עוד פרט קטן ועניין על הודו:

tiger

New member
עוד פרט קטן ועניין על הודו:

מימנו כולנו יכולים לילמוד... ההודים כימעט ולא נוגעים בגראס או בצ´ארס המעולה שצומח שם בכל פינה.ההודים היחידים שראיתי מעושנים זה "הבאבות" שיושבים ברחובות שאלה בדרך כלל אנשים או מבוגרים יותר או הומלסים שהחליטו להיתחפש לבאבות בישביל התיירים ובישביל שלא יפריעו להם לעשן.לבאבות מותר לעשן חופשי צ´ילומים במרכז העיר או הכפר ואף אחד לא יעשה להם כלום.גם ככה הם כבר הומלסים אז מה עוד כבר יכולים לעשות להם?עדיין מדובר בתופעה שולית יחסית למילירד הודים.את שאר העישונים ואת הצ´ארס האיכותי שלהם הם מוכרים לתיירים ורובו ככולו למטרות יצוא ולא לצריכה עצמית.אז לכל אלה שחושבים שליגאליזציה תיגרום לעליה תלולה במיספר המעשנים קחו דוגמא מהודו: מדינה בה הסמים הקלים/קאנביס צומחים וגדלים בה יותר בחופשיות ובאיכות יותר גבוהה מכל מקום אחר בעולם (שדות על גבי שדות על גבי שדות ככול שהעיין מקפת ומדובר באזור גדול ממדינת ישראל בערך פי שתיים והכל כימעט גדל טיבעי)ועדיין האוכלוסיה המקומית כימעט ולא נוגעת בסם הזה.אמנם אין שם ליגאליזציה אבל הסם גדל בכל חצר ובכל פינת רחוב היכן שכל ילד וכל ילדה יכולים להגיע.ההודים אולי לועסים כל מיני תבלינים שעושים להם רוק בצבע אדום שהם יורקים בכל פינה אבל לא נוגעים כימעט בסמים שגדלים אצלהם.מספקים אותם לכל העולם זה כן אבל לגעת בזה לא.מה זה אומר? אשמח לישמוע תשובות

TheHead

New member
הם משתמשים בזה למשהו אחר בכלל?

החלום הרטוב הזה נדחק, אבל כולנו מפנטזים בסוד לחקלאות קנבואידית שתספק לנו מלאי שמנים, חומרי גלם א-סינתטיים ושאר ירקות. הם עושים משהו עם כל הקנאביס הזה, או שהוא לעישון נטו?

tiger

New member
אחי עם תישעים אחוז מיזה לא עושים

כלום.הצמח צומח בסימטאות ובגנים והיערות ואף אחד לא שם עליהם. לעשן אותם זה די בעסה כי מי צריך גראס כשיש כל הזמן כזה צ´ארס טוב ואיפה שמכינים את הצ´ארס לא הייתי אבל זה אזור קטן יחסית לעמק שלם שהרים וג´ונגלים של גראס סביב לו.הם לא מצליחים לעבד יותר מאחוזון קטן מכל מה שגודל שם וגם זה מספיק לכל העולם ואחותו.את הצמחים שראית בתמונות שצילמתי אתה חושב שמישהוא מעשן?מה פיתאום.מקסימום עוברים ומקצצים את הענפים שממש מפריעים לתנועה וזורקים את זה לפח.את הצ´ארס מכינים בידיים בתהליך איתי וכל הכפר יושב ימים שלמים וממולל בידיים צצמח אחרי צמח ועדיין הם לא יכולים לעבד יותר מאחוזון קטן מכל הג´ונגל של הגראס שגדל שם פרא.זה כל הקטע של הצ´ארס שזו שיטת הכנה פרימיטיבית ואיטית אבל שמנצלת יותר טוב את הTHC יעני את המיץ של הצמח. אבל בשיטה איטית ומיושנת כמו בשיטה איטית ומיושנת אי אפשר לעבד יותר מימה שמצליחים לעבד וכל השאר ...שיהיה לתיירים עם מה לישטוף את העיניים. בערב ובבוקר (ליפני שהאדים מהחרא של הפרות והביוב שזורם חופשי מתחיל לעלות מהדרכים)אפשר להריח את הריח המתוק של הצימחיה הענפה שמיסביב. מנאלי וכל עמק הפרווטי והקולו זה אזור שהוא יותר גדול מישראל אולי כיפליים והצמח הכי נפוץ בו זה הקאנביס.ניראה לך שמישהוא יכול לעבד יותר מאחוזון קטן מכל זה?ועוד בשיטה הפרימיטיבית שלהם...כל השאר זה פשוט צימחי בר ואף אחד לא מיתרגש מיזה או מעשן אותם. T

tiger

New member
אחי על חשיש הם עוד לא שמעו שם

(לא משנה שצ´ארס זה חשיש בעבודת יד)אתה רוצה שהם ישתמשו בגראס לטקסטיל? בכפר מלאנה שמכין את הצ´ארס הכי משובח לכל העולם אין חשמל ולא מיים זורמים...על איזה חלום של חקלאות קנביואידית אתה מדבר?תן להם לחלום על חשמל קודם
מצחיק. t

אני חייבת לספר לכם משהו על זה

כשהייתי בדרמסאלה,עלינו יום אחד לאכול משהו באיזה מסעדה קטנה ששמענו עליה...ישבנו וישבנו,ואז התחיל גשם..אז נשארנו לשבת..פתאום הגיח לו באבא מדהיםםםםםםם עם ראסטות בנות 28 עיניים ירוקות חתוליות,פרצוף של אריה,הוא היה מדהים!וחייך אלינו...אני חייכתי חזרה,כי הוא הקסים אותי עם המראה שלו,ואז הוא התיישב לידנו..כמובן הבין שאנחנו ישראלים...והציעלנו לשבת איתו לשאחטה....העברנו את הצ´ילום בין ארבעתנו,ובנתיים הצטלמנו איתו,אחרי 5 דקות הרגשנו שאנחנו מרחפים מעל האדמה....הקרים מלאנה הזה הטיס אותנו לכוכב אחר לגמריי... כמובן שבאבות מעשנים את הכי טוב שיש..הם יודעים מה טוב...אחרי שסיימנו לעשן,הוא הלך לדרכו,ואנחנו ניסינו לאט לאט לחזור לגסט האוס...הצלחנו,אבל לקח לנו המון זמן...אחחח קרים מלאנה... זוהי הודו ילדה זוהי הודו....

קשכפית

New member
ואני לפני איזה 8 שנים שנראות לי כמו

20 שנים... לקחתי איזה 2 שאכטות מג´וינט שהעבירו 2 חבר´ה שאיתם ישבתי במרפסת ליד החדר שלנו ב"הארי ראמה" ואחרי זמן מאוד קצר התברר שכנראה זה היה חומר מה זה טוב... כי עפתי, רציתי לדבר ולא הצלחתי לדבר מה שרציתי. והיה קטע שאחרים דיברו ואני הרגשתי שאני לא שם, כאילו אני למעלה מבחוץ.. ואחר כך לקום היה קשה,, והייתי צריכה לארוז כי הייתה לי רכבת בחצות לווראנסי... יו איזה קטע, היה קשה לארוז ואחר כך רציתי להגיד שלום לחבר´ה שהכרתי שם אבל לא הצלחתי בדיוק...כלומר לא הייתי מחוברת! לא יודעת איך, אבל הגעתי לתחנת רכבת, זו שליד המיין באזאר וקניתי שקית צימוקים ועליתי לדרגש שלי וזללתי את כל השקית במנצ´ס פראי ונרדמתי כמו בול עץ עד מנאלי...

tiger

New member
רכבת עד מנאלי=רכבת עד ווראנסי

ככה היא עוד בלי כלום...

dod_basim

New member
אוף!

בשבילי הטיול להודו נראה כל-כך רחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

tiger

New member
אל תידאג"הודו כן תחכה לך"

הם לא סנובים שם כמו אלה בלונדון...גם בעוד שלוש שנים הפרום ימשיכו ליהיות קדושות (והאנשים לא)והגראס ימשיך ליצמוח. תישמור על עצמך זה הכי חשוב,הודו כבר תיסתדר ותחכה לך כמה שצריך

tziporen

New member
מי בעד להקים פורום..

"געגועים להודו".. אחחח, כל האיזכורים האלה של הקרים מלאנה, דראמסלה וכו´ שולחים אותי אחורה בזמן כמו טיל.. איפה, איפה ימי פרווטי העליזים.

tiger

New member
"בום (שנקר?)"

איך אומרים הבאבות אחרי הצ´ילום? בום... משהוא. רעיון לא רע.אבל אין שום סיבה שכאן לא תרגיש חופשי.ניראה לי שיהיה לך עם מי לדבר ומי שיבין על מה אתה מדבר. t

בום שיווה,בום שנקרה,בום צ´ילום

בום בולונט... אלה הבומים שאני מכירה... אבל הכי אהבתי בהודו זה את הקריאה הישראלית העיברית- "צ´ילוםםםםםםם באווירררזה היה משעשע אותי כל פעם מחדש...

icy rain drop

New member
ושוב אני שואלת מזה צ´ילום

ומזה קרחנה... ובכלל, יוקם לקסיקון סטלני לאלתר!

tiger

New member
צ´ילום?פעם כשהיינו ילדים צ´ילום היה

צוואר של בקבוק שבור שבו היינו מערבבים קססה ומעשנים. מיסתבר שצ´ילום זה כל מיני סוגים של צינורות מיתרחבים מעט בגדלים שונים שדרכם אפשר לעשן.בהודו ובחנויות לצרכי עישון יש מיבחר גדול של סוגים כאשר הנחשבים ביותר זה הצ´ילומים האיטלקיים שגם עולים די ביוקר ומיתפרנסים מעשייתם כל מיני תיירים איטלקיים בגואה ובהודו בכלל. באבא ישראלי בלי צ´ילום איטלקי זה כמו הודי בלי שפם. t

0g30

New member
למה ללכת כל כך רחוק .........

בצעירותי במהלך נדודי הרבים גרתי כחצי שנה באמסטרדם ..... כמה הולנדים אתם חושבים שמעשנים ?????? מעטים ..... בערים אירופאיות נאורות דוגמת אמסטרדם , לונדון , ברלין , ציריך , שמעתי שגם בפינלנד ודנמרק בהם עישון סמים קלים או חוקי לחלוטין או שנהנה מהעלמת עין של השלטונות (מותר לעשן אסור למכור) תושבי ערים אלו מעשנים הרבה פחות מכל ישראלי סטלן מצוי ....רק תחשבו על זה שרובכם מחזיקים בביתם כמויות של 30 גרם גראס או 10 גרם חשיש , כמות שמספיקה לתקופה של בין שבוע לשלוש (תלוי בכם) .......כמה הייתם באמת מעשנים אם בכל פעם שהייתם חפצים בכך היה באפשרותכם לקפוץ לפיצוציה בקירבת ביתכם ולקנות כמות שמספיקה לערב אחד עם חברים , אני יודע מניסיון שהזמינות של הסם והקלות של קנייתו מפחיתה באופן ניכר את הכמות המעושנת ....... שלטונות החוק בישראל מאלצים את ציבור המעשנים לרכוש כמויות גדולות של סמים !!!!!!!!!!

dod_basim

New member
ממה שאני הבנתי

איכות הגראס בהולנד הוא טוב יותר מאשר בארץ שם אחוז ה THC בצמח גבוהה בעשרות אחוזים מאשר החומר המגיע לארץ

למעלה