תגובה
הראש בגדול לא רע, אני אוהבת את הצורה הכללית, הזקן והשפתיים. אני עדיין מאמינה שכדאי לך להגדיל קצת את האף ולהרחיק את העיניים אחת מהשניה, וכשזה יקרה הפרצוף גם יתרחב קצת (כרגע הוא צר למדיי). הצוואר והכתפיים טובים, אם כי עדיין קיימת הבעיה ששרירי הכתפיים מתחברים - או בעצם לא מתחברים - לעצם הבריח בצורה מוזרה. זכור - בין עצם הבריח לכתף יש מעין שקע נחמד, החזה לא מודבק לגוף (מצד שני, יכול להיות שלגברים שריריים אין את השקע הזה. מעולם לא יצא לי להיות גבר שרירי, אז אני לא יודעת). הדלתואיד (השריר העליון ביד, שריר הכתף) יכול היה להיות קצת גדול יותר, ואם כבר מגדילים אותו מומלץ להגדיל את כל הזרוע: המרפק אמור להגיע לאזור המותן. מעבר לזה, בניית השרירים ביד הקרובה אלינו נראית לי נכונה, הבעיה היחידה שהידיים קצרות מדי או שהגוף ארוך מדי. הערה קטנה נוספת: ביד המקופלת, אני חושבת שאפשר היה לחסוך קצת בעצמות בגב היד; הן לרוב לא בולטות כל כך, ועודף קווים יכול לפעמים להציק בעין. את הריבועים בבטן לא מומלץ לצייר כריבועים סגורים ותחומים בקו שחור, כי עד כמה שידוע לי, גם אצל האנשים השריריים ביותר השרירים לא יוצאים החוצה ככה; זה נראה כאילו יש לו חורים רבועים בבטן, ויוצא מהם משהו (סטייל מחזיקי המפתחות עם העיניים המתנפחות או הכבשים ש...אתה יודע), בעיקר הזוג התחתון. יכול להיות שהמכנסיים שלו נמוכים וזה יוצר אשליה של אגן ירכיים קטן, או שבאמת יש לו אגן ירכיים קטן. כדאי להגדיל אותו מעט ולהוסיף לו נפח. דבר אחרון - אני שבה ומציעה לשבת ולבחון קפלים במכנסיים. אני חושבת שהדרך היחידה שקפלים כמו שציירת יכולים להתקיים היא אם הוא לובש מכנסיים מאוד דקים וצמודים יחסית, משהו כמו שרוול, והוא נכנס איתם למים. בכל מקרה אחר, כדאי לנסות לעבוד עליהם.