עוד קורבןןןן

S h A y K i

New member
עוד קורבןןןן../images/Emo3.gif

אמממממממממ.......כולם זוכרים ת'כלליםם? יופי
אממ קיצר הקורבן השבוע היאאא שאקיתתתת
יאללה תתחילו לשרשר שאלות

יאללה../images/Emo70.gif גם אני אשאל

היי שאקית ממצף? טוף, הנה לך כמה שאלות. -מהו שמך האמיתי? -מאיפה? -בת כמה.? -תלמידה? -אני או אור?
[סתם נו, חחח היתי חייבת] טוף זהו לבנתיים, אין לי עוד מה לשאול.

שאקית

New member
יאההה תורי תורי תורי =] אזה כייף

שמי האמיתי הוא שקדי אבל אני לא אוהבת אותו ממש מנהריוש בת 16, תלמידה אחושילנג :( ואמממממ אני תוהה אם להכפיש את שמו של אור או לא... טוב נו את יאללה :)

kombinaizer

New member
טזת טזת כל היום היא מענטזת ../images/Emo192.gif

- מאיפה הכינוי שאקית? - פעם ראשונה שלך בג'י? - מי הכי הכי שלך בהיפהופ? - את שומעת עוד דברים חוץ מהיפהופ? - הג'י זה מקום לערסים ופרחות? - קשר לכדורסל? - קשר לכדורגל? - קשר לפוקר? - קשר לברידג'? - השלימי: כשמגרד לי אני... - ניסית פעם להשתלט על העולם? - ועל נהריה? - ועל הבית ספר שלך? - ועל הכיתה שלך? - ועל החברה הכי טובה שלך? - ועל החדר שלך? - ועליי? - עד כאן, זה עם החולצה.

שאקית

New member
קומבינטוררררר

- מאיפה הכינוי שאקית?
אממ בכיתה ו' היה פופולרי לקרוא לי שאק-לי-בתחת עם הזמן הם התעייפו מלהגיד את כל הביטוי אז הוכנסו וראציות שונות כמו שאק שאקי שאקית שאקונה ועוד - פעם ראשונה שלך בג'י?
14.07.04 הג'י הישן באפטר פארטי להשקת כלא 6 =] - מי הכי הכי שלך בהיפהופ?
נימי השבט מספרי-הסיפורים-הדור-החדש 51% כלא6 יותר מהזמן הרחוק..ועוד ועוד ועוד - את שומעת עוד דברים חוץ מהיפהופ?
בזמני הפנוי אני שמה-> רק היפ הופ ישראלי - הג'י זה מקום לערסים ופרחות?
לא, ואצלנו מכנים אותם 'פליטי האומן17' - קשר לכדורסל?
סתם חושבת שזה סקסי בטרוף
- קשר לכדורגל?
קשר משפחתי..יש לי בן דודה כדורגלן - קשר לפוקר?
בשנינו אם משחקים בדר''כ גומרים רע?! חחחחחחחחחחח דיי דיי אני פטישה - קשר לברידג'?
יש זקנה שאני ממש אוהבת שמלכה בזה - השלימי:
כשמגרד לי אני עושה איקס על העקיצה - ניסית פעם להשתלט על העולם?
השאיפה הכי גדולה שלי - ועל נהריה ?
סומן כהצלחה - ועל הבית ספר שלך?
הוכתרתי למגניבת בצפר חטיבת בניים נראלי כל השנים - ועל הכיתה שלך?
תמיד בשיחות הורים אומרים שאני סוג של מנהיגה...אומרים את זה לכולם? - ועל החברה הכי טובה שלך?
היא גם בעולם שלי גם בבצפר וגם היתה בכיתה שלי.
סתם נו חברים אני סמפטית ודוגלת בשוויון ושיתוף ולהפוך את העולם לקיבוץ
- ועל החדר שלך?
כל יום חמישי/ שישי - ועליי?
בזה ארצה יותר מלהשתלט על העולם =] אור אני אוהבת אותך מאוד , מתי התחלת להשתעמם :)?

moshe alfasi

New member
שקד שלי.

מגיע לי גם לא? עד כמה את אוהבת לחייג אליי? כמה חברים היו לך? כמה אנשי קשר יש לך במסנג'ר? מה את מעדיפה? 51% או השבט? מתי תבואי איתי לאיזה דאנס רגאיי? כמה פעמים היית בג'י? (שלא תחשבו, שאק היא אולדסקול ספיישל אדישן). ד"א, אנשים, הפסדתם אתמול בצרעה את אחת ההופעות החזקות של התקוה6... איזה מבסוט אני. BLESS!!! :))

שאקית

New member
../images/Emo99.gif כפרע שלי =]

מכיוון שאני מחייגת כל שבוע 3-4 פעמים במקרה הרע אז כנראה שאוהבת מאוד, אתה זה שסובל ממני :) מביך מדיי אז אני אסמיק ואשתוק 140 בערך חברי מסן ואאאאאאי התקלה השבט זה כזה בקליל לשמוע ולהנות 51% זה לתת הקשבה והפעיל תשכל קצת חח כנראה שאפעם אנחנו יודעים זה או-או אממממ קצת מעל 10 פעמים אוהבבבבבבבבבבת אותך =]

bitcho

New member
כה אני יודע אבל

החכמה עשתה בשירשור של הקורבן שהיה תורי " לא מכירה אותך" --------מבינה?

שאקית

New member
אל תאמיני לו!!!!!

אני שאלתי אותו מי הוא, ועד היום הוא לא ענה לי מי הוא. אבל יפה בלי להכיר אותי אתה יודע שאני חכמה :) חיחחיחיחיחיחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה לי צחוק מזה דבילי עכשיו כיין כיין אני היחידה שצוחקת מול המחשב בקול רעם =\

bitcho

New member
מזה השאלה הזאת "מי אתה"

שאלה מפגרת מה את רוצה שאני יגידלך-- אני בר?

שאקית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אה אנחנו בריב רציני כאילו?.... אני בר מ_____ לומד ב______ עושה ______-- ... אנערף לא עשו לך ת.ז כאלה בכיתה בשיעורי חינוך או משו?

bitcho

New member
ריב? שטויות

לא עשו לנו בשיעורי חניוך כזה אבל--- אני בר ממודיעין לומד בעירוני א' עושה *** על אמשכם(חחחחח סתם ) אממ מה אני עושה? כרגע-מגיב לך : )

שאקית

New member
חח אומנם זה השרשור שלי..

אבל גם לי יש שאלה... נכון יש לך הקלות בלימודים?.........
אהבה

למעלה