עוד ציור....

The Crusader

New member
עוד ציור....

נכנסתי לשוונג... קיצר לבקשת הקהל... חחחח הנה הדמות שלי.. the crusader בזהות הסודית שלו ג´ייסון פאוארס(Jason Powers) בכל אופן תהנו ותגובות כרגיל... (טיפ למי שירצה להתאמן על הצביעה... הוא בחור רגיל לא לבן לבן אבל בגוון אשכנזי עם שיזוף יפה... חחחחחח... קצר לא כחול חחחח ^_~)

Humus_Chipsalat

New member
אשכנזי עם שיזוף?

מה הוא... ליטאי ? *מקרב זרת לפה במבט מרושע* פאם פאם פאם!!! אהבתי ת´הגדרה ג´ו... והזהות שלו לא כל כך סודית אם הוא מסתובב עם סכינים ואקדחים שלופים,שלא לדבר על העובדה שהוא חשוף חזה לאור יום... חחחחחח אפקט ציפורים יפה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק עכשיו קלטתי, אז קבל זאת כבר בהודעה הזאת... הרגת אותי מר בחור... תהיה בריא... חחחחח... כמה פסטורלי... רוצח פסיכופת במדי צבא, חותך ומחורר ילדים חפים מפשע במיאמי ביץ´... But that´s just me ^_^

The Crusader

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בטוח שאמרתי לך פעם אבל הוא היה חייל גרילה מצטיין והיה גם ביחידה וניסוי צבאי סודי ביותר יענו need to know basis אבל... אתה צודק לחלוטין אין כמו הרוצח הפסיכופטי שרוצח לאור השקיעה.... חחחחחחחח

The Crusader

New member
ועוד דבר.....

יש לך בעיות עם ליטאים יא מנייאק????? חחחחחחחח (אומר זאת בפוזת אוסטין פאוארס ידועה ומוסיף) let me ask you somthing and be honest... do i make you horny? randy? do i make you horny baby do i? yea!!! חחחחחחחחחחחחח

Humus_Chipsalat

New member
שמע... יש לי בעיה עם ליטאים ...

היי.. ובקשר לראנדי הורני וכל זה... We´ve been through this a million times... i just like you ~_^

chatenoire

New member
תגובה

הראש בגדול לא רע, אני אוהבת את הצורה הכללית, הזקן והשפתיים. אני עדיין מאמינה שכדאי לך להגדיל קצת את האף ולהרחיק את העיניים אחת מהשניה, וכשזה יקרה הפרצוף גם יתרחב קצת (כרגע הוא צר למדיי). הצוואר והכתפיים טובים, אם כי עדיין קיימת הבעיה ששרירי הכתפיים מתחברים - או בעצם לא מתחברים - לעצם הבריח בצורה מוזרה. זכור - בין עצם הבריח לכתף יש מעין שקע נחמד, החזה לא מודבק לגוף (מצד שני, יכול להיות שלגברים שריריים אין את השקע הזה. מעולם לא יצא לי להיות גבר שרירי, אז אני לא יודעת). הדלתואיד (השריר העליון ביד, שריר הכתף) יכול היה להיות קצת גדול יותר, ואם כבר מגדילים אותו מומלץ להגדיל את כל הזרוע: המרפק אמור להגיע לאזור המותן. מעבר לזה, בניית השרירים ביד הקרובה אלינו נראית לי נכונה, הבעיה היחידה שהידיים קצרות מדי או שהגוף ארוך מדי. הערה קטנה נוספת: ביד המקופלת, אני חושבת שאפשר היה לחסוך קצת בעצמות בגב היד; הן לרוב לא בולטות כל כך, ועודף קווים יכול לפעמים להציק בעין. את הריבועים בבטן לא מומלץ לצייר כריבועים סגורים ותחומים בקו שחור, כי עד כמה שידוע לי, גם אצל האנשים השריריים ביותר השרירים לא יוצאים החוצה ככה; זה נראה כאילו יש לו חורים רבועים בבטן, ויוצא מהם משהו (סטייל מחזיקי המפתחות עם העיניים המתנפחות או הכבשים ש...אתה יודע), בעיקר הזוג התחתון. יכול להיות שהמכנסיים שלו נמוכים וזה יוצר אשליה של אגן ירכיים קטן, או שבאמת יש לו אגן ירכיים קטן. כדאי להגדיל אותו מעט ולהוסיף לו נפח. דבר אחרון - אני שבה ומציעה לשבת ולבחון קפלים במכנסיים. אני חושבת שהדרך היחידה שקפלים כמו שציירת יכולים להתקיים היא אם הוא לובש מכנסיים מאוד דקים וצמודים יחסית, משהו כמו שרוול, והוא נכנס איתם למים. בכל מקרה אחר, כדאי לנסות לעבוד עליהם.

The Crusader

New member
אני אשתדל

בקשר לפרצוף... צריך להתרגל (גם ככה קשה לי עכשיו כשהתחלתי לצייר עם איש מקלות קודם) בקשר לקוביות... אנ מסכים איתך... וגם ככה עשיתי אותם.. אבל כשהתחלתי להצליל טיפה קצת התפקשש... לא נורא... פעם הבאה... בקשר לכתפיים למה את משקרת אני יודע מה היית בקיץ האחרון... ^_~ חחחחחחחח אני מסכים אבל לא מבין בדיוק למה את מתכוונת מבחינה יישומית.... משום מה קשה למצוא ציורי עפרון שמראים את המצב או וול... אני מניח שאני אסתכל בספר של הצייר עם הציורים מהלובר (מנייאק... חחחח) ואלמד כבר משם.. בכל אופן תודה ^_^

למעלה