרגנו את מפקד החמאס ומפקד הפתח בעיר, זה לצד זה. ביצוע נקי וחלק. והנה התוצאה: הבוקר כבר תושבי ירושלים במתח, מחסומים בכל הכניסות לעיר, התראות חמורות על פיגוע נקמה. הפעם הרגנו אנשים בכירים לשני ארגונים במכה אחת, והתוצאה שעכשיו הם יפתחו תחרות מי יצליח ראשון לעשות אצלנו פיגוע. קשה לי להבין את האנשים שיושבים אצלנו למעלה, בממשלה ובמטכ"ל. כמה פעמים אפשר לחזור על אותה שגיאה ולשלם את אותו מחיר, עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם? כמה פעמים, יא רבאק? ריבונו של עולם, מתי כבר תבינו מה שכל ילד קטן יכול לראות: שה"חיסולים" לא פותרים שום בעיה ולא מפסיקים שום פיגוע אלא להיפך. על כל מפגע ו"מהנדס" שאנחנו מחסלים להם קם מחליף עם עוד יותר מוטיבציה להלחם ולפגע בנו. רק האנשים שנהרגים בפיגועים אין להם תחליף, כל אחד עולם ומלואו, כל אחד משאיר משפחה כואבת ודואבת שתמשיך להתאבל הרבה אחרי שאנחנו נשכח את הפיגוע הזה. וכך גם בצד השני של החזית, אנשים פשוטים שלא רצו להילחם בנו אלא רק לחיות את חייהם בשקט נהרגים בזמן הטלת עוצר על הערים הפלסטיניות. מתי נבין שאי אפשר לנצח את המלחמה הזאת וזה רק המשך כאב וסבל בלי טעם ובלי תוחלת. גם גדולים וחזקים וקשוחים מאיתנו לא יכלו לנצח עם שנלחם נגד שלטון זר, גם האימפריה הבריטית האדירה ששלטה בכל העולם לא הצליחה לנצח אותנו כשהיינו קומץ עלוב של שש מאות אלף יהודים בפלסטינה-א"י. הרי כולם, גם מצנע וגם שרון ואפילו בקצה הימין, יודעים מה הסוף הבלתי נמנע. כולם יודעים שבסוף נצא מהשטחים ותקום מדינה פלסטינית. אז כמה זמן נחכה ונתמהמה, כשכל עיכוב עולה בעוד דם וסבל? האם מהבחירות שבאות עלינו לטובה (?) ב28- לינואר תצא ממשלה עם קצת יותר שכל ישר, או שנמשיך לבוסס בבוץ ובדם עוד כמה שנים נוראות?

אוייש שכחתי....

אם לא משאירים את המחבלים בחיים- הטרור יפסק! אם נהרוג אותם- הטרור ימשך! חחחחח הטמטום של השמאל...

LaSombra

New member
אבל לי יש עוד אלטנרטיבה...

ותנסה לקחת אותה ברצינות ולחשוב עליה... מה יקרה עם לא נצא מהשטחים ונקים מליציה חברתית. או קיי? עוקב אחרי? לוקחים כמה אנשים, שלא קשורים לשום מסגרת ממשלתית שהיא ומתחילים לעשות טרור לערבים. פיגועי ירי, פיגועי התאבדות ובכלל... אנחנו היהודים הרי המצאנו את הטרור, כראיה, הפיצוץ במלון המלך דוד לפני קום המדינה, אוטובוסי טופת... כל העסק הזה לא זר לנו הישראלים.... זה בסדר לדעתך? אתה חושב שזה מוסרי לעשות טרור, להרוג חפים מפשע, נשים, ילדים, זקנים, עוברי אורח? אפילו שמאלנים הם הורגים... באמת, אני מניח פשוט שאתה בעל דעות שמאליות, ואתה רוצה איתם רק שלום והידברות ודו קיום ועוד כל מיני, תסלח לי על הביטוי, חרטה בארטה שכזה... וגם אתה יכול לההרג בפיגוע, יש לך אותם סיכויים להיות על אוטובוס שמתפוצץ בדיוק כמוני... קיבינימט, עד מומבסה הבני זונות האלה הגיעו!!! זה מוסרי לדעתך? אלה בני אדם לדעתך? לפי דעתי לא... מה שאתה אומר יכול היה להיות נכון אם היינו מחכימים לעשות פעם, לפני 30 ומשהו שנה, כשכבשנו את השטחים... היו לנו אז שתי אופציות הגיוניות... או לעשות טרנספר, אם היינו עושים את זה אז, לא הייתה להם זכות לטעון את מה שהם טוענים עכשיו, שהם בנו את חייהם במקום הזה. היינו עושים כמו כל מדינה שמנצחת במלחמה, היינו מעברים, בשקט ובסדר, בלי כוח או הרג מיותר, את כל האזרחים שבשטחים הכבושים למקום אחר. האופציה השניייה הייתה לספח אותם, להפוך אותם לאזרחי ישראל לכל דבר, בלי זהות עצמאית לחלוטין. חוץ מחופש הדת שנשאר להם כמובן, הופכים אותם לישראלים, מה לא יכול להיות ישראלי מוסלמי? יכול להיות, המלחמה שלנו היא לא עם האיסלאם או הנצרות... אבל ממשלת ישראל דאז לא עשתה כלום... חבל... כי עכשיו כבר עברנו את נקודת העל חזור. אתה צודק בדבר אחד, גם אצלהם יש אנשים צדיקים, שאוהבים אותנו, או לפחות לא שונאים אותנו ומעדיפים לחיות איתנו בשלום אבל יש אחוז מספיק גדול (משהו כמו 35% מהם לפי הערכה של מדינת ישראל) שרוצים רק דבר אחד, השמדה טוטאלית של כל העם הישראלי, ללא הבדל דת גזע ומין! קח לדוגמא את בידיה ומסחה... לפני האינתיפאדה, הם היו הכפרים הערביים הכי מסגסגים כלכלית בעולם!!! אתה חושב שכל הסוחרים שם, שהשקיעו מאות ואלפי שקלים בפיתוח הדוכן שלהם, רצו למרוד בישראל? הם אהבו את הישראלים יותר מאת הרשות הפלסטינית... אבל מה לעשות, היו שם 35% של חברה צעירים, שכל הזבל הזה לא עניין אותם והם ירו בשלושה חיילים ופצעו אותם קשה, הרגו עובר אורח תמים ויידו אבנים על עשרות מכוניות..... נכון להיום, לפי דעתי, ממשלת ישראל לא יכולה להרשות לעצמה הידברות עם קבוצה שיש בה גרעין, ולו הקטן ביותר, שרוצה להשמיד ולכלות אותנו לחלוטין... בעלות הבריתץ עשו טעות במלחמת העולם השניה בשאננות שלהם כלפי היטלר והמהלכים שלו, ותראה לאן זה לקח אותנו... השאננות של השמאל והביטחון חסר הבסיס הזה כלפי הרצון של הצד השני בשלום יביא עלינו אבדון!!! אתה חייב להבין שלא אריאל היא הבעיה, גם לא חומש, חלמיש, איתמר או כל התנחלות אחרת... זה הדגל שלנו, הזהות הלאומית שלנו והארץ שלנו! זאתץ הבעיה שלהם... הם הפסידו את הארץ במשחק הוגן, הימרו והפסידו, ועכשיו הם רצים לבכות לאמא שהם רוצים את זה בחזרה... אין לנו דרך אחרת אלא להילחם בהם במלוא מובן המילה ובחומרה הרבה ביותר!!! ותסכיל ממשלת ישראל לעשות אם תבין ותפנים זאת מהר ככל האפשר...

לה סומברה...!

אתה מבזבז את הזמן שלך עם התגובה הזאת. הוא לא קורא אותה, הוא נכנס לכל הפורומים, מפליץ את ההודעה הזאת והולך. כנס לפורום אקטואליה לנוער אם יש לך כוח (תשמע, השמאלנים שם זה מהזן המתיש ביותר) ושם תביע את הדעות שלך, דווקא אהבתי את הרעיון של המיליציה היהודית!

LaSombra

New member
:)..... המממממממ.....

הרעיון של המיליציה החברתית היה סתם כדי לתת דוגמא... אני יותר בעד שואה.... סתם, אני כמובן צוחק... את האמת שממש אין לי כוח להיכנס לפורום של אקטואליה לנוער... אם השמאלנים שם הם פלצנים כאלה ונודניקים אז ממש אין לי כוח אליהם...... וחוץ מזה, אני שומר את הדועת שלי לעצמי, כדי שכשאני ארוץ לראשות ראש הממשלה, כדי שלא יקחו את הדעות שלי ממני... :)

LaSombra

New member
לא... לא ממש...

אבל בבקשה... אני לא פונה אליך בשמך באינטרנט, אז אל תפנה אלי בשמי.... יש לי ניקניים.......

למעלה