עוד פרק אחד !

Dr koko

New member
עוד פרק אחד !

איזה באסה, ממש חבל. אבל פרק 15 היה מגניב לגמריי אהבתי איך שסאמר וטיילור פחדו מהשלד גם אני נבהלתי מזה מפחיד היה. הכי באסה על הבית בסוף, אבל סהכ הפרק הפתיע אותי לגמריי כל העונה לא הייתה משהו לדעתי חוץ מזה. באמת היה נחמד וכיף.

loli kiss

New member
פרק מדהים :)

אהבתי נוראא ! הפעם בשונה מפרקים אחרים שמתי לב לצורת הצילום , הפרק צולם שונה מפרקים אחרים והיו מין הבזקים כאלה של כל הדמויות ומה שהן עושות ללא קול , זה יצר אווירה של מתח כזאתי P: אהבתי חוצמזה בקשר לפרק עצמו : אהבתי ת'קטע עם קייטלין וג'ולי והגלידרייה חח אני כ"כ מזדהה עם קייטלין איך היא הלכה ישר לאכול מהמקרר גלידות P: הצחיק אותי איך שהמוכר בגלידרייה אמר להן שהם על אי חח והן עוד האמינו . ריאן ממש הלחיץ אותי אבל הצורה שבה סת' בחר להרגיע אותו- הקטע עם הרשימות של כל האנשים שהוא הרביץ להם- הייתה ממש מצחיקה , חוצמזה שאני אוהבת קצת נוסטלגיה :) סאמר וטיילור היו ממש חמודות (כרגיל חח) , פנקייק ממש הלחיץ אותי חח אבל בסוף מצאו אותו XD הקטע שהכי אהבתי בפרק היה לקראת הסוף - כשלאט לאט כולם יצאו מהחדרים בבית חולים ויצאו ממנו יחד , הקטע היה בלי קול אבל נורא מרגש כי רק מהלסתכל כל החיוכים שלהם ועל החיבוקים וכל האהבה הענקית שיש במשפחה הזאתי כבר היה אפשר להבין שהפעם באמת טוב להם והאמת שזה גם ממש השפיע עליי כי אחרי כ"כ הרבה שנים שאני עוקבת אחרי הסידרה הזאתי אני מרגישה שכל המשפחה המאוחדת הזאתי של כל הדמויות (משפחת כהן, קופר וטיילור חח ) היא כמו המשפחה שלי, ועצוב להיפרד.. באסה על הבית שלהם בסוף אבל אני מאמינה שזה יסתדר.. רק עוד משו אחד: מישו יודע איך קוראים לשיר שהיה ברקע כשכולם הלכו בבית חולים יחד (הסצנה הכמעט אחרונה)? אני חושבת שזה גם השיר שיש בפרסומת לפרק האחרון .. וואיי ממש עצוב לי להיפרד :( אני ממש נקשרתי לכל דמות ורק מהמחשבה שאני לא יראה את השחקנים האלה , את הדמויות האלה ואת מה שעובר עליהם נהיה לי עצוב, חוצמזה שהסידרה הזאתי לימדה אותי המון על החיים .. ועכשיו זה נגמר.. דנה 3>

a white swan

New member
איזה פרק מדהיםםםםםםם

אחרי עונה די בינונית הפרק הזה גמר אותי...נשארתי במתח כל הפרק..הצילום המיוחד שהם עשו גרם לזה להיראות כמו איזה סרט מתח טוב זה היה ענק!!

אהבתי כל מילה

את צודקת 100% וכל מה שרשמת שאהבת בפרק גם אני אהבתי... גם אני שמתי לב לצילום, על כל שתי דמויות הם היו כמה שניות וזה היה ממש יפה...

adi1245

New member
בהחלט פרק מרגש..

דיי ריאן כזה גיבור קשוח
ואהבתי איך היחסים של קייטלין-ג'ולי-פרנק סופסוף הסתדרו והשילוב של סאמר וקייטלין כרגיל... פשוט מעולה. וסנדי איך הוא השתלט על הכל... ושכולם התחבקו עם כולם בבית חולים- זה היה ממש מרגש. והבית ההרוס הזכיר לי אתהתקופה של השיפוצים בין העונה הראשונה לשנייה... ורק דבר אחד הפריע לי, בקשר לקייטלין.. שתתאהב כבר!!!! הייתי מבקשת עוד עונה רק בשביל לראות את זה קורה

Mor Bitton

New member
אחד הפרקים שהכי אהבתי העונה.

זו הייתה עונה מעולה ומאוד אהבתי את כולה אבל פרקים 14-15 השאירו אותי הכי במתח. הצילום היה מעולה,הפס קול היה מעולה והמשחק בכלל היה מקסים,מדהים ומותח. אני לא חושבת שאי פעם כל כך חיכיתי לפרק הבא. הגעתי למצב שראיתי את פרק 14 ביס מקס במשך שבוע,עד אתמול. אחד הפרקים הטובים של העונה הרביעית. מעניין איך יסגרו את הסדרה.. חבל לי שנגמר,אולי בסוף החופש [אחרי שאני אקרע את התחת ואקבל משכורת
] אני אקנה את כל העונות בDVD,אם העונה השלישית והרביעית יגיעו כמובן. אבל אם אני לא טועה,סביר מאוד להניח שיתקיימו שידורים חוזרים,כמו אחרי כל עונה,לא?

גליש33

New member
חח כן הוא גברגבר D:

וזה היה פרק כ"כ יפה . לא יודעת מה אני אעשה שזה ייגמר S:

loli kiss

New member
אפחד לא ענה לי ..

מישו יודע איך קוראים לשיר שהיה ברקע כשכולם הלכו בבית חולים יחד (הסצנה הכמעט אחרונה)? אני חושבת שזה גם השיר שיש בפרסומת לפרק האחרון ..

hagayx

New member
ערכת "סוף העולם" של טיילור

כל כך הצחיקה אותי, שסלחתי לה על כל שאר העונה!

למעלה