עוד פרק בחיים ...

tuti f

New member
עוד פרק בחיים ...../images/Emo7.gif

זהו...עוד פרק בחיים שלי הסתיים. פרק מעורב ברגשות...פעם שמחה ואושר פעם בכי וכאב. תמיד היתה בי את האמונה שהכל יסתדר בסופו של דבר אבל מסתבר שלא כך היה. והיום...אין טעם לכלום,הכל נראה אפל וקודר. לא איכפת לי מה יהיה עם עצמי,אפילו לאכול אין לי חשק אומרים שהזמן מרפא את הכאב אבל נראה לי שככל שהזמן יעבור יכאב לי יותר. והכי כואב זה שהוא אמר לי שאני שמנה מידי. אז מה הטעם בעצם למסע הזה ????? לא רוצה להשבר אבל כנראה שזה נגזר מלמעלה,כנראה שאין לי את הכוחות שחשבתי. שוב...כנראה שסתם דימיינתי

חן (*_*)

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif להפחית את הכאב../images/Emo14.gif

תותי, אני יודעת שכשאומרים לך כרגע שהזמן מרפא את הכאב, זו נראית לך אמירה מן השפה ולחוץ, אך לא כך. את תגלי בעצמך, שבחלוף הזמן, הכאב מתקהה, לעיתים עד להעלמותו הסופית. אל תישברי, את שומרת ועושה למען עצמך ולא למען מישהוא אחר. קחי לך את הזמן שלך להרגע, להשלים, ואיזרי כוחות לשקם מחדש את חייך.

אביטל +

New member
תותי יקרה../images/Emo24.gif

יש בעולם אנשים שאוהבים אותנו באמת אנשים שלא איכפת להם עם יש לנו 2, או 5, או 15, או 50 קילו עודף כי מה שהם מקבלים מאיתנו זה חברות ואהבה וכשתיפגשי מישהו כזה, זה מה שתקבלי ממנו וזה מה שתוכלי את לתת לו בחזרה שאר האנשים, פשוט לא שווים את הכאב שלך. וזה לא שאני אף פעם לא הרגשתי את מה שאת מרגישה עכשיו. הרגשתי את זה יותר מדי פעמים. אני פשוט ראיתי את הצד השני. תמשיכי בחיים שלך, ותגיעי לאן שאת רוצה להגיע. אל תתני לאף אחד לגרום לך להרגיש שאת לא יכולה או שלא מגיע לך.

firte

New member
תות שלי....שולחת לך אלפי חיזוקים

מהר לאיי סי קיו!!!!!!!!!!!!

smamit

New member
אני לא מכירה אותך אבל....

אני שולחת לך בכל זאת
ענקי... פרידה זה דבר כל כך קשה וכואב..... אבל בעוד כמה ימים כבר יהיה יותר קל.. ובעוד חודש או חודשיים כבר תחשבי על אחרים.... ובעוד חצי שנה..כבר לחלוטין לא תביני מה מצאת בו... לא שאני מבינה את זה עכשיו אם הילד (וכן מי שאומר דבר כזה הוא ילד).. החליט שאת שמנה מידי... את יודעת... קראתי באיזה ספר על סיטואציה שבה אישה שחורה גדולת ממדים מדברת על האבה שלה לבעלה... קטע מתוך רומן רומנטי טיפשי ...אבל השתי שורות האלו דיברו אלי... כמעט העלו דמעות... היא אמרה משהו כזה: "לבעלי לא אכפת שאני שמנה, להיפך, הוא אומר שאני עסיסית ומלאת חיים ויש הרבה יותר ממני לאהוב".... ככה שאם מישהו אומר לך שאת שמנה מידי בשביל שהוא יוכל לאהוב אותך..סימן שהוא פשוט לא מבין שאהבה לא קשורה לממדי הגוף... ומעבר לזה - גם אני שמנה מידי... אבל בחורים אף פעם לא חסרים..כי ברגע שאת תכירי בעובדה שאת אישה נשית וחושנית למרות השומנים (וגם בגללם למען האמת).. הבחורים גם הם יקלטו את זה - בנים אוהבים נשים מלאות יפות וסקסיות... ואין לי ספק שאת אחת מאלו! ו......... אני גם בטוחה שיש לך את הכוחות... בטוח שיש לך.. אבל...אני לא בטוחה שיש לך בטחון עצמי מספיק חזק כרגע כדי להכיר בעובדה הזאת... (ולמי יש אחי פרידה כזאת קשה?!) אז קחי יום יומיים חופש... תנוחי.. תהני... תאספי כוחות... ותתחילי מחדש... אני ועוד יותר מזה..כל הפורום הזה כאן שכבר מכיר אותך.. נעזור כמה שנוכל... את מוזמנת להביט בחתימה שלי ולאמץ אותה לעצמך. רק ככה זה עובד.
ים ו
ות...

לי לי

New member
תותי חמודה../images/Emo25.gif

קחי לך את הזמן, מותר להזיל דמעות על אובדן הקשר, לשקוע קצת בעצבות ולשמוע טונות שירי נשמה ודיכאון, זה אולי אפילו תהליך בריא כדי להשתחרר מהקשר הזה, אין מה לעשות והכאב עצום - לא יעזור שום דבר זה באמת ענין של זמן. יש כאלה שמייד מחפשות את המועמד הבא, אני חושבת שלפעמים טוב לעבור את התהליך הנ"ל א ב ל ......כשתתחילי לאסוף את השברים, אני בטוחה שתגלי המון דברים על עצמך ובכלל. קודם כל את צעירה מתוקה ויפה (מאד) ואני בטוחה שהמחזרים עוד יעמדו בתור ארוך שנית, שימי Z&*#^%%^Z על מה שאמר. אז אמר. המתאים באמת, לא רק שלא יגיד אלא גם לא יחשוב ככה הדרך אל האושר רצופה מהמורות ולפעמים צריך לנבור בערימות חציר כדי למצוא יהלום אבל מכל נסיון לומדים וכמה שזה נשמע משונה מגיעים בשלים ומגובשים יותר לקטע הבא תותי, נראה לי שדווקא יש לך כוחות ולא זה מה שישבור אותך. אולי כדאי שתרדי בינתיים מן המסלול המהיר ותחזרי לתזונה מתונה יותר. את המסע את עושה בשבילך בלבד, אבל אחד שלא יודע להעריך תוצאות ולפרגן כשצריך, גם צריך לעבור מסע מסוג אחר.... רציתי לשים אייקונים, אבל לא יצא, נו מילא, שתהיה לך שבת רגועה, תני לאמא לפנק אותך, ואל תוותרי על הים - יש בכחול המלוח הזה בשילוב עם הצהוב העז אפקט של הרגעה שיהיה רק טוב

תותי...

מתוקה שלי אני בוכה איתך. בבקשה אל תשברי אני יודעת שיש לך את הכוחות האלו בשביל לעבור את זה, את לא מדמיינת. אני מתארת לעצמי ששום עצה לא נראית מועילה עכשיו כי את בטח עדיין במצב של מתה שהוא יחזור אבל כמו שכל הנשמות פה כתבו, הזמן משכך כאבים כמו קסם.תשדלי לעשות הרבה דברים כדי להעביר אותו מהר. כשאנחנו אוהבים באמת ונותנים הכל, אחר כך זה כואב כמו ירייה בלב אבל זה מוציא אותנו בסוף חזקים יותר ומוליד תובנות שמובילות אותנו בסוף לאהבה חדשה. כזאת שתיתן שמחה ואושר. תזכרי שהקדרות זה לא בחוץ היא בעיניים שלך , המשקפיים הורודות שם בשבילך תמיד ובכל רגע שתחליטי לשים אותם תראי שכל העולם ישמח איתך. במיוחד אנחנו פה... אני שולחת לך חיבוק ענק מפוצץ אנרגיות מנחמות שתרגישי אפילו שהוא מגיע בצורה של מילים.

מיכל ל ל

New member
תותי יקרה ../images/Emo24.gif

לא לבכות ולמחוק את הדמעות. פרידה זה תמיד דבר קשה אבל כמו שאמרו חכמים ממני הזמן באמת מרפא הכל גם אם עכשיו הכל אפל ועצוב. הוא אמר לך שאת שמנה מידי אז הוא פשוט סתם
אפילו לא שווה את הדמעות. יש בך כ"כ הרבה מעבר למראה וראיתי גם את התמונה אם את זוכרת ואת יפה
מה הטעם למסע? הטעם הוא את עצמך ורק את. לא יצאת למסע הזה בשבילו והוא רק זכה לזכות ללוות אותך בחלק מהמסע, נכון שעכשיו כואב וקשה. קחי לך את כל הזמן להתרפות ותזכרי שאת עושה את הכל בשבילך ורק בשבילך
קבלי
ועוד
אוהבת, מיכל.

Iris G

New member
אני מרחמת על הבחור שאיבד אותך

היה לו יהלום ביד ומה הוא עשה? זרק. אידיוט שלא ידע להעריך אותך והסתכל רק על העטיפה. ואת, היהלום שבכתר, המשיכי לנצוץ, עוד יבוא הבחור שיבין כמה נהדרת את

תותי יקרה יקרה ../images/Emo23.gif

סיום של פרק הוא הוא התחלה/דלת לדברים חדשים. לעיתים, מסתבר שהם אפילו טובים יותר. (ולא שוכחים את מה שסיפרת על היחס שלו כלפייך...שלוש נקודות. אז...). משהו אישי, אני עמדתי להינשא כמעט בגיל 19 לאדם שבלבי ידעתי "שמשהו לא תקין" אבל למרות הכל המשכתי להיצמד ולא היה בי העוז לעצור את הקשר. (בלי ניתוחים פסיכולוגיים...
). במקביל ממש באותו זמן של פרידה מסוימת הכרתי את בן זוגי לחיים, שהיה הדבר הכי נפלא שקרה בחיי... הכאב כרגע קורע אותך ועצום אני יודעת, אבל זה כל כך גם נכון שהזמן לא רק מביא מרפא, אלא שתגיע אלייך בסוף אהבה חדשה, ככה זה, ואהבה חדשה מביאה גם מזור ושמחה וחיוכים חדשים שוב לנשמה. תביטי תותי, תראי מה שאנחנו רואים בך, רואים את הנשמה הנותנת בלי סוף שלך, את הלב מלא מלא באהבה וחום ועוד המון דברים שרק לב טוב יכולים להעניק להאיר ולהקרין לסביבה ולאנשים שבקרבתך. ואת יודעת שאנחנו החברים שלך כאן לא אומרים מילים יפות מהפה החוצה כדי להחמיא או "לעשות טוב" אלא כי זה בא מהלב ובכנות. את איתי????? ואנחנו איתך הרי כל העת כבר הפכנו לאיזה שהוא חלק בחייך, בלב ובנפש הולכים איתך ברע ובטוב. כמו עכשו נשמה. ותותי, את בעומק לבך מכירה בערכך ובמי שאת (רק שלעיתים נטית להניח לאנשים אחרים להשפיע ולהכאיב לך). תני לעצמך את הזמן "להתאבל" על הפרידה ואח"כ תותי שלי יקרה, זקפי את ראשך גבוה גבוה כמו שמגיע לך וכראוי לך ותמשיכי בחייך ובמה שאת עוד תיפגשי ותגלי בדרך. לומר לך שכל החיים לפנייך, הוא תרתי משמע כך. רק שלא תתני לעצמך לשכוח כעת, למרות כל סערת הרגשות. איזו תותי נפלאה את!!! שום דבר שיקרה או קרה לעולם לא יקח ממך את עצמך!! הבנת????? זה יהיה עוגן שיעזור להיאחז ולא להיבלע לחלוטין בצער. או-קי? לפני שאנחנו "ביחד" בחיינו, יש את "כל אחד לחוד". ואינך תלויה באהבה של מישהו אחר או בכל דבר אחר. עלייך להמשיך רק בהתחזקות, בהתפתחות האישית, בלהיות עצמאית ומאושרת (זה בעצם בא לפני הכ-ל) וכך להמשיך במסע הזה, וכמות שאת כך יפגוש אותך הנסיך שיחוש ויראה זאת והוא יהיה החבר לנפש האמיתי והמתאים לך, ורק תני לזמן להראות לך זאת. מחבקת ואוהבת אותך מאוד, דליה. (כותבת לך מסר חשוב).

tuti f

New member
../images/Emo51.gif ענקית ../images/Emo70.gif לכולכן ....

בוקר חדש הגיע… כנראה שהשיינה והמילים החמות שלכם עשו לי טוב (השיינה אני בספק אבל המילים שלכם עשו לי הרבה). אז ראשית
ענקית לכל אחת ואחת מכן…אין לי מילים לתאר עד כמה התרגשתי שקראתי את התגובות שלכם… אפילו הזלתי דמעה
…הפעם של אושר
, על האושר שנפל בחלקי להיות חלק מפורום מדהים כל כך. כמו שדליה אמרה לעיתים יש לי נטייה לקחת ללב דברים של אנשים וזה משפיע עליי בכל מיני אופנים, כי בסה"כ אני בקורתית מאוד כלפי עצמי וביקורת שלילית מהסביבה רק גורמת לי להרגיש יותר רע עם עצמי. לקח לי המון זמן להגיע למה שאני היום…וכמו שאני תמיד אומרת המסע עוד ארוך, שמנה אני תמיד אשאר בראש כי ככה הייתי מילדות ואין סיכוי שאצליח לשכוח את זה. כל כך הרבה דברים טובים קרו לי השבוע אבל בין רגע שכחתי מכולם, הצלחתי להיגמל מדיאט קולה אפשר לומר שכבר נגמלתי לחלוטין, רק 2 כוסות בארוחות צהריים וזהו. הצלחתי להתמיד בתפריט המואץ ואפילו יש תוצאות חיוביות (דליה כמו שהבטחתי אני לא ממשיכה איתו אני מתחילה תפריט מאוזן חדש), ובעצם נראה לי שהצלחתי להתמיד בכל המטרות שלי. אתן צודקות… אני לא צריכה להפחית מערכי רק בגלל גבר (ולא משנה עכשיו כמה אני אוהבת אותו) הוכחתי לעצמי שאני יכולה וזה הכי חשוב לי בעולם. כשהתחלתי את הדיאטה לא האמנתי שיגיע היום ואני אראה במשקל שאני שוקלת 71 (בהתחלה הייתי קרובה ל95 ק"ג !!!) אתמול הגיע הרגע הזה…שלמרות כל הכאב שהיה בי נתן לי הרבה כוח) עוד 11 ק"ג נשארו…הדרך עוד ארוכה אבל אני יודעת שאני מסוגלת (אני ממשיכה בלהציב מטרות לשבוע ולא לטווח רחוק יותר). ובקשר למה שהבחור אמר… הוא הבין עד כמה הוא פגע בי ,הוא התקשר להתנצל ואמר כי לא באמת התכוון לזה, אני עדיין לא יכולה לסלוח אבל אולי ביום מן הימים אסלח לו…בכל זאת הוא האיש שאני אוהבת. שיהיה לכולכם יום כייפי ומלא חיוכים שולחת לכל אחת ואחת מכן
חם והמון המון
אוהבת
תותי
דליה ...לא קיבלתי את המסר

אביטל +

New member
תותי ../images/Emo24.gif

אני מאוד שמחה שאת מרגישה יותר טוב ותתפלאי עד כמה ששינה עוזרת בזמן השינה המוח שלנו מעבד את כל מה שלא איבד בזמן שהיינו ערים ולא פעם מתעוררים עם תובנות חדשות

שיריתה13

New member
תותי מקסימה

אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב. קחי לך את הזמן. נורא חשוב להתאבל, ולכאוב, ולבכות ולכעוס, ולהרגיש מתוסכלת ובכלל להרגיש... אל תנסי להדחיק את הכאב, זה רק יוביל לתוצאות הרסניות. ותראי איזה מקסימה שאת, מצליחה במשימות שהצבת לעצמך כ"כ יפה, אני ממש ממש לא מאמינה שאיזשהו בחור (ויהיה הכי מקסים שיש) יוכל להסיט אותך מהדרך שבחרת לעצמך. יש לנו בחיים הרבה כאבים, הלואי שלא היו, הלואי שהחיים היו כמו באגדות, אבל הם לא. ועם כל קושי שמתגברים עליו בא גם החוזק וההתבגרות. אז, אין לי ספק שתישאר תמיד פינה בלב לאותו בחור שאת אוהבת, ולמרות שהפינה הזו היום מאד כואבת, יום אחד זו תהיה סתם פינה, פינה שבלב למשהו שהיה. אוהבת שיריתה

למעלה