עוד תגוב&#
א) נשים קרחות זה לא איכס, גברים קרחים זה לא איכס, זה הכל תלוי במבנה הראש והפנים, והבא שיעיר על קרחות אני אשסה בו את סכין הגילוח שלי. ב) הראש וההבעה טובים, האף אפילו גדול קצת יותר מבדרך כלל. אני חושבת שחסרה קצת גולגולת בחלק האחורי של הראש שלו. ג) הכתפיים, גם אם יחסית לעבודות אחרות די בסדר, עדיין עגולות ובולטות מדי. הוא מעורר בי צורך עז לעשות לו מסז´ אכזרי. ד) אני רואה שלקחת לתשומת לבך הערות על בטן תחתונה קצרה מדי, יפה מאוד. מה שכן, ההארכה הזו של הגוף דורשת להגדיל גם את הידיים והראש, כי הם די קטנים יחסית לשאר. ה) הרגל הישרה מצוינת, אבל ההצללה כביכול קצת מפריעה. שרירים לא נראים כמו קווים על הגוף, אלא יותר כמו בליטות. אם בחרת בקווים תשאר עם קווים פשוטים ללא הצללה, אבל אם אתה מנסה ליצור משהו ריאליסטי יותר עם הצללות והכל, אתה צריך לכוון את דרך המחשבה שלך לחשיבה תלת מימדית, ולא חשיבה על קווים. זה בולט בעיקר בשרירי הירך: זה נראה כאילו חתכו חתכים לאורך הירך שלו ומשם בולטים השרירים. זכור שהעור מכסה על השרירים, מסתיר את הקווים המדוייקים שמפרידים ביניהם ויוצר משטח עם גבעות ושקעים שמושפעים מהמערכת השרירית התת-עורית. ו ואחרון) הפטמות שלו קצת נמוכות מדי. לכם אין בעיה של נפילת חזה, אז תנצלו את זה!!