רוב הזמן נח
Well-known member
הוא חושב שזה יעלה לו את אחוזי הצפייה?
לא צפיתי אבל מן הסתם הערוץ סבור שהאנשים שהוא מביא מושכים רייטינג, אחרת הוא לא היה מביא אותם. הבעיה שלו הוא שקודם כל הוא לא יודע איזה אנשים להביא בשביל באמת להעלות רייטינג, אבל ניחא זה, הוא לא קולט שאלו עובדים הקבועים דווקא שמורידים את הרייטינג של הערוץ.עוד פעם ערוץ 13 מציג פאנל דבילים על הבוקר.
הוא חושב שזה יעלה לו את אחוזי הצפייה?
הרי אם מזמינים מישהו לאולפן צריך לשלם לו.לא צפיתי אבל מן הסתם הערוץ סבור שהאנשים שהוא מביא מושכים רייטינג, אחרת הוא לא היה מביא אותם. הבעיה שלו הוא שקודם כל הוא לא יודע איזה אנשים להביא בשביל באמת להעלות רייטינג, אבל ניחא זה, הוא לא קולט שאלו עובדים הקבועים דווקא שמורידים את הרייטינג של הערוץ.
אנשים כמו דרוקר, חודרוב ודומיהם, הם מציגים עצמם ככוכבי רייטינג והערוץ מתייחס אליהם ככאלה. בתכל'ס ספק אם יש רבים בציבור שקונים את מרכולתם. זה בעיקר משחק של שקרנים ואג'נדות. כך למשל כתב מישהו לאורך השרשור (זה לא מולי, לא זוכר מי זה היה) שהוא רואה באמנון אברמוביץ עיתונאי טוב. אלא מאי, זולת בני משפחתו ספק אם מישהו באמת ובתמים רואה באברמוביץ' עיתונאי טוב (או עיתונאי בכלל). הוא יותר מוחזק בערוץ (12 כמדומני) על תקן אחד הזקנים של החבובות למי שמכיר וזוכר. כזה שאי-אפשר להיפטר ממנו והקיצוניות שלו, כך יש הסבורים, מושכת רייטינג.
אז האם להאמין למי שטוען שהוא רואה באיש גורם מקצועי ואמין? לא הייתי ממהר לעשות זאת וסביר יותר שדברים כאלה נכתבים אך ורק בשביל ההצגה התדמיתית/תעמולתית (יעני קידום האג'נדה והנרטיב בהתאם להנחיית הקופירייטרים של מחנה הרל"ב). אנשים פשוט לא עד כדי כך טיפשים. אני מקווה שלא בכל אופן.
אותו כנ"ל בערוץ 13. דרוקר התברר די והותר פעמים כגורם לא אמין שלא ניתן לסמוך על דיווחיו. פרשנותו כמעט תמיד מוטה לכיוון מסוים, תואם אג'נדה גם אישית שלו וגם של הערוץ, ובתכל'ס הוא פשוט לא אמין. אז כמובן שיתכן שיש כאלה שבאמת ובתמים רואים זאת אחרת ממני. אני רק בספק שיש רבים כאלו.
אני לא בטוח שהערוץ משלם לכולם. יש כאלה שמשלמים בשביל להופיע בו. זה משתנה מאדם לאדם.הרי אם מזמינים מישהו לאולפן צריך לשלם לו.
אז הגיוני שהערוץ מזמין את מי שדורש הכי פחות כסף. מי שכנראה אחרים משלימים לו את ההכנסה מההופעה בערוץ.
בגלל זה אנשים כמו גיא בכור ובוקי נאה כבר תקופה ארוכה לא מופיעים בערוץ.
הגיוני, לא?
הייתי רושם דברים ספציפים על כל דביל שהופיע שם, אבל היום זה אסור, אם אתם מבינים למה.
הדפדפן שלי חוסם לי את פייסבוק כי הוא רושם לי שיש שםBei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
זה כמו קירקס נודד,עוברים מערוץ לערוץ לשעשע/לעצבן אותך.
אלה אותם דבילים בערוץ 13 שמופיעים שוב ושוב, כאילו יש איזה גורם זר שמשלם להם בשביל להפיץ תעמולת אויב.זה כמו קירקס נודד,עוברים מערוץ לערוץ לשעשע/לעצבן אותך.
העובדה שאין לך אפשרות אמיתית להבין על מה הם מדברים , לא הופכת אותם לדבילים.אלה אותם דבילים בערוץ 13 שמופיעים שוב ושוב, כאילו יש איזה גורם זר שמשלם להם בשביל להפיץ תעמולת אויב.
אם לא הייתי מבין אותם הייתי כמוך.העובדה שאין לך אפשרות אמיתית להבין על מה הם מדברים , לא הופכת אותם לדבילים.
אם היית מבין אותם היית כמוני.אם לא הייתי מבין אותם הייתי כמוך.
יופי. קבלאם היית מבין אותם היית כמוני.
"עובדה" בערוץ 12 מתכוון להתעלות על כולם במשדר "מטלטל" בו "התצפיתניות מספרות לראשונה להורים של מתן", ולא מפסיק לרגע להזכיר לכל להתקבץ לפני "טלוויזית השבט" בשעה היעודה...עלובי-נפש...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.