עוד צרות עם האמא והאבא...מפתיע למדי

עוד צרות עם האמא והאבא...מפתיע למדי

אתמול ההורים שלנו היו אצלנו בערב, ומאחר ואילן הניג, הדי ג´יי המקסים שלנו נתן לנו דיסק עם השירים שאנחנו רוצים לבחור לחתונה, השמענו אותם להורים. אוי איזו טעות...... לא משנה מה השירים, הם בלועזית, וההורים שלי חושבים משום מה שלחופה צריך לצעוד עם שיר בעיברית, ושמיד אחרי שבירת הכוס צריך לנגן הורה, או סימן טוב ומזל טוב...... למותר לציין שאני מעדיפה להתחתן ברבנות (!!!) עם עובדיה יוסף כמחתן מלשים הורה בחתונה שלי....ופתאום, באופן הכי מוזר בעולם,ולאחר שאתמול אמרתי כאן למישהי שלא התווכחתי עם ההורים שלי על שום דבר, פתאום יש ויכוחים, ועוד מה זה מוזרים.... אנחנו כמובן נעשה מה שאנחנו רוצים, אבל ההורים שלי קצת התבאסו....

אני מוכן עכשיו לתת לך את אמא שלי

מתנה. בחינם! אנחנו מתווכחים כבר שנה על כל שטות.

הילית*

New member
הם לא יתבאסו...

תאמיני לי שאחרי שהם יראו אותך ככלה צועדת לחופה הם לא יזכרו איזה שירים שמתם.... תאמיני לי שאני מבינה אותך. גם אמא שלי היא מהמלחיצות של מה כן ומה לא יפה...אבל נראה לי שעם החופה היא ממש לא תשים לב לשירים מרוב ההתרגשות

יעלי9

New member
צריך זמן להתרגל לרעיון

גם לנו היו כל מני הפתעות בשיחות עם ההורים של בח"לי, אני פשוט חושבת שלפעמים לשני הצדדים יש רעיונות מגובשים על איך החתונה תראה והם לרוב שונים אצל שני הצדדים (אם עד עכשיו הצחלתם לא לריב, אז דווקא זה מה שחשוב). גילתי שאלמנט ההפתעה הוא הגורם המכריע, ואם חושבים על הרעיון כמה ימים תמיד לכל צד יש פתאום רעיון לפשרה או נכונות להתגמש. אולי תשמיעי להם שוב את הדיסק ותגידי שמתוך המבחר הנתון, דעתם תהיה חשובה לך. (רק לידיעתך, לפי הפנטזיות ההוריות היינו אמורים לצעוד לחופה לצלילי תזמורת באולם עם נברשות ועמודים נאו-קלאסיים. בסופו של דבר אנחנו מתחתניפ בגן שאנחנו בחרנו עם די.ג´יי. ובתור פשרה יש הרכב ג´אז בקבלת פנים).

*שיר

New member
מנסיוננו..

גם אצלנו פתאום ההורים שלפו "מה לא יהיו ריקודי עם?" (ואני מעדיפה לרקוד ולס עם הרב עובדיה יוסף ולא לרקוד ריקודי עם...) אבל אנחנו, ידועי קרבות, פשוט הנהנו בראש מלמלנו משהו והמשכנו הלאה. הם כבר יגלו בחתונה שאין ריקודי עם ולא נעליים, אבל אני לא חושבת שזה כבר ישנה משהו... ובקיצור, לדעתי, על יציאות כאלה צריך להגיד משהו כמו "נחשוב על זה" ובזאת לתת לעניין לשקוע. כשאומרים "לא" באותו הרגע זה מקומם אותם, אבל אח"כ זה נהיה פחות חשוב.

כולכן צודקות, אבל לא הבנתי בכלל

מאיפה זה בא להורים שלי. מה פתאום הורה???!!! אני מזכירה שההורים שלי הם עולים מרוסיה משנות ה70, וחסרים את כל הקטע הקיבוצניקי וריקודי העם. פשוט לא הבנתי מאיפה זה בא לי...

אולי משום שמקורה של הורה הוא דוקא

ברוסיה? אולי משום שבכל העולם ריקוד ההורה מהווה בונטציה מאוד ישראלית. אולי משום שבחיים לא לכל דבר יש הסבר.. פתאום אאוט אוף דה בלו זה נוחת...

מזאלונה

New member
אז תשמעי סיפור מצחיק על ריקודים

אמא שלי, שהיא אמריקאית, מתה על מוסיקה אירית ומנגנת בלהקה של מוסיקה כזו. היא החליטה על ההתחלה שהיא רוצה כמה שירים איריים בחתונה ואני הלכתי למות (להזכירכם: הקהל שלנו היה ברובו עירקי, עם חברים עולים מרוסיה של הבעל מהעבודה, עולים מארה"ב מהצד שלנו... בלגן!!). בקיצור, הייתי בטוחה שברגע שהתקליטן שם את זה, הרחבה מתרוקנת. דיברתי איתו והטלתי עליו להודיע לאמא שלי בעדינות שזה לא הולך. בקיצור, הוא אמר שינסה לשלב את זה. בסוף מה שקרה זה שכשנשארו רק החברים הכי טובים והמשפחה הוא שם כמה שירים ודווקא כולם רקדו!!! נסי לדבר עם התקליטן שלכם, אולי אפשר לשלב את ההורה בצורה כזו.

תודה על הרעיון, אבל אני, אני!!!

לא מוכנה בשום פנים ואופן שיהיה הורה בחתונה וצביקה מסכים איתי במאה ועשרה אחוזים. אנחנו לא מוכנים לשמוע את זה, זה מעלה לי קונוטציות של חתונות בגולה, באיזה כפר פולני נידח.... לא יודעת, לא עושה לי טוב...

*שיר

New member
תראי, אני אמנם לא ידועה בליברליות

שלי ואני לא מוכנה לתת להורים שלי (או שלו) לקבוע דברים, אבל לפעמים צריך להתגמש קצת (טיפ-טיפה).
אם זה נורא-נורא חשוב להם, אני חושבת שאפשר להגיע פשרה.יהיה שיר אחד (בלבד) מהסוג שהם רוצים ובאותו זמן תלכי לשירותים לפדר את אפך
או משהו כזה. כלומר, שאף אחד לא יכריח אותך (ואת צביקה) להיות על רחבת הריקודים. אפשר לבקש מה- DJ שישלב את זה כשזה ייראה לו.בעיני, בהתחלה, לפני שנכנסים לתנופת הריקודים או בסוף כשכולם כבר במילא משולהבים זה זמן טוב.

הבעיה היא שהם רוצים שזה יהיה השיר

הראשון אחרי החופה, כלומר: החתן שובר את הכוס, ומיד פורצים כולם בחיבוקים נשיקות ובכי על רקע השיר המדהים: סימן טוב ומזל טוב, מזל טוב וסימן טוב...... בקיצור - שיר היציאה מהחופה. ואני, מעדיפה בכלל לא לצאת מהחופה אם ככה....

*שיר

New member
אוי יו יו יו יו ../images/Emo5.gif

טוב, נו, מה אני אגיד, את צודקת. זה ממש לא יכול להיות השיר שאחרי החופה. אבל אפשר אולי לפתור את זה בדרך פולנית: תגידי לאמא שלך שיש שיר שאת נורא נורא רוצה לשים אותו, והוא נורא מרגש אותך (ואל תפחדי להגזים) ותמיד חלמת לצאת מהחופה עם שיר רומנטי וגם צביקה נורא נורא רוצה. בקיצר, נגני על הרגשות הפולניים שלה (בתקווה שיש) !!

בהחלט יש רגשות פולניים....

וכבר ניגנתי עליהם, ואחרי שניגנו על הרגשות הפולניים שלי בחזרה - אין כמו אמא רוסיה להתנהג כמו אמא פולניה... - אז הפכתי את עורי והודעתי חד משמעית שזה לא יקרה, ואנחנו מתכוונים לשיר שיר של הדורס ביציאה מהחופה ושירדו מהרעיון הדבילי שלהם לפני שאני מתעצ´בנת... - יש לי בטוח דם מרוקאי במשפחה....והתקפלו כולם בשקט בשקט....ואנחנו עושים מה שרוצים.... רק מבטי הקוקר ספניאל הנטוש של אבא שלי עוד רופים אותי בלילות...

למעלה