עוד קטעי וידאו ממוקדמות הנשים אתמול

• פותח הנושא KN8
  • פורסם בתאריך

KN8

New member
עוד קטעי וידאו ממוקדמות הנשים אתמול

http://gymania.net/?p=1178 שימו לב למתעמלת הסינית על המקבילים (הואנג קיושאנג) . זוהי הnewcomer החדשה של סין ומסתמנת ככישרון אדיר! נתנה פה ביצוע מרשים ואלגנטי מאוד עם נחיתה מצויינת, פשוט כיף לראות .. בנוסף, תרגיל הקורה של אנה פרוגרס המדהימה. איזו דרגת קושי אדירה היא הפגינה בתרגיל הזה...לרבקה ברוס יהיה קשה, כל כך קשה..

KN8

New member
אה ו..

בת' טווידל הבריטית על המקבילים..ואווו איזה תרגיל יפה..! בהחלט מתעמלת מוכשרת ויש לבריטניה במה להתגאות. עם זאת , לא תיקח את הזהב על המקבילים..בכל זאת, לסיניות אין מתחרות במכשיר הזה :\

אמא לה3

New member
בנושא של טוודל

על המקבילים, יצאה קריאה לנלי קים (יו"ר איגוד ההתעמלות הבינלאומי) לשנות את השיפוט והחוקה על המקבילים ומהר. (ציטוט) "התרגיל של טוודל ב - 10 רמות קשה ומרשים יותר משל הסינית הואנג קשיושנג (לא האמנתי שהצלחתי לכתוב את זה :) ) ובכל זאת שתיהן קיבלו את אותו הערך ההתחלתי." טוב.

Tammie

New member
אני לא אוהבת את התרגיל של הואנג קשיושנג

הוא מזכיר יותר תרגיל של גברים... היא עוברת לבד התחתון פעם אחת בלבד, ועושה המון פירואטים. אני מנחשת שהפירואטים הם גם המקור לציון הגבוה שלה. אבל לטעמי- אי אפשר להשוות אותה בכלל לטוודל שמציגה אלגנטיות ווירטואוזיות גם יחד. זה מחזיר אותי אחורה לאתונה כשאלכסי נמוב ביצעה 6 עזיבות (מתוכן 4 ברצף) וקיבל ציון נמוך יחסית ובסוף לא קיבל מדליה.

Tammie

New member
זה היה מטורף לחלוטין!

אני ראיתי את זה בבית בשידור חי והייתי פשוט בשוק! מה הייתי נותנת כדי להיות בקהל שם.... זה השאיר עלי רושם מאוד חזק באותו יום.

PRIHADAR

New member
יש לי שתי חברות, אחיות, שהיו שם בקהל

והיו שותפות לרעש והבלגאן שהקהל עשה ע"מ שישתנה הציון שלו לאלתר! חבל שזה לא עזר.... -פוליטיקה בין השופטים במיטבה.... :(

למעלה