עוד ציטוטים מתורגמים נדלקתי על זה ח

gever0908

New member
עוד ציטוטים מתורגמים נדלקתי על זה ח

1) and another winter past 2) i fight against the evil ghosts 3) gave me all that she dont have 4) why with power? and why with pain 5) in end of evry night im coming 6) like i know you, im sure you gave him cofee 7) who is come up from the desert from a far country 8) it start when we stop dreaming 9) i will start to run to the train 10) know how to love is knowing pain נראה לי שהפעם זה יותר קשה מקווה שלא יותר מדי :) בהצלחה

4

למעני, של בית הבובות

jily

New member
5 6 7

5. "בסוף כל לילה אני בא" ניצחתי אתי הכל-עמיר בניון 6. "כמו שאני מכיר אותך בטח נתת לו קפה" הבלדה לנהג המונית (מושיקו)-דודי לוי 7. "מהמדבר מארץ רחוקה" עידן רייכל- הינך יפה

gever0908

New member
הכל נכון חוץ מ 10

זה לא רונית שחר... נראה לי 10 באמת קשה... אבל הנה בנתיים מה שגילו כבר, ומה שלא הנה רמזים קטנים 1) רמז: זהו שיר, שמי ששר אותו, מתאפיין במשהו שיש גם לעוד זמר שכבר גיליתם פה, ולשיר הזה יש קליפ דומה לקליפ של אותו זמר שכבר גיליתם פה, תחשבו טוב 2) רמז: זוהי להקה, ההוצאה האחרונה שלהם קשורה לעתיד והקליפ מראה את העבר 3) רמז: (סוג של עץ) המשוגע שר על אמא שלו...... תחשבו טוב חחח רמז מתוחכם 4) בית הבובות - למעני 5) עמיר בניון - ניצחת איתי הכל 6) דודי לוי - מושיקו 7) הפרויקט של עידן רייכל - הינך יפה 8) רמז: כרגע הוא לוקח את הזמן בשביל לחשוב מה יהיה בשבילה בהמשך, אבל פעם הוא חשב על קץ האנושות......... עוד רמז מתוחכם חיחי 9) שלמה ארצי - על פי תנועת הרכבות 10) השיר הזה הולחן על ידי אחד הזמרים שכבר גיליתם פה, ומי שהשתמש בשיר הזה כתחרות, הוא מספר 2..... מתוחכם אבל כשאני חושב על זה רמז אידיוטי חחחח יאללה זיינתי את השכל תמשיכו לפתור

1, 3

1 - אהובתי/מאיר בנאי "עבר עוד חורף, מי יודע את אולי שונה" 3 - אמא/אלון דה לוקו "נתנה לי כל מה שלא היה לה"

אהובתי-מאיר בנאי../images/Emo12.gif

אהובתי זה של משינה, ולא נראה לי שהוא התכוון לשיר הזה משום מה

gever0908

New member
2, 10, 8, 3 נכונים, חסר רק 1

1) אין לי רמז בלעכס... רק שתדעו שיש קליפ לשיר הזה 2) משינה - התשובה 3) אלון דה לוקו - אמא 4) בית הבובות - למעני 5) עמיר בניון - ניצחת איתי הכל 6) דודי לוי - מושיקו 7) הפרויקט של עידן רייכל - הינך יפה 8) אביב גפן - סוף העולם 9) שלמה ארצי - על פי תנועת הרכבות 10) מאיה בוסקילה - יש בליבי כינור

GoLd ChAiN

New member
1../images/Emo35.gif

מוש בן ארי - ים ("ועוד חורף חלף והנה עוד נגיעה")

למעלה