עוד ציו&#

The Crusader

New member
עוד ציו&#

הפעם... אני ממש גאה בציור הזה! למי שלא מזהה... זה אמור להיות hitman... מהמשחק... בכל אופן... עוד אימון על אנטומיה... אגב אני מאוד גאה בהכל... וגם בהצללה... בכל אופן תהנו... ותזכרו... גברים קרחים זה הגיוני... נשים קרחות... זה איכס... חחחחחחחח

chatenoire

New member
עוד תגוב&#

א) נשים קרחות זה לא איכס, גברים קרחים זה לא איכס, זה הכל תלוי במבנה הראש והפנים, והבא שיעיר על קרחות אני אשסה בו את סכין הגילוח שלי. ב) הראש וההבעה טובים, האף אפילו גדול קצת יותר מבדרך כלל. אני חושבת שחסרה קצת גולגולת בחלק האחורי של הראש שלו. ג) הכתפיים, גם אם יחסית לעבודות אחרות די בסדר, עדיין עגולות ובולטות מדי. הוא מעורר בי צורך עז לעשות לו מסז´ אכזרי. ד) אני רואה שלקחת לתשומת לבך הערות על בטן תחתונה קצרה מדי, יפה מאוד. מה שכן, ההארכה הזו של הגוף דורשת להגדיל גם את הידיים והראש, כי הם די קטנים יחסית לשאר. ה) הרגל הישרה מצוינת, אבל ההצללה כביכול קצת מפריעה. שרירים לא נראים כמו קווים על הגוף, אלא יותר כמו בליטות. אם בחרת בקווים תשאר עם קווים פשוטים ללא הצללה, אבל אם אתה מנסה ליצור משהו ריאליסטי יותר עם הצללות והכל, אתה צריך לכוון את דרך המחשבה שלך לחשיבה תלת מימדית, ולא חשיבה על קווים. זה בולט בעיקר בשרירי הירך: זה נראה כאילו חתכו חתכים לאורך הירך שלו ומשם בולטים השרירים. זכור שהעור מכסה על השרירים, מסתיר את הקווים המדוייקים שמפרידים ביניהם ויוצר משטח עם גבעות ושקעים שמושפעים מהמערכת השרירית התת-עורית. ו ואחרון) הפטמות שלו קצת נמוכות מדי. לכם אין בעיה של נפילת חזה, אז תנצלו את זה!!

Humus_Chipsalat

New member
ולך - אף אחד לא אומר בחתימה

שצריך לכתוב Eternity!!! אפליות נגד אנשים עם שיער... אז אמרתי פעם אחת משהו על נשים קרחות ... אוקיי היטמן... אני אישית הייתי מזהה אם הבנאדם הזה הוא רוצייח... פשוט מכיוון שהוא מסתובב עם סכין, שרירים מנופחים סטייל ארנולד, ותחתון בוקסר צמוד משהו... יש לי כמה בעיות עם איזור הגוף... אני מרגיש כאילו אתה עובר תקופה קוביסטית משהו... שרירי החזה לא נראים ככה, אפילו אצלך
יש להם קצת יותר עגלגלות... לא יודע להסביר... אבל... מוזר לי. על הכתפיים העירו... והידיים, ממש טובות אגב... אחרי קצת ניקיון של הדף, אולי אינקינג? הן יהיו אפילו יותר טובות... הרגליים... ההקצרה שעשית עם הרגל המקופלת - מ-א-מ-מ-ת (מסתכן בלקבל עוד שיעור בגראמר) והרגל שנמצאת על הרצפה, מרגישים את השרירים עובדים, כולל את העיקול המדויק שעשית על מנות להראות שהוא בתנועה... *applause* - מילה ארוכה, הא? אני לא חושב שיש בעיה ממשית עם האף... כלומר, זה אף של בנאדם לא יפה... אבל זה לא אומר שלא ככה ניסית לעשות אותו (עשית שילוב של פרופסור אקסביאר והבחור מהיטמן?) אחרי הכל, הבנאדם הזה כל חייו, שוכב ומזיע באיזה חור עם רובה צלפים... ו... הוא לא צריך להיות חתיך הורס ... הראש בזווית קצת בעייתית, כמו שאביב ציינה קודם לכן... חסרה קצת גולגולת, במידה והייתה קצת יותר.. היה לך מקום "להתפרע" אז העין השנייה נבלעת בצורה קצת לא סימפטית... (תנוחה בעייתית, איי נאוו) עכשיו... הפה, בגלל ההצללה השחורה, קצת מאבדים אותו...אם מנסים להפריד, זה נראה כאילו הוא מכווץ שפתיים בשוט דוגמנות... אפילו תוסיף קו "קטנשיק" כדי להראות שהוא לא מרוצה ממשהו, ויהיה מהמם... קיצ קיצ אמיגו... יפה ביותר, אני אראה אותך בכל מצב אח"כ ... אבל רציתי שתראה שגם אני מגיב ^_^

The Crusader

New member
חחחחח

תודה לך וגם לאביב על הביקורת המעולה... אגב ליאור... מהממת לא מאממת... חחחחחחחחחח קיבלת את השיעור היומי ברמר מאת מילון איינבנידר... חחחח

yonabarak

New member
אותן הערות כמו תמיד

ראש וידיים קטנים מידי. לגבי שרירי הירכיים: ראב בתגובתי הקודמת שכללה תמונה.

illustrator

New member
טוב...

אני שחושב שהעירו מספיק על אנטומיה, פרופורציות, וכו´, אז אני אעשה כאילו אני מבין משהו ואדבר על התנוחה. (תסלח לי שאני מדלג על הקטע של "רואים שיפור, וכו´", אני קצת היפר אקטיבי היום) מפריע לי שגם הראש וגם הרגליים נוטים לצד שמאל. אם הוא רץ, כדאי שהראש יהיה יותר קדימה. אם הוא עוצר, אפשר להזיז את הראש אחורה, כשהרגליים (או רגל) נמתחות (או נמתחת) קדימה בכדי לבלום אותו. (לא ממש הצלחתי להחליט איפה זה קדימה מבחינת הדמות). דבר שני, גם יד שמאל (שלו, יענו עם הסכין) וגם רגל שמאל נוטות קדימה. כדאי שיד ורגל נגדית יהיו מקדימה (שזה אומר יד שמאל עם רגל ימין, או להיפך). שלב את זה עם סיבוב יפה של הטורסו, ויש לך דמות הרבה יותר דינאמית. קצת קשה להבין את התנוחה שלו. ההסבר הכי קרוב שמצאתי הוא שהוא רץ אלינו ומשהו מימינו (שמאל שלנו) מושך את תשומת לבו, אבל בגלל שני הדברים שציינתי זה לא נראה כ"כ טבעי. ובכל זאת הערה קטנה בתחום הפרופורציות. תגדיל את הבוהן של הרגל שעל הריצפה. (אל תצחקו, זה ממש מפריע לי)

Supermans girl

New member
תגובה

אוקיי ציור טוב, יש לך סיבה להתגאות בו. אהבתי מאד את היד הימנית שלו, השמאלית בכיוון שלנו- ציירת את השרירים בה בצורה מאד טובה. הבטן גם נראית טוב, החזה קטן מדי יחסית לבטן, היית צריך אולי לגרוע מאיזור הסרעפת. הרגל השמאלית שלו גם היא מצויירת טוב מאד, אבל כמו שמישהו כבר אמר פה- לוקח קצת זמן להבין מהי התנוחה. שרירי הטרפז מנופחים מדי- הם אמורים להיות מתונים יותר. לדעתי הגולגולת מצויירת בצורה טוב, אני לא מתה על הפנים שלו אבל כפי שרואים בציורים שלך אתה מתעמק יותר בציור הגוף וגם זה בסדר. לסיכום- היו לי אולי כמה הערות, אבל הציור ביסודו טוב מאד. יש לי רק עוד הערה אחת ואני מקווה שלא תעלב- הכתב שלך מכוער, אולי עדיף שבציור הבא שלך תכתוב את הכתוב שאתה רוצה להוסיף במחשב, או שתבקש ממישהו עם כתב יפה לכתוב לך, ולכתוב את זה בפינה של הדף, כי זה קצת מעכיר על המבנה הכללי שלו.

למעלה