עוד קיצוצים

עוד קיצוצים

מים מתייקרים מאוד תוסיפו עלית מחירי הדלק, החשמל בזק מה יעלו מחר ? מס על האוויר שאנחנו נושמים
לא נחמד בכלל. כל אלו לפני שנותנים לנו תגמול כל שהוא. הבנתם את זה? אולי יתנו לנו משהו אבל לוקחים לנו חזרה ויותר עוד לפני שנתנו לנו משהו. בדלת אחורית. הממשלה החליטה על קיצוץ של 6-9 מליון דולר. תהיה פגיעה בקצבאות של המל"ל???? מחדשות ערוץ 2 20:15

maruan

New member
תגובה לאתי אברהמי היקרה על הקיצוצים

שלום רב ואחלה ערב טוב לך וכול הגולשים היקרים נכון יש קיצוצים ועליות במחירים את צודקת שהכול מתייקר אבל אולי שכחת ואני חייב להזכיר לך גברתי שאנו במצב מלחמה עדיין לצערי הרב ומלחמה וצבא ותחמושת המון תחמושת זה עולה המון כסף למדינה אני מדבר על מסוקים דלק למסוקים טילים כדורים. זה אחד. עכשיו יש לך טנקים זה סיפור אחר לגמרי טילים של טנקים ותחמושת לטנקים ודלק זה עולה גם כסף רב. לקרוא לחייל למלואים זה לא חינם בכלל זה גם עולה למדינה אנו לצערי עדיין במצב חירום עד שהטרור יחוסל בע"ה .אני חושב שאנו צריכים להתחשב במדינה כי אומרי וזה נכון אין לי ארץ אחרת שילך לעזאזל הכסף ולכול הרוחות הכסף ושתשאר ישראל שלמה ובירתה ירושלים הקדושה.אנו צריכים להתייצב לצד המדינה בזמן הזה הכסף לא כול דבר בחיים ישראל יותר חשובה מכול הון שבעולם. מדינות ערב מסתכלים על ישראל בעיניים פקוחות וכול הזמן שואלים וחושבים איך ישראל מצליחה לשרוד והכלכלה שלה יותר טובה מהכלכלה שלהם וישראל יותר יפה מכול מדינה ערבית הם מתים לדעת איך מתנהלת המדינה הזו לכן בואו נשמור על ישראל ולא לחשוב על עלויות ועל ירידות במחירים בסוף הכול יחזור לקדמותו בע"ה אני לא חושב שצריך לדאוג לכסף אלא לדאוג איך מדינת ישראל תשרוד בין 22 מדינות אוייב ובע"ה כמו שהיא שרדה עד עכשיו היא תשוד בע"ה שומר ישראל לא ינום ולא יישן עושה שלום במרומיו הוא הקב"ה יעשה שלום עלינו ועל עמך ישראל ואמרו אמן בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן\צד"ל אוהב ישראל לנצח נצחים

maruan

הממשלה היא זו שצריכה לתת דוגמא. קודם שתקצץ במספר החכים והשרים עם ובלי תיקים. כל לשכה עולה מליונים. מי צריך 120 חכים במדינה של 6.5 מליון תושבים? נכון שהמצד לא טוב אבל לא אכנס לפוליטיקה. מה שאמרתי הוא שהעלו את מחיר הדלק, בזק, מים, ועוד לפני שהממשלה קבלה את הצעת החוק או את ההסכם שנחתם. זה אומר שהקצבאות שאנחנו מקבלים נכון להיום יספיקו להרבה פחות אוכל בגלל העליות במחיר החשמל הטלפון ועוד. התוספת שנקבל, לא תכסה לדעתי את מה שהממשלה קיצצה. נותנים לנו אצבע ולוקחים את כל היד????? אני תקווה שאתבדה.

רינו

New member
מרואן!!!שאני רעב אני לא חושב...

וגם לא מתחשב,קודם שידאגו למי שבאמת זקוק ואז תדאג לכל השאר. אנו לא מסכנים,אבל גם לא חיים.אז אייך נוכל להירתם למלחמה הבאה? אז המוטו קודם תדאג לנו ואחה"כ אנו נתחשב בצרכים,אבל כל עוד אני בפינה יושב ושותק אל תצפה שביום הדין אתייצב. אם כי אני פטריוט וציוני כמעט----כמוך. (טוב אתה באמת ציוני מיוחד).

maruan

New member
לכבוד sperger היקר תודה לך אחי ....

אבל אם היית יודע מה אנו מרגישים בגלל המצב הביטחוני שהוא על הפנים היית יודע למה אני כותב את המילים האלה.אנו מתייצבים תמיד למען ביטחון ישראל ואני אישית אם יקראו אותי לדגל לא יודע איזה תפקיד יתנו לי אני אתייצב רק שישראל תשאר חזקה בע"ה כמו ששרדה בין 22 מדינות עד עכשיו מאחל לה שתשרוד עד הסוף
ישראל הוא באמת ה-
שלי האהוב לנצח ולעד ירושלים תמיד ולנצח ולעד תשאר הבירה הכי יפה הכי קדושה בכול העולם ליהודים איך שאמרים שומר ישראל הקב"ה לא ינום ולא יישן לעולם עושה שלום במרומיו הוא הקב"ה יעשה שלום עלינו ועל עמך ישראל אמן אני גאה להיות ציוני פטריוטי אמיתי אני גאה להיות ישראלי בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן\צד"ל אוהב ישראל לנצח ולעד

אתי!../images/Emo7.gif

הם יקצצו את שלא הוסיפו, יקחו את אשר לא נתנו, יבטלו את אשר הבטיחו, יפרו את אשר התחייבו לו, וכל זאת מגיע לנו - כי ביום הדין בבואנו לקלפי איננו יודעים לתרגם את כוחנו למנדטים..... אם היינו כוח עם פלח ניכר בפוליטיקה שיש לרצותו ו"לשמנו" כדי לזכות בתמיכתו - הרי כבר מזמן התקציבים היו זורמים בצורה מסודרת לעמותות הפיקטיויות אותן היינו מייסדים, היו לנו כל שרק יכולנו לחלום עליו ועוד יותר, אבל על כל אלו אנו יכולים רק "לפנטז" כי אנשים קשי יום אנו הנלחמים על הלחם הצר והמים לחץ, נגררים בחוסר ישע אחרי פוליטיקאים מניפולטיוויום שרגע לאחר הבחרם אינם זוכרים את קיומנו....

שלמה.ל

New member
נעמי ומראון

למראון אינני מקבל את מה שכתבת וזאת מתוך הבנה מעמיקה במצב הבטחוני ועלותו ואני מכיר זאת מקרוב לאחר 12 שנות שרות בצה"ל בתקופות מלחמה ומצב בטחוני קשה לא פחות מהיום אולם אז לא היו 29 שרים בממשלה ולא 25 סגני שרים שעולים למדינה יחד כ-20 מליארד שקל לשנה קצץ אותם ל10 שרים ותראה את ההבדל. קצץ לחברי הכנסת שברב חוצפתם אם אינך זוכר שלפני כשנתיים במחטף של 5 ח"כ העלו לעצמם את השכר ב-30% בישיבה אחת משכורת כל בטלן בכנסת למעלה מ-30,000 ש"ח, קצץ 15% משכרם ותקבל עוד כ-7 מליון ש"ח ויש עוד הרבה דוגמאות לפני שפוגעים בחלשים. ותזכור דבר אחד אם תיקח לאדם המרויח משכורת מינימום 5% בגין התיקרויות לקחת לו אוכל מהפה ל-3 ימים מינימום. אם תיקח לשר או ח"כ או מי שמשתכר כמוהם את אותם 5% תרד לו ארוחת צהרים אחת בלבד והאמן לי הוא לא ירגיש את זה. לנעמי לצערי הנכים לא ידעו בעבר ולא ידעו בעתיד לתרגם את כוחם הפוליטי וזאת משום שהם מסוכסכים בינם לבין עצמם ועסוקים בכך יותר מכל דבר. ראי איך נראים הפורומים המלאים בהתנגחויות והשמצות וריב בין ארגונים וכו´ וכנאמר ככה לא בונים חומה. וחבל שכך. בעבר קמה מפלגה לאיחוד הגמלאים והנכים כוח פוליטי אדיר ומה יצא, לא עברו את % החסימה.

למעלה