עוד צעד בלהיות להקת מיינסטרים

TheImpactBoy

New member
עוד צעד בלהיות להקת מיינסטרים../images/Emo26.gif

היום הראו את WHUD בMTV HITS כמה פעמים. לאן הגענו =\

*בואו לא ניכנס לפאניקה*

באמת?!#?%?@%$?^%^?%&?#$&?#^&?%^&?%^?%^?*%?*&?*^&?*^&??&^ *בוכה* טוב אבל את האמת זה היה די צפוי לא? בכל מקרה, זה רק שיר אחד.

box 5

New member
מישהו צעק התמסחרות?

חבל חבל חבל =\ הפסד גדול בהחלט...

טוב לא צריך להגזים..

אל תשכחו שגם Angels וגם SMG היו באמטיוי ולא פעם אחת.. וחוץ מזה, האלבום החדש הולך להיות הרבהההה פחות ממוסחר מ-TSF, אז בגלל שיר אחד פתאום הלהקה נפלה לתהום הנשייה? (ביטוי נחמד:]). זה רק שיר אחד מתוך אלבום שלם.. ונכון, גם אני לא מת על הרעיון שוויט'ין יתחילו לרוץ באימטיוי, ובטח ובטטטח אני לא רוצה שהם יתמסחרו, אבל כבר הבנו מזמן שאנחנו סתם מלחיצים את עצמנו, לא? כש-WHYD יצא כולם היו בהלם, אבל אחרי ששמעו את OSH או THOE ו- AIN, פתאום העניין לא היה כזה נורא נכון?

h a l o m o t

New member
זה לא 'אנחנו' מלחיצים את עצמינו...

זה אביעד מלחיץ את עצמו, החתיכת פוזה הזה...

חחח

תראה אני לא מאחל לאף להקה שאני אוהב להתמסחר, אבל מה חשבתם? שהם צילמו את הקליפ בשביל להראות אותו לחברים שלהם? לי היה ברור מההתחלה ש- WHYD הולך להיות הרבה בטלוויזיה, אבל מה זה שונה מזה שהקליפים הקודמים שלהם היו באמטיוי? זה לא חדש... בכל מקרה, בואו נחכה עוד 3 שבועות, שזה כבר ממש לא עוד הרבה זמן, ונשמע את כל האלבום לפני שנחליט שוויט'ין עומדים לסיים את הקריירה שלהם..

Snow fairy

New member
אני מנסה להבין אבל לא מצליחה,

מה הקשר בין זה שהקליפ בMTV לסיום הקריירה שלהם? להפך, עכשיו יותר אנשים חשופים למוזיקה שלהם ויותר אנשים יאהבו אותם. אני באמת לא מבינה את הקטע הזה של אנשים ששומעים דברים שהם לא מיינסטרים שאסור לאנשי העם הפשוט לשמוע את המוזיקה הזאת. להיפך, ווית'ין ממש טובים, ואני אשמח אם יותר אנשים יגלו את זה. ובקשר לווית'ין עצמם- אין שום דבר רע בלרצות שכולם יכירו את המוזיקה שלך. אז כאילו, בגלל שעכשיו הם בMTV זה אומר שהשירים שלהם גרועים?o_O הגזמתם קצת

h a l o m o t

New member
על מה אתה מדבר בכלל?

נעשתם קנאים... מה אתם חושבים? שמטאל זה דבר קדוש? שהוא צריך להישאר בתוך חברי הכת? אני עוד זוכר את הדיון בקומונה שאמרתם שלא צריך שכולם יאהבו אותם כי אחר כך הם יהפכו למסחריים או משהו כזה, על מה מדובר בכלל? מוסיקה זאת מוסיקה, או שאתה אוהב אותה או שלא... אני שומע גם מטאל (בקטנה) וגם שירי מיינסטרים, תלוי במצב רוח. גם אני ידעתי מההתחלה שWHYD הולך להיות משודר בMTV... זה ערוץ בינלאומי שחשוף להרבה עיניים, הלהקה הזאת רוצה להתפרסם, היא רוצה להפוך לנכס מוסיקלי, זכותם. זה לא שהם כוכבים של לילה אחד... הם עבדו הרבה זמן בשביל להגיע לתודעה, ואני אישית לא רואה שום דבר רע בזה. הגיטרות הן אותן גיטרות, הזמרת היא אותה זמרת והאהדה שלי ללהקה היא אותה אהדה (כמו כן האהבה הספציפית שלי לאלבום TSF), אולי הראייה שלנו (שלי ושל פיית שלג
) שונה כאנשים ששומעים גם מיינסטרים וגם רוק\מטאל לעומתכם, אנשים שכנראה לא אוהבים מיינסטרים... הדברים שלכם בכלל לא הגיונים, זה נשמע כמו זעקה טיפשית של גרופים קנאיים.

וואו לגמרי לא הבנתם אותי.. =/

קודם כל, למרות שלא אתה זה שאמרת את זה, אבל לא צריך לכתוב מאה הודעות, כשאמרתי שוויט'ין מסיימים את הקריירה שלהם התכוונתי בתור להקה שהיא לא מיינסטרים או כלהקת מטאל. הייתי צריך לכתוב את זה. ודבר שני, כשאני מדבר על מסחור, הדבר שבאמת חשוב הוא המוזיקה עצמה. כל העניין שמפחיד אותי בהתמסחרות של הלהקות הוא הרי שהמוזיקה יכולה להיפגע! חברות התקליטים רוצות להרוויח כמה שיותר כסף לא? והן מנסות לגרום לקהל יותר רחב לאהוב את הלהקות שתחת חסותן. אחת הדרכים היא שינויים במוזיקה עצמה. וחוץ מזה, אני באמת לא מבין על מה ההתנפלות הזאת פתאום=/ אני דווקא זה שאמר שזה לא כזה ביג דיל שהם מופיעים באמטיוי וזה באמת לא כזה מטריד אותי. אם יש להקה שמגיע לה להתפרסם זאת וויט'ין. אבל שוב, אני לא רוצה שתיפגע המוזיקה, ומה לעשות WHYD הוא שיר ממש אבל ממש מחורבן שלהם לדעתי, בהשוואה לשירים אחרים שלהם, ואני מאמין שעוד הרבה יסכימו איתי. (בדיוק כמו שעוד הרבה לא יסכימו חח). אני מקווה שהפעם תצליחו להבין.. ובבקשה בלי להתרגז
מספיק לי הלחץ בלימודים

בדיוק...

כל הקטע של "נגד התמסחרות" זה לא בשביל שנהיה מיעוט שנאהב אותם ואז נוכל לתגאות בזה אומשהו כזה... מה שמסוכן בזה זה שהמוזיקה עצמה גם תתמסחר,ולא יהיה שום דבר מיוחד בלהקה הזאת...

h a l o m o t

New member
בסדר.. כשתגמר האיכות...

נדבר.. לבינתיים היא נשארת ובגדול
ובגלל זה גם אנחנו נשארים
ובגלל זה הפכנו לפורום ולא נשארנו קומונה או נכחדנו... טמפטיישן נכנסים עם החומר המקורי שלהם לMTV... אז למה להם להשתנות? אם ישתנו, אם מישהו פה פתאום לא יאהב את המוסיקה שלהם, יש חלופות, די לדאוג.

LadySilkworm

New member
שמשמיעים להקה בMTV

זה לא אומר שהיא התמסחרה. רוצים דוגמא טובה להסמסחרות? תסתכלו על בריטני ספירס. היא חיה בשביל הכסף: משווקת בושם, משווקת בגדים[?], ברביות, עושה הופעות ב10000000000000 דולר רק כדי להרוויח כסף, עושה פרסומות למותגים מסחריים גדולים, מדגמנת, וגם אם כל הדברים האלה היו בעבר ועכשיו היא נראית כמו חולת סרטן, עדיין.. זה הבדל. יש הבדל בין להיות יותר מפורסמים ופופולריים מאשר להיות ממוסחרים. אני בטוחה שלהקות כמו the killers וכל הבריטיות ששמים בMTV לא נהיו ממוסחרות בגלל שהן במצעדים או דברים כאלה. ומה זה "מוזיקה ממוסחרת"? ישר מוזיקת פופ? למה, אין אמני פופ שלא עושים מוזיקה בשביל עצמם ולא בשביל הכסף, וחייבים ישר להבדיל את להקות המטאל כי הן לא מפורסמות בMTV? עכשיו, אם וויט'ין יתחילו לעשות מוזיקה רק כדי שישמיעו אותה בMTV ורק כדי להיות מפורסמים ולהרוויח כסף, יהיה אפשר לדבר על התמסחרות.

התמסחרות ? לא הגזמת קצת

תחשבו על זה הם גם אנשים הם גם רצים כסף כדי להתקיים , לא ? כל המוסקאים לא מקבלים כל הרבה כסף , אם תשימו לב כל המוסקאים הגדולים מתו בעוני . להקה שעושה קליפ זה לא התמסחרות לדעתי זה עוד דבר כמו חולצה , כשאתה לובש תחולצה של להקה אתה בעצם מפרסם ת'להקה שאתה אוהב ועוד דבר עם קליפ , רק שקליפ מגיע ליותר אנשים . המתסחרות לדעתי זה כשמתחיל להכין כל מיני שטיות כמו שקייס (KISS) עשו צריך מיליון $ כדי לקנות הכל :O אבל הם להקה ענקית !

למעלה