עוד פעם?

חרוביתי

New member
תודה - זה מה שחשבתי

ואני באמת מבקשת את תגובתו של דר' וסרמן, בעקר בגלל שאני יודעת ה=שאתה מאוד מאמין באימורן. האם צריך לתת עוד צ'אנס לאימורן (התחלתי לקחת אותו בערך שבועיים לפני הסטירואידים)?

התלקחות

לחרוביתי ובת שבע המצב לא ממש קל בדרך כלל הרופאים יודעים שלוקח כ 8-12 שבועות (3 חודשים) לפני שאימורן בונה אפקט טיפולי במחלה אני בעד אימורן ופרוביוטיקה אבל קודם לכן צריך לעשות 2 דברים חשובים לוודא ביצוע תרבית צואה כולל תרבית ל Clostridium Diff Toxin A and B לנסות להזכר האם בגלל החופש הגדול והבילויים והכייף דילגת על כמה מינונים- זה קורה לחולים מכל הגילאים- קשה לקחת תרופות כל יום אפשר לבדוק בדם את החומרים הפעילים של אימורן- ואם הם לא מספיק גבוהים- לשקול להעלות את הטיפול- דרך הרופא שלך- מתבצע בתל השומר אני מחזיק אצבעות- ולגבי רמיקייד- אני אישית מציע למטופלים שלי- להתאפק- בשל הצורך בעירויים תכופים התפתחות סבילות לטיפול- ונותן כאשר ברור שצריך כל טוב

חרוביתי

New member
עוד פעם?

אני לא מאמינה שכבר אני חוזרת לכאן. אז תזכורת קטנה: בת 16 בערך. חולת קרוהן. לפני חודש בערך סיימתי לקבל סטרואידים בפעם השלישית. קצת לפני התחלת הסטרואידים התחלתי לקבל אימורן ועכשיו חוץ מפרוביוטיקה וכל מיני ויטמינים ומינרלים אני בולעת כל יום 2 אזופי. והבעייה!!! שוב קצת דם, שוב ירידה בתיאבון, שוב אני פוחדת לרדת במשקל - גם ככה אני נראית אנורקטית. וזה אחרי שהתחלתי את החופש הגדול בגדול! ביליתי כל הלילה, ונהניתי נורא. מחר אמא שלי לוקחת אותי לבדיקות דם וכבר קבענו תור לרופא. אבל בינתיים, מה אתה יכול להגיד לי. האם האימורן לא מספיק? כבר ניסינו פנטסה וראפאסל. מה , שוב אני אתחיל שנת לימודים בהתלקחות?

חרוביתי

New member
לדר' וסרמן

בינתיים שלומי ממש השתפר. לגבי החופש הגדול, בטוח שלא שכחתי אף פעם את הכדורים. אמא שלי מכינה לי כל בוקר קופסה מיוחדת עם כל מה שאני לוקחת ובערב אני יכולה לבדוק. אבל זה באמת רעיון לבקש לבדוק את אימורן בדם, במיוחד שאני מטופלת בתל השומר. אני בכל אופן החלטתי לא לוותר על התור ביום ראשון, כי אז אולי יעשו לי את הבדיקה. לא הבנתי למה לעשות בדיקת צואה. אמרתי תודה?????

על לא דבר

שמח את נוטלת תרופות עוד יותר שמח שאת מרגישה טוב בדיקת הצואה מיועדת לשלול זיהום מעיים שגורם לדם בצואה- כי גם חולי קרון יכולים מדי פעם לחטוף זיהום- שכלל לא קשור למחלה כולנו בני אדם...... הרבה טוב

למעלה