עוד פרוייקט הצלה הסתיים (אני מקווה)

עוד פרוייקט הצלה הסתיים (אני מקווה)

אז רומי , הגורה הטורטית האחרונה שהצלתי מהרחוב והייתה אצלי באומנה אומצה ביום שבת.
ממש לא ידעתי כמה זו תהיה משימה על גבול הבלתי אפשרי, מסתבר שאנשים ממש ממש לא אוהבים טורטיות (בעיניי הן יפהפיות), פירסמתי אותה (בפייסבוק ואתרים אחרים) בטירוף! רק בפייסבוק עשיתי סביב ה-3000 שיתופים, נגמרתי מזה...
בכל מקרה היא לאט לאט מתאקלמת וכבר משחקת עם חתול הבית (יותר נכון צדה אותו ) , מקווה שתהיה שמחה ומאושרת שם.
תמונות מהבית החדש שלה..

Yukita

Active member
מנהל
באמת לא ברור

מה יש לאנשים נגד טורטיות - הן כאלה חמודות!
&nbsp
בהצלחה לרומי בביתה החדש

הסיפור בקצרה

המלטה של שלושה גורים, כולם עם דלקות עיניים, הגעתי אליהם עם שימורים+ תרופות פעמיים ביום.
אחד מהם (מותק) היה סופר חברותי, ילדים הרימו והעבירו אותו מיד ליד כמו צעצוע וגם זרקו אותו מתישהו לפח.
אספתי אותו אליי, שיקמתי, בילה אצלי כמה חודשים ולבסוף מצאתי לו בית.במקביל האכלתי את האמא ושתי האחיות.
בוקר אחד מגיע ורואה אחת הגורות עם הראש באדמה, הייתי בטוח מתה. התקרבתי וראיתי שנושמת, רצתי איתה למרפאה במצב גוסס, אמרתי להם שיעשו כל מה שאפשר, ניסו ולא הצליחו.מתה לצערי (עד היום כואב אותה), כנראה כלב גמר אותה.
נשארה רומי שהייתה הגורה הכי חששנית מביניהם, איזה חודש נשפה עליי (נשפה אבל שניה אחר זה עשתה לי מיאו ידידותי ובאה אליי).רדפה אחריי בטירוף כל פעם שעזבתי אחרי שהאכלתי אותה עד שנשברתי ואספתי אותה אליי, גם היא בילתה אצלי איזה שלושה חודשים עד שלבסוף נמצא לה בית.
&nbsp
&nbsp

גורדיאן

New member
עכשיו בילבלת אותי.

כנראה שיש בפייסבוק כמה חתולות טריקולור בשם רומי, כולל של בחור אחד בשם עודד. חשבתי שאת זאת עם החתולה שננטשה בחדר המדרגות.
מה הקישור לפייסבוק שלך?

לגביי חתולה נטושה בחדר מדרגות, לא יודע על מה אתה מדבר

אגב אם תחפור אחורה בפייסבוק שלי תראה את כל התגלגלות העניינים עם אח של רומי, אחותו שנטרפה ואז רומי.זה היה מבצע של חצי שנה..

נגהל

New member
כל הכבוד והערה קטנה

באחת התמונות רואים מתקן השחזה עם חבל מנותק. אותי באופן אישי זה מפחיד (יסתבכו ויחנקו מזה) וכדאי לדעתי לגזור את החבל.

מעבר לזה, אני אמא גאה לחמישה חתולים מהם שתיים טורטיות והן מקסימות

למעלה