עוד קושיה לפסח - אתן כבר "גדולות"?

עוד קושיה לפסח - אתן כבר "גדולות"?

אני בת 25.5 ועדיין מרגישה ילדה. בתקופה הקרובה כנראה שיקרו כמה דברים שישנו את זה: אני אפסיק להיות סטודנטית, אהיה עורכת דין (אם הכל יהיה בסדר
) ואעבוד בעבודה קבועה, ואהיה נשואה... את חושבות שבגלל זה אני ארגיש "גדולה"? ואהיה "בנאדם רציני"? מתי והאם זה קרה לכן? אולי רק כשיש ילדים, בית משלכן? אני מניחה שזה תהליך מסוים, ששקורה לאט לאט, אבל תלוי בכל השלבים האלה בחיים.

מאי26

New member
שאלה טובה...

אני כבר בת 26.5, עובדת למעשה בעבודה קבועה כבר כמה שנים, את הלימודים סיימתי וגם אני אהיה עוד חודשיים נשואה, ואפילו כבר יש לי בחודשיים האחרונים דירה עם משכנתא. אבל האם אני גדולה? מבחינת התחושה הפנימית שלי אני בת 18! יש לי תודעת אחריות מאוד גדולה מבחינה כלכלית וכו´, אבל אני ממש לא מרגישה כמו גדולה, אני לא מוכנה בכלל עדיין להורות (מה שמעציב מאוד את חבר שלי, שרוצה מאוד ילדים, והוא אגב "גדול" אמיתי - בן 30.5 - ועדיין מתנהג כמו ילד קטן) ומאוד מוזר לי לחשוב על עצמי במושגים האלה של "אשה", ושל אמא (בעתיד אמנם, אבל העתיד הזה כבר לא כזה רחוק כמו שחשבתי תמיד) וכו´. אני לא בטוחה אם ההרגשה הפנימית הזו משתנה אי פעם. סך הכל אנחנו תמיד נוטים לזכור את עצמנו כמו שהיינו בעבר, וזה שאת פתאום נשואה או אמא לא מוחק לך את התחושות האלה.

למעלה