עוד ציור - מקווה שלא תחשבו שהוא

עוד ציור - מקווה שלא תחשבו שהוא

עצוב מידי. התחלתי לעשות קצת רישומים בפחם. בעיקר של נשים משום מה!

זה מאוד עצובבבבב.אבל מישהו

אמר שאסור להוציא עצב? אחרי שאני מוציאה אותו,למשל בשיר תוך כדי התעמלות-"אתה חייב למות עלי"(שיר פילוסופי עמוק כידוע לנו). אני לא נותנת לעצב ההוא לחזור.עכשיו יש מקום לרגש אחר לתפוס מקום.לזה אני קוראית ניקיון. נו שויין ,שוב יצא לי פילסוף.

AndreaCorr ©

New member
נורא עצוב לדעתי..

יש לה בעיניים מבט סובל כזה. את מאוד מוכשרת אגב..

anati4

New member
דומה לאישה של מודליאני

הי לולו המתוקה והמוכשרת! הציור שלך מאד מזכיר את המראה הענוג של האישה של מודליאני באחד הציורים המפורסמים שלו...זה ציור שאני אוהבת והציור שלך עשה לי קונוטציה לשם... יש בו עצב אבל זה מותר...ועוד איך. אגב, מעניין - אני חושבת שגם אצל מודליאני הייתה הבעה של המון עצב בהתייחסות לאשתו ואני לא זוכרת למה...אני אקרא ואומר לך... להתראות...תמשיכי לצייר זה מקסים. אני עדיין עושה כדי לצייר פנים עיגול 2 קווים ישרים לעיניים וחצי ירח לפה וזה מה שאני יודעת...לפעמים אני גם מוסיפה אף אבל זה כשאני מאד מאד יצירתית....

אני לא מכירה את הציור של מודליאני

יש לך אולי תמונה ? מעניין אותי לראות. תודה למי שהתייחס, אחותי אמרה לי שכל הציורים שלי עצובים (וכמו שאמרתי אני מציירת בעיקר נשים לאחרונה).

anati4

New member
זו אחת מהן יש עוד ...ראי פרוט כאן

יש סדרה של התמונות של מודליאני ...אחת מהן זה כשאשתו יושבת על כסא..אם איני טועה והיא נוגעת ללב הנה אני בודקת בחוברת אומנות שלי על כל צייר... אז בתמונה שנקראת - ז'אן אביטרן משנת 1917 -היא יושבת על כסא... היא לא הייתה אשתו אלא חברה שלו...והם כותבים כך להבדיל....כן? החברה שמצא סוף סוף הייתה יושבת יום יום לפני אמדיאו (מודליאני) דמותה הדקה דמויית החבצלת אפילו שהיא עטופה בסודר עבה ומצפה לאמהות ...ואת ההמשך אני לא כותבת...הוא די טרגי... מה שקרה הוא שמודליאני היה מאד חולה ונפטר בן 36 מדלקת כליות חמורה והיא לא יכלה לשאת את זה...היא ילדה לו ילדה לפני כן והיה ביניהם סיפור אהבה מדהים בפריז 1919 וא"חכ חיכו לעוד ילד ואז קרה כל הסיפור הטרגי שלהם... עצוב ... הוא אמן דגול.. אם מעניין אותך תקראי עוד... אני רק גיריתי אותך וזה לא שאני מבינה גדולה באומנות פשוט מהתקופה בה חייתי בפריז נחשפתי לכל זה בעוצמה ולכן ההכרות עם התחום... מה שמעניין מבחינה אומנותית הוא שכל הציורים שלו של נשים הם כאלה עם צואר ארוך ואלגנטיות מלנכולית כזו..מבט של שלווה שקטה...

נאן

New member
קשה לי עם......

לי היה קשה התמונה ולא בגלל הפחם. אני לא רואה את העיניים שלה. אולי בגלל שאני מסתכלת לאנשים בעיניים ככה רואים את הנשמה שלהם. ואצלה לא רואים כמעט עינים.היא כבויה וזה מה שעשה לי רע. נאנוש

למעלה