עוד פרק טוב מאוד של DS9

Bajoran Preist

New member
עוד פרק טוב מאוד של DS9

הפרק Once more into the breach ששודר היום היה ממש טוב! גם וורף היה בסדר, גם קור הציג דמות קלאסית וטראגית של גיבור עבר שזמנו תם וזקנתו מבזה את חייו, גם כל הקטע שמרטוק הוא מבית נמוך מול הבית הגבוה של קור(הציטוט של "וורף, חיית יותר מדי זמן בקרב האספסוף הדמוקרטי הזה! הדם שלנו הוא אציל! אצלנו הקלינגונים זה עדיין counts for something" היה נחמד ביותר). והאיזכור לכך שאזרי הייתה פעם קורסון וג´דזיה ונלחמה עם כל הקלינגונים(הזכיר את הפרק ההוא שהם יצאו להרוג איזה מישהו), וכל האווירה הקלינגונית הזכירה פרקים קלינגוניים יפים מtng רק באווירה די אס ניינית. ואהבתי את האיזכור לכך שבעבר קור נלחם כנגד הפדרציה, כלומר הפדרציה והקלינגונים היו מסוכסכות בקרב דמים וזה נותן הרגשה של המשכיות מהסדרה המקורית כמו גם נותם פרפקטיבה חדשה למלחמה עם הדומיניון. וכל זווית הראייה הקלינגונית שמתמשכת בפרק שלם היא לא משהו שקרה יותר מדי פעמים בסטאר-טרק. כלומר כל הקלישאות של משימה בספינת חלל, רק הפעם היא קלינגונית. בקיצור- פרק טוב!

reformy

New member
אולי הגיע הזמן לסידרה של קלינגונים:

StarTrek: The search for honor ----------------------- Space, the final battle field. These are the combats of the Starship B´aklawa. It´s continuing mission, to conquer powerful new worlds. To seek out new weapons and new enemies. To boldly die where no one has gone before.

Bajoran Preist

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

סתם, אני אפילו לא מת על קלינגונים כמו טראקיז אחרים. זה פשוט היה פרק טוב. מה עם סדרה על קבוצת ג´מהאדר הימים שלאחר מלחמת הדומיניון? Star-Trek: The search for the white

Esmena

New member
פרק מאוד טעים( אם אני כבר אוכלת)

תמיד נחמד לגלות פרקים שלא ראית קודם. טובים אפילו. ביד נכונה, סוציולוגיה חובבת ,הומור טוב((להוציא מעט פתאטיות נדרשת) ,אפוסיות, נוסטלגיה,וכמובן מיבחר שירי חנוכה, הכל יכול להיות מעניין, גם קלינגונים שאינם מאוד מאוד חבובים עליי ,(שלא להזכיר את וורף), ו..אין פואנטה.

kohene

New member
שמתם לב?

בדור הבא הקלינגוניות מכוערות פחד. בח"ע9 הם הרבה יותר ´אנושיות´.

G.O.D

New member
ניכרת ההשקעה של המעצבים

והמאפרים. במספר פרקים הן בTNG וכמובן בDS9 הנשים הקליניגוניות לבשו שמלות מלאות ואופנתיות שניראו ממש טוב. יש עתיד...

Esmena

New member
בTNG הקארדסים נראו כמו ברווזים

מורעבים.

Bajoran Preist

New member
וואלה...

מה הפרק הראשון שהראו בו קארדסים אי פעם? אם אני לא טועה הפרק הראשון עם באג´ורים היה הפרק שרו לארן הצטרפה לאנטרפרייז, אבל מה עם קארדסים? כנראה שזה היה בעונות שלא ראיתי...

Esmena

New member
נדמה לי שזה The Wouned אבל משום

מה גם זה לא מסתדר לי.

Bajoran Preist

New member
מצאתי!

אחרי חיפוש קצר ברשימת הפרקים לא מצאתי אף פרק בשם The wouned. אחרי חיפוש הרבה יותר ארוך, ועברתי ממש פרק, פרק, מצאתי לבסוף פרק אשר נקרא The Wounded, וע"פ מה שהבנתי שם הופיעו הקארדסים לראשונה, בתוספת רמז(אולי) למאקי העתידיים.

Esmena

New member
כמו גם בתוספת מרק אליימו, שבקושי

הצליח להפגין סקס אפיל מתחת למאיפור הברווז המורעב.

למעלה