עוד פרטים על tsokkos napa

mmmo1

New member
עוד פרטים על tsokkos napa

מי עוד יודע פרטים על המלון tsokkos napa ?! בבקשה ממכם כל פרט קטן יעזור.. איך המטבח?! יש TV?! איזה שקע צריך לשם?! ה-כ-ל! תודה מראש

shayavr1

New member
במידה ואת מתכוונות למלון

ולא לבית דירות... מדובר על מלון 3 כוכבים. ממקון במרכז. מלון ברמה טובה מאוד הבנתי שיש שם מיני בר , מזגן , וכו'. אני אהיה במלון הזה מ ה 25.8

דנדן182

New member
לא נכנסתי אבל ראיתי מבחוץ

המלון במיקום טוב, הוא בדיוק מול מאפייה ממש טובה וזולה שאכלנו שם כל יום, הוא חצי שעה הליכה מהניסי או פחות מ 10 דקות נסיעה, ואם רוצים חוף רגיל אז יש חוף 7 דקות הליכה מהמלון. לגביי הסקוור גם משהו כמו 7 דקות הליכה. לגביי הבפנים לא יודע לא הייתי

mmmo1

New member
שאלה...

במטבח שם יש כלים כמו סירים מזלגות סכינים צלחות וכו'... ???

כבשלה

New member
נאפה טסוקוס

הייתי שם אחלה מלון!!! אני ממש מקווה אבל שאת מתכוונת למלון ולא לבית דירות .. כי במלון אין מטבחון !!! יש מיני בר קטן, בתלשום יומי.. יש אמבטיה טוב מיטות יפות .. מנקים כל יום.. יש אחלה מזנון והוא די זול בהתחשב לאיה נאפה... המלצר שם קוראים לו "סבבה" או באמת ניקוס תן לו טיפ הוא יתיחס אליך כמו מלך.. המלון די אינטימי לא רועש מידי יש ישראלים וגם תיירים אחלה מקום באמת.!! כל כך נהנתי. המלון די במרכז ממש קרוב לסקוור איפה שכל המסיבות אבל די רחוק מניסי ביצ' למרות שיש חוף חמוד קרוב אליו אבל לא כיף בו כמו בניסי... המקום קרוב מאוד גם למולאן רוג' שזה מועדון חשפנות שיש מעליו בלון ענקי שאת יכולה למצוא אותו תמיד באור ובחושך כך שאף פעם לא מאבדים את הדרך

למעלה