עוד פעם כלבת

chn12

New member
עוד פעם כלבת

ביום חמישי גיסי הזמין אותנו על האש,ואני שתיתי קודם נס. אשתו ביקשה ממני לכוון לה את הוידיאו ונכנסתי כשהנס עדיין בחוץ. לאחר זמן(לא יודע כמה.דקה או כמה דקות) ביקשתי מהבן שלי שיביא לי מבחוץ את הנס ושתיתי ממנו.לא זוכר אם בחוץ היו אנשים ליד הנס או לא. באותו רגע לא חשבתי על זה,אבל פתאום עכשיו התעוררתי מתוך שינה עם המחשבה שאולי חתול או כלב שתו לי מהנס והחרדות התחילו שוב אחרי שנרגעתי מהחרדה הקודמת. בשרשור הקודם באחד הפורומים היו כמה חברים שאמרו שחתול עם כלבת לא בולע רוק ובטח שלא שותה. עד כמה העניין הזה בטוח? והאם זה שוב הסכיפורניה וה-OCD הארורים או שיש היגיון בחרדה הזאת?

chn12

New member
../images/Emo6.gif הצלחתם להצחיק אותי.תודה.אבל לדעת מה זה

שישייה אני צריך לדעת קודם מה זה 220.אני חושב.בלבלתם אותי לגמרי. מישהו מוכן להתנדב ולהסביר לי מה זה לעאזאל?

chn12

New member
הכנסתם אותי לפארנויה.זה כבר לא מצחיק.

אז מה זה 19?

amitp

New member
די

ידידי - אין לך כלבת, לא הייתה לך כלבת ולא תהיה לך כלבת. אם הדבר מטריד אותך עד כדי כך אני ממליץ לך להבא לא להשאיר מזון ללא השגחה מחוץ לבית - סתם לא הגייני (ויש גם סיכוי מסויים שהם לא יהיו שם כשתחזור...
)

ענת73

New member
השישיה נמצאת בגוף השאלה

אבל מגיעה לך גם תשובה עניינית... אין סיבה רפואית לחשוש מהדבקות בכלבת בדרך הזו. בשביל להידבק יש צורך בנשיכה מחיה חולה. בנוסף לא ידוע לי על התפרצויות כלבת בקרב כלבים או חתולים בארץ בתקופה הזו. וגם אם חס וחלילה ננשכים יש חיסון שניתן לקבל. לא לדאוג. חחח 220... נוסטלגיה

למעלה