עוד ציור הפעם מהראש ויצא יפה יותר

bnayal

New member
עוד ציור הפעם מהראש ויצא יפה יותר

עוד ציור הפעם מהראש ויצא יפה יותר אני חושב

אכן יפה, ודי מוצלח

הקו הפשוט של איורי CARTOON תופס פה די טוב. בכלל ביצוע לא רע, הן מבחינת בחירת הצבעים והן מבחינת העיצוב הכללי. ההערות שכן יש לי הן די קטנוניות, אבל עשויות "להעלות את הציור רמה", ולגרום לו להראות לא סתם מוצלח, אלא ממש כמו איורי CARTOON של מגזינים רציניים. אבל בכל מקרה הנה הן: א. PNG קובץ קל וחביב, אבל מצמצם את מס´ הגוונים ובכך גורם ל גרדיאנט בקצה הצוואר לקבלת "סטריפינג" (השם המקצועי לאפקט שנוצר כתוצאה מצמצום גוונים במעבר בין 2 צבעים לכדי כמה רצועות גוון מדורגות). אם האפקט הוא בכוונה, אז אנא הסבר לי את שיקוליך כי הם תמוהים בעיני, אם זה כתוצאה מהשמירה בלבד, אפשר לנסות לשמור בפורמטים אחרים כמו JPG או פלאשפיילס... ה PNG ו GIF עובדים בצורה של "התעלמות מגוונים סמוכים ואיחודם" למרות שניתן למנוע את זה על ידי שינוי הגדרות הקובץ כך שישתף 256 צבעי מסך לפחות בפאלטת הצבעים שלו. ב. בניגוד לקווי המתאר בפנים שהחופשיות מקנה להם יופי, הקו החיצוני של השיער צריך היה להיות לדעתי יותר סימטרי, אולי על ידי ציור אליפסה מושלמת לשיער ואז לכסותה בשאר משטחי הצבע שמרכיבים את הפנים. ג. האף קצת מגומגם... לאף ממבט קדמי בסגנון הציור הקארטוני יש בד"כ קווים שמזכירים קצת את האות האנגלית W מעוגלת, אני לא אומר שחובה לתקן את זה או משהו כזה, כי אם זה הסגנון שלך, מי אני שאתווכח, אבל לדעתי אף יותר בנאלי/סטנדרטי היה נראה טוב יותר על הדמות הזו. ד. קצת חסרים לי אישוני העיניים, זאת בגלל בחירת הצבע הצהוב למילוי העין. צהוב אינו צבע טבעי עבור בני האדם ולכן מושך מיד את תשומת הלב אל העיניים. בחירת צבע אחר כמו כחול או חום הייתה מקילה על הצופה להתעלם מחוסר אישון. כמו כן אישון צהוב משוייך למגוון מצבים לא בריאים מבחינת "תורת העיצוב והאיור" הבלתי כתובה (החל מדיבוק על ידי שדים, דרך טירוף נפשי וכלה במחלת הצהבת או שחמת הכבד...). למרות ההערות, בסך הכל, אחלה ציור, ונקווה לראות עוד כמוהו בהמשך...

למעלה