עוד פעם טפחות עם השטויות שלהם

haranroga

New member
עוד פעם טפחות עם השטויות שלהם

לקחנו משכתנא לפני 10 שנים. מאז יש הוראת קבע בבנק וכל חודש יורד סכום. לפני מספר ימים קיבלתי מהם מכתב בו הם דורשים ממני להמציא להם משהו שנקרא "שטר משכתנא". הם גם לקחו 180 שקל "קנס". מסתבר שהעורך-דין שטיפל ברישום הדירה, כבר שלח להם שטר כזה אבל בבנק טפחות אין מישהו שניתן לדבר איתו. יד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל. אני שולח להם העתק בפקס, ומסתבר שהם לא מקבלים אותו. האם מישהו מכיר טלפון של איזה מנהל שם שיוכל להזיז את העניינים ולדאוג שהם יחזירו לי את הכסף ויפסיקו להציק???

מוכר, מוכר

אני חושבת שיש מוקד שלהם - לענייני משכנתאות , תנסה למצוא את המספר . גם לנו קרה בתחילת ההלוואה שפתאום הם מחליטים שאנחנו חייבים עוד איזה סכום קטן - ומורידים לנו המחשבון. חוצפה שלא תיאמן - עושים מה שבא להם!!!

yubi1

New member
מוקד טפחות

צלצל ל02-6215883 ותעזר בהם. תודיע להם שאם הם לא מטפלים בך מיידית אזי אתה עוזב את הבנק.... עצוב אבל ככה זה עובד.

haranroga

New member
חבר'ה תודה על העזרה.

ולהלן הפיתרון (זה שעבד הפעם:) בשעה 8:30 נפתח הסניף, אני הגעתי 5 דקות לפני. איך שנפתחה הדלת, התנפלתי על הפקיד המסכן ובצורה הכי ישירה התחלתי להסביר לו מה אני חושב על השירות שלהם (ככה שגם האנשים שרוצים לקחת אצלם משכנתא ישמעו). מסתבר שהוא מאד קואופרטיבי ובתוך כמה דקות סגר את העניין. אבלללללל....... נא לשים לב: כל פעולה במחשב לוקחת לפחות חודש אז מתישהו הכסף יגיע.

למעלה