עוד קטעים חדשים של ההופעה

xenafan

New member
עוד קטעים חדשים של ההופעה

מה? אתם לא מורידים את ההופעה? אני מנסה כל יום להיכנס לאתר הזה (XENA2010) ולפעמים אני מצליחה ולפעמים לא אבל אפשר להוריד את הקטעים ויש עוד חדשים. עד עכשיו יש 34 או 36 קטעים חדשים!!! ההופעה הופכת להיות ארוכה ומלאת מידע. ממש מגניב. שתיהן מספרות בדיחות וצוחקות על עצמן.. אז ספרו לי אם הצלחתם להוריד כי לי יש 19 קטעים והשאר לא יורד לי, אשמח לשתף ואולי מה שלי לא ירד, לכם כן?? :) סופ"ש מוצלח, עדי.

ברודי

New member
יש לי 20 ומשו...

אבל הרבה (יחסית כמובן) לא פועל וגם זה קצת משעמם אותי.

*neta*

New member
אני ראיתי את ההופעה אז אני חוסכת

לעצמי את הכאב ראש של ההורדה
אגב מאחורי הקלעים של FIN חלק 2 כבר תוקנו שם הקטעים הבעייתיים? שנה אני מחכה ל3 קטעים כדי לאחד הכל !

xenafan

New member
ברודי, אולי ננסה להשלים אחת לשניה?

1.הקטעים שיש לי עובדים, חסרים לי הרבה קטעים שאי אפשר לפתוח. 2.בקשר למאחורי הקלעים..איזה קטעים חסרים לך? אולי אצלי הם עובדים? עדי

ברודי

New member
כן יש לי אותה בעיה

שאי אפשר לפתוח בכלל במאחורי הקלעים של FIN2 זה- 2,12,16 כמדומני ובפאסדינה זה- 16,8,9,4,26 נראה לי גם 18 לא פועל או שעדיין לא הורדתי אותו. וזהו יש לי עד קטע 20 וגם את קטע 25 משומה. אני גם לא ראיתי עדיין הכול..

xenafan

New member
רשימה של מה שיש לי ועובד:../images/Emo153.gif

BEHINDTHESCENSFIN2KIT עובד: 1-5, 7-11, 13-15, 17-22 לא עובד: 6, 12, 16 LASTDANCEPASEDENA עובד: 1-7, 10-15, 17-25, 27-31, 37-45 לא עובד: 8, 9, 16, 26, 32, 35, 36 ואני לא זוכרת אם יש גם 46. אם יש לכם משהו ממה שלא עובד לי אני מאד מבקשת אותו :) וכמובן, אם אתם רוצים מה שיש לי ועובד, אין בעיה. עדי

shanyz

New member
עדי!!!!!

אני רוצה שתשלחי לי הכל1! ! כאילו, יש לי דברים בודדים ממה שאמרת שיש לך.. אני אעבור אצלי לראות מה יש לי ומה שאין לי תשלחי לי בבקשה בסדר?? יייאי

למעלה