איזה מזל שהחרדים קיימים. אחרת את מי היינו מאשימים? את כל השרים החילוניים שהתנגדו למהלכי גמזו? את הפקידות במשרדים השונים (כמו האוצר למשל) שלא שיתפה פעולה? לא ולא. אנחנו צריכים להאשים את החרדים אז נאשים אותם. רלוונטי יותר או פחות שזה לא יהיה.גמזו הולך לדרכו, החרדים לא איפשרו לו לנהל את עניין הקורונה לפי הבנתו ומקצעותו.
האם החלפת פרויקטור יעזור נגד החרדים והקורונה?
כמה קצף?איזה מזל שהחרדים קיימים. אחרת את מי היינו מאשימים? את כל השרים החילוניים שהתנגדו למהלכי גמזו? את הפקידות במשרדים השונים (כמו האוצר למשל) שלא שיתפה פעולה? לא ולא. אנחנו צריכים להאשים את החרדים אז נאשים אותם. רלוונטי יותר או פחות שזה לא יהיה.
באמת. אני כל כך שמח שהמגזר החרדי קיים. מת מפחד כיצד אנשים כמוך היו מתמודדים אלמלא היה אותם להאשים בכל תחלואי העולם הזה.
גמזו אגב, לא רק שלא הולך לדרכו בגלל בעיה עם החרדים, אלא אף הולך כשבועיים לאחר המועד שתוכנן לגמרי מראש. אבל עזוב אותך מעובדות. אפשר להשמיץ חרדים, אז אל תיתן להן להרוס לך את הסיפור.
גמזו אגב2, היה זה ש'התחיל' מול החרדים, כאשר בחר לצאת דווקא נגד האינטרסים שלהם במקום לפעול לרוחב בהתאם לצרכים המקצועיים האמיתיים. בכך פעל מתוך פוליטיקה קטנה ואי-הבנת המטריה בה ניסה לפעול. טעות מוחלטת מצידו שאפיינה את המשך העבודה מול המגזר. להאשים גם בזה את החרדים? בטח. זה הרבה יותר כיף.
מה לעשות, כשקוראים הודעה שאם הייתה נכתבת על-ידי אחר הייתה מוגדרת אנטישמית גרידא, התגובה בהתאם.כמה קצף?
כל כולי רגוע.תרגע
את ההמצאות, ההשחרות, וההשמצות חסרות הבסיס אתה מתכוון? אכן.ההכחשות לא יעזרו להסתיר את האמת!!
אה. ה"כולם יודעים" הוותיק והמוכר כל כך .כולם יודעים שבגלל החרדים נכנסו כולנו לסגר שני
אתה ברצינות קנית את הלוקש הזה? הרי תוכנית הרמזור כלל לא הייתה רלוונטית למועד אליו הוצעה! גם לא ע"פ פרופ' גמזו עצמו. חרטוטציה של 'עיתונאים' שבהיעדר מידע ממציאים להם המצאות. לא שום דבר מעבר לכך., ולא לפי תוכנית רמזור של גמזו!!!
תיקון. לחרדים לא הייתה שום בעיה שיצביעו עליהם כאדומים. הייתה להם בעיה עם הטלת סגר דיפרנציאלי, רגעים לפני שממילא עומדים להטיל סגר כללי. עמדתם המקצועית וההגיונית הזאת, התקבלה על-ידי כל גורמי המקצוע.יענו החרדים לא רצו שיצביעו עליהם כאדומים.
לפחות על-פניו נראה לי שאכפת להם יותר ממך.לא איכפת להם כלל כלכלת ישראל
לא הם לא, אבל מה לעשות, כשמנסים לכתוב בשיטת דר שטירמר, זה מה שיוצא. האמת והעובדות לעזאזל. אנחנו כאן כדי להשמיץ. נו שוין. באמת ובתמים כואב הלב. אין לי אלא לרחם ולהתפלל על חשוכים עם דעות כאלו., הם הרי חיים ע"ח משלמי המיסים ונדבות.
אינך רגוע, שום אנטשמיות, אלא אמת אחת.מה לעשות, כשקוראים הודעה שאם הייתה נכתבת על-ידי אחר הייתה מוגדרת אנטישמית גרידא, התגובה בהתאם.
כל כולי רגוע.
את ההמצאות, ההשחרות, וההשמצות חסרות הבסיס אתה מתכוון? אכן.
אה. ה"כולם יודעים" הוותיק והמוכר כל כך .
צר לי, אבל מסתבר שלא "כולם" יודעים. אני למשל יודע שאין כל קשר בין הסגר השני לחרדים. גם הפרויקטור היקר פרופ' גמזו ידע זאת ויחד איתו כל קבינט הקורונה העיד ופעל כך. אבל מי הם בכלל? כנראה חבורת טיפשים שלא יודעת שצריך להאשים את החרדים בכל שטות. חצופים דוברי אמת שכמותם.
אתה ברצינות קנית את הלוקש הזה? הרי תוכנית הרמזור כלל לא הייתה רלוונטית למועד אליו הוצעה! גם לא ע"פ פרופ' גמזו עצמו. חרטוטציה של 'עיתונאים' שבהיעדר מידע ממציאים להם המצאות. לא שום דבר מעבר לכך.
תיקון. לחרדים לא הייתה שום בעיה שיצביעו עליהם כאדומים. הייתה להם בעיה עם הטלת סגר דיפרנציאלי, רגעים לפני שממילא עומדים להטיל סגר כללי. עמדתם המקצועית וההגיונית הזאת, התקבלה על-ידי כל גורמי המקצוע.
לפחות על-פניו נראה לי שאכפת להם יותר ממך.
לא הם לא, אבל מה לעשות, כשמנסים לכתוב בשיטת דר שטירמר, זה מה שיוצא. האמת והעובדות לעזאזל. אנחנו כאן כדי להשמיץ. נו שוין. באמת ובתמים כואב הלב. אין לי אלא לרחם ולהתפלל על חשוכים עם דעות כאלו.
הפירות עוד לא נכנסו לסגר? רק הירקות? מה עם הדגנים, עדיין מסתובבים חופשי?אינך רגוע, שום אנטשמיות, אלא אמת אחת.
הערים החרדיות אדומות, וגם הירקות נכנסו לסגר. בגלל הח ר די ם!!!
תתפלא לשמוע .אינך רגוע
אכן אמת אחת. רק חבל שאין לה כל הופעה בדבריך.שום אנטשמיות, אלא אמת אחת.
אתה מודע לכך שחזרה על אותו שקר הרבה פעמים לא הופכת אותו לאמת נכון?הערים החרדיות אדומות, וגם הירקות נכנסו לסגר. בגלל הח ר די ם!!!
מי שחוזר על דבריו ללא לאות זה כבודו.תתפלא לשמוע .
כולי רוגע ונינוחות. התעקשותי להצביע על שקריך האנטישמיים לא משנה מאומה מכך, צר לי לאכזב.
אכן אמת אחת. רק חבל שאין לה כל הופעה בדבריך.
אתה מודע לכך שחזרה על אותו שקר הרבה פעמים לא הופכת אותו לאמת נכון?
רק בתגובה לשקרים ודמגוגיה החוזרים שלך. לא זכור לי שאי-פעם התחלתי דיון בשטויות האלו.מי שחוזר על דבריו ללא לאות זה כבודו.
גמזו אמר מראש עד מתי הוא מוכן להשאר בתפקיד.גמזו הולך לדרכו, החרדים לא איפשרו לו לנהל את עניין הקורונה לפי הבנתו ומקצעותו.
האם החלפת פרויקטור יעזור נגד החרדים והקורונה?
לא סמכויות, כן קבלת דעתו וחוכמתו בנושא.גמזו אמר מראש עד מתי הוא מוכן להשאר בתפקיד.
ללחץ שהפעילו החרדים דרך נבחריהם תוסיף לחץ של משרדי האוצר והכלכלה נגד משרד הבריאות, כך גם הלחץ של משרד החינוך שהפך עולמות לפתוח את שנת הלימודים, את הח"כים שידרשו ההיפך ממה שח"כ אחר אומר, את פקידי האוצר ששמים מקלות בגלגלי התמיכה הכלכלית לנפגעים, גם את ראש הממשלה שבסופו של דבר מנהל מלמעלה את ההתרחשויות, מבטיח עזרה ולא מחייב ביצוע, ואף לא מכריח את כולם לשמוע להוראות האיש שמינה לפרוייקטור. ומעל הכל את גמזו עצמו שהסכים לקבל תפקיד עם שם מרשים ללא סמכויות.
הפרוייקטור הבא נכנס לאותן נעלים בדיוק. גם הוא לא התנה את התפקיד בקבלת סמכויות כלשהן. לכן מעבר לדיבורים ועצות הוא לא ישנה הרבה.
לא מדויק, הוא היה חכם מספיק בשביל לבקש תתי פרויקטורים למגזרים הבעייתיים, שיהיה להם שפה משותפת, קרי פרויקטור ערבי לערבים וחרדי לחרדים.גמזו אמר מראש עד מתי הוא מוכן להשאר בתפקיד.
ללחץ שהפעילו החרדים דרך נבחריהם תוסיף לחץ של משרדי האוצר והכלכלה נגד משרד הבריאות, כך גם הלחץ של משרד החינוך שהפך עולמות לפתוח את שנת הלימודים, את הח"כים שידרשו ההיפך ממה שח"כ אחר אומר, את פקידי האוצר ששמים מקלות בגלגלי התמיכה הכלכלית לנפגעים, גם את ראש הממשלה שבסופו של דבר מנהל מלמעלה את ההתרחשויות, מבטיח עזרה ולא מחייב ביצוע, ואף לא מכריח את כולם לשמוע להוראות האיש שמינה לפרוייקטור. ומעל הכל את גמזו עצמו שהסכים לקבל תפקיד עם שם מרשים ללא סמכויות.
הפרוייקטור הבא נכנס לאותן נעלים בדיוק. גם הוא לא התנה את התפקיד בקבלת סמכויות כלשהן. לכן מעבר לדיבורים ועצות הוא לא ישנה הרבה.
אתה בטוח שזאת הייתה בקשה שלו? לפחות לגבי החרדים נראה שזאת הייתה דרישת הרשויות החרדיות דווקא (הם אלה שנכנסו למיטה עם רוני נומה לכתחילה, ביוזמתם).לא מדויק, הוא היה חכם מספיק בשביל לבקש תתי פרויקטורים למגזרים הבעייתיים, שיהיה להם שפה משותפת, קרי פרויקטור ערבי לערבים וחרדי לחרדים.
בזה אני לא בטוח, זאת השערתי וייתכן שמה שכתבת הוא הנכון.אתה בטוח שזאת הייתה בקשה שלו? לפחות לגבי החרדים נראה שזאת הייתה דרישת הרשויות החרדיות דווקא (הם אלה שנכנסו למיטה עם רוני נומה לכתחילה, ביוזמתם).
אני לא יודע. לכן התייחסתי רק למגזר החרדי בעניין זה.האם גם הערבים ביקשו פרוייקטור ייחודי למגזרם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.