עוד פעם חרדה

מיצי2013

New member
עוד פעם חרדה

לבד בבית... אני בסוג של התקף חרדה
רצים לי בראש כל מיני תרחישים מפחידים ואני לא מסוגלת לעצור את זה... מפחדת שיקרו לי דברים רעים
לא יודעת למה הגוף שלי מתנהג מוזר ולמה זה קשור
לא יכולה להירגע. רע לי, קשה לי
הדרך החוצה הולכת ומתרחקת

hemorrhoid

New member
היי, את יכולה לחלוק יותר אם בא לך...

ממה את מוטרדת כרגע?

מיצי2013

New member
זה משהו שאני לא מסוגלת לדבר עליו....

קשה לי מידי. יש מי שעוזר- הפסיכולוגית שלי יודעת עכשיו וחברה אחת טובה יודעת.
הן מקסימות ועזרו לי מאוד אבל המוח שלי לא מצליח להירגע והמציאות האובייקטיבית גם קשה, ובשעות כאלה אני לא אטריד אף אחת מהן. לפעמים גם נגמר הטעם לדבר על זה, כמה אפשר לחפור בנושא, הכל ברור וידוע צריך לחכות ולראות איך זה מסתדר... רק שאני בינתיים במקום להירגע ולהיות אופטימית מכניסה לעצמי לראש פחדים. מפרשת דברים בצורה שמזינה את הפחד שלי. אני מנסה להיזכר בכל השיחות ובכל הדברים המרגיעים שאמרו לי, אבל זה כאילו דוהה את הרקע והחרדה משתלטת. הרגשה איומה ונוראה. לא יכולה להתרכז בכלום כדי להסיח את דעתי, לא יכולה לבהות בטלוויזיה, לקרוא ספר או להתעסק במשהו אחר. איך אפשר כשהבטחון הקיומי שלך מתערער? חזק מאי פעם..

גם בלי להבין את הנסיבות אני מזדהה עם התחושה

אני יושבת עכשיו מול שולחן המחשב, על השולחן, בין המקלדת לבין החזה שלי מכורבלת חזק חזק חתולה בשם נינה, שהיא ישות מטורפת, מצחיקה ומתוקה להפליא, והגוף החמים שלה והגרגור שלה והנשימות הקצובות שלה מרגיעות אותי קצת. יש לך אפשרות לחבק מישהו או משהו, אפילו (אל תצחקי) איזה דובון פרווה? לפעמים זה ממש ממש עוזר
.

ואנחנו פה גם כשיהיו יותר מילים
. תחזיקי מעמד, יקירה.

מיצי2013

New member
תודה

זה קטע איתי, יש פה את החתולה שלי שאני הכי אוהבת בעולם, תמיד כשאני אצל ההורים היא 23 שעות ביממה עליי... ואני לא מסוגלת לגעת בה מרוב חרדה, מרוב פחדים. לא יכולה לנהל שום שגרה ככה.

תודה

מיצי

קחי אוויר. הכל בסדר. הכל יהיה בסדר. אנחנו כאן איתך.
כשאנחנו לבד קל יותר להיכנס למצב חרדתי. תנסי לעורר בעצמך הרגשה שאת לא נמצאת בבית לבד. תדליקי את כל האורות בבית. שימי מוזיקה. תפעילי את הטלוויזיה. צלצלי לחברה ותזמיני אותה לבוא.
הדרך החוצה לא מתרחקת, זו רק אשליה של החרדה שאת מרגישה עכשיו. הדרך החוצה נמצאת באותו מקום, מחכה רק לך שתחזרי אליה.

מיצי2013

New member
לא יודעת אם הכל יהיה בסדר....

שתי טלוויזיות פועלות. אני פשוט אנסה ללכת לישון עוד מעט.
תודה על התגובה, זה עוזר... תזכורת שזה לא אמיתי.

היי48

New member
מיצוש

מצבים כאלו-מאוד קשה וגם מאוד מוכר... לא שהיום יום הוא בלי מחשבות כאלו, אבל הפיקים האלו הם קשים במיוחד. ומתישים מאוד. אבל לפחות הדבר היחיד שעוד איכשהו מהווה יתרון בתנודות האלו בין טוב לרע, או לפעמים זה נדמה שאלו תנודות בין רע לפחות רע, זה שבשלב כלשהו עוברים מהרע לפחות רע והמצב משתפר קצת. מקווה שהמעבר הזה יגיע לך כמה שיותר מהר

מיצי2013

New member
גם אני

אתמול ושלשום זה גם קרה בשעות האלה. שלשום אבל הייתה אצלי חברה, אז זה קצת הסיח את דעתי למרות שהייתי צריכה ממש להתאמץ כדי להקשיב לה. אתמול פשוט הלכתי לישון, וכשקמתי היום זה היה כל היום על אש קטנה, ועכשיו זה התגבר. בין רע לפחות רע... תודה מותק

מבינה אותך

גם אני ככה כשאני לבד, במיוחד בלילה זה ניהיה יותר גרועה
תנסי אולי לשים במצבים כאלה מוזיקה שאת אוהבת
אני חייבת רעש כשאני במצב כזה,תדליקי אורות בכול הבית
תנסי לראות איזה סידרה מצחיקה, תשירי תזייפי על כול הבית
לי זה עוזר לפעמים תנסי

שולחת חיבוקים חמים ואת לא לבד

למעלה