עוד קוריוז והפעם לסוף שבוע

עוד קוריוז והפעם לסוף שבוע

זמן - יום חמישי 14:55 , מיקום - תחנת רדיו קיקיונית אי שם בדרום הרחוק, האייטם: טיפ טיפ המקורית מגיעה לתחנה חמש דקות לפני תחילת השידור נטולת עריכה מוסיקלית כשם שקולה דיאט נטולת קלוריות. אך כיוון שטיפ טיפ היא בחורה "אחראית" היא דאגה לעדכן את אחד העורכים באיחור שלה ולבקש ממנו לאסוף כמה דיסקים לטובת התכנית. המצב לא כל כך נורא, הרי רשימת ההשמעה של טיפ טיפ כבר נמצאת בתוך התיק שלה וכל מה שהיא צריכה זה לשלוף אוןתה והרי שעתים קייציות מצויינות, שאפילו קובלנץ מיודענו לא חשב על מחזור שכזה. מבין הדיסקים ששלף לטובתי העורך המוסיקלי הופיע דיסק אוסף בהופעה חיה של אושיק לוי. אושדיק לוי?! נחרדתי, מה פתאום אושיק? איך העריכה שדלי קשורה לאושיק? מה אני אעשה עם אושיק? ולמה לי אושיק? כעבור שלוש שניות זה הכה בי, פלאשבק: הזמן- יוני 2002, המיקום - מרכז ענב ת"א, האייטם: סי היימן קוראת לבמה לאושיק לוי והם מבצעים ביחד בלוז מרטיט בשם "אישה מהצד", אויש איזה בלוז. בעיני רנטגן בחנתי את האוסף שבידי, עד שקלטתי שתי מילים שגרמו לי המון אושר:"אישה מהצד" מבט חטוף במילים הראה לי גם תמונה של סי, כך שהבנתי שלא רק שמדובר בשיר עצמו, אלא מדובר בדואט עם סי. בחיוך נוטף ריר של שדרן שמת לחדש הכנסתי את הדיסק לקומפקט, קטעתי את הדיבורים של אושיק, והכנסתי את השיר לשידור בדיוק ברגע שהמלכה שלנו התחילה לדבר, אויש זה היה טוב. תודה לעורך שדחף את אושיק לעריכה שלי, תודה לאושיק שארח את סי בהופעה והכניס את הביצוע המקסים הזה לאלבום שלו, ותודה לסי היימן על היותה. סוף שבוע מקסים לכולם, ושבת שלום טיפ טיפ

ט י נ ה

New member
טיפ טיפ עכשיו את באמת גדולה אבל ממש

חמודתי חבל לך על הזמן נהיה לך סטייל של שדרנית אפילו כשאת כותבת אני ממש שומעת אותך את הקצב את הקטע של השידור החי כל הכבוד סחטיקה עלייך !! לענינינו ..... ערד בפתח האם תגיעי עם צוות מהרדיו לשדר יש לנו שם משהו מרגש מאוד יבואו לשיר איתנו 20 חבר'ה ממעון טללים דימונה זהו מעון לאנשים בעלי צרכים מיוחדים ,והם באמת אנשים מאוד מיוחדים וחברים גדולים שלי לאורך כל השנים ,והם למדו לשיר את צמח בר והם יעלו לבמה כחבורת זמר מאורגנת . יש עוד מה להוסיף ? במידה ולא תוכלי ,אז פעם הבאה בדרום מבחינתי זה מתישהו באוגוסט במעון טללים דימונה עצמו באחד מימי אוגוסט בצהריים.אז גו טיפ טיפ גו ..

אני לא כזאת גדולה

סה"כ מטר שבעים. בקשר לערד ביום רביעי, יש לי מבחן אותו יום, אני צריכה לראות איך אני משתלטת על העניינים. בכל מקרה אני אעשה את מירב המאמצים לדחוף את זה בתור אייטם לתכנית האקטואליה שאני מפיקה באותו יום. בכל מקרה אני אנסה לתפוס אותך במשרד, אבל בבקשה ממך תחזרי אלי טלפונית כי יש לי כמה עניינים לסגור איתך לגבי ההפקה החדשה שדיברנון עליה וכו'. מקווה שתהני בהופעה, וחוץ מזה אני רואה שיש לך הופעות בק.גת ובחמי יואב, ככה שאת עוד תהיי באזור. אני מבטיחה לבקר. אוהבת, טיפ טיפ

leocat

New member
אכלה שיר

דואט חמוד ביותר גם אני גיליתי אותו במקרה בתקלטיה שלנו ברדיו, בתוך דיסק עם קטעים של סי מהופעה בעינב. דיסק שאחרי זה הבנתי שסי שלחה לנו אותו בזמנו במיוחד.

למעלה