עוד פעם מחפשת אנשושים...

ןואןךא

New member
עוד פעם מחפשת אנשושים...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש כאן מישהו או מישהיא מ-ניר צבי?(הנהגת מרכז...ללא מבינים),רצוי מ-ח´??????????????? תענו לי....בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה , בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,בבקשה ,טוב נו כבר מתה לי היד.......
יו שוגשוגית שגנבו לה תשם!

אבישג? רצוי מ-ח´?

מהפיתאום?! (בכוונה מחובר יו נואו...) אנשים! היא התכוונה רצוי מ-ט´!

ןואןךא

New member
הייי אני מחליטה!!!!

נו טוף גם מ-ט´ .....כי פשוט חיפשתי את הבנות הסנוביות (את יודעת...-אני בלונדינית ,אני מיניר צבי....וכו´ וכו´ וכו´!) שתקועות לי בתמונות עם "צ´נדלר" "עומריר" "יריחו" ו"גרגמל".....כדי לישאול אותם מה הם עושות שם....כאילו למה הם תקועים בתמונות שלי עם"הכוסונים".....שלי....!,ואולי גם של נופר...טוף ...אני בן -אדם רעב מאד אז אני הולכתלאכול ב-סעיד 200....כן כן כן תקנאו! אז- באיאיאיאי שוגשוגית שגנבו לה תשם!!!

ןואןךא

New member
לא.....|

לא אני מאתגר השולטים!!!!! ואני מחפשת בידיוק כמוך ,מחפשת אנשים מ-ניר צבי..... אגב-אני ב-ח´השולט!,את? בה ביי-שוגשוגית...

למעלה