עוד פרק בטלנובלת פלאפון והSK

אדניי

New member
עוד פרק בטלנובלת פלאפון והSK

והיום: ההודאה הדרמטית... התקשרתי היום לבירור השבועי הרגיל שלי, והפתעתי לחלוטין מהתשובה... אני לא אפרט את השיחה כי היא הייתה ארוכה אבל הנה הנקודות החשובות *עד להודעה חדשה שתבוא שבועיים לפניי השירות, אי אפשר לשלוח הודעת לסלקום, ואפילו בלי "בקרוב" או משהו, הוא אפילו אמר לי שזה יכול להגיע עד שלושה חודשים... *למה סמסונג? "כי סלקום הקצו לנו שניי מכשירי לניסוי התשתית ובחרנו ב822 ובסמסונג 2000i ... למה לא את המכשיר הכי מתקדם שלכם? כי אז לא כל הSK יכלו לשלוח הודעה וכולם היו צריכים לשדרג גירסה וכולי ולא חשבנו שהניסוי יימשך הרבה זמן אז לא היה טעם עכשיו שימו לב מה יבוא: "טעות שלנו..."!!!!!!!!!!!!! *לעומתזאת עוד חודש כל המכשירים יוכלו לשלוח הודעות לאורנג´ ומירס.

לא נמאס לכם?

כאילו אתם לא שמים לב שסתם מורחים אותכם כאן? כל הזמן אומרים שאותו שירות או מכשיר יהיה בעתיד, אין שום דבר שיקרה בעוד שבוע נגיד הכל זה בעוד חודש חודשיים עד לזמן לא ידוע שזה בד"כ זמן לא ידוע. ואם לא שמתם לב לעוד משהו שכל אחד אומר דבר אחר, משמע שזה הכל זיון שכל! אם משהו היה נכון תיהיו בטוחים שמעבירים את כולם הדרכה בקשר לשינוי.

ashomer

New member
מניסיון

מהניסיון שלי עם כל החברות למיניהן בארץ כמה שיותר תנג´ס להם ככה יותר מהר זה יבוא זה בדוק בהרבה מאד פעמים...

ashomer

New member
לדעתי

אני כבר כתבתי על זה מספר פעמים... א. סלקום לא קשורה כאן סלקום לא יכולה לדעת איזה מכשיר שולח אליה הודעה... הכל פה עניין של מדיניות כלכלית - (אגב איך 2 מכשירים אם גם ה I-max יכול. פלאפון\סאני\גונקסט מי שתרצו רוצה לדחוף לנו בכל הכוח את ה2000i הדי מיושן וזה חלק מהדרך שלה להצליח (אני במקומם הייתי משפר גם דברים אחרים... היום חיכיתי 45 דקות עד שענו לי בגו נקסט). ועוד משהו... לא הבנתי מה כתבת על אורנג´ ול מירס?

אדניי

New member
שאפשר יהיה לשלוח להם הודעות

עוד חודש, לפי איש השירות שלהם...

למעלה