עוד קישור לסיפורי ילדים

ווואוווו שיר...את ממש פורה!!!! כל הכבוד ותודה

חשפת אותנו ל 2 מאגרי מידע מועילים טובים בשבוע אחד!!! קבלי
וגם
אני עדיין חייב לך תשובה לגבי ההצגה בבית החולים ויש לי גם מה מאחר וההודעה שלך נגעה לליבי מאוד ותאמה כ"כ הרבה דברים שגם אני חושב ומרגיש כמוך...אשתדל לעשות זאת הלילה או לכל היאוחר במהלך סוף השבוע ואני מתנצל מראש על האיחור במתן התגובה למה שכתבת, מעבר להצגות,הטיפול בתיאטרון ובאתר שלי,בית,חברים,משפחה ועוד כמה פרוייקטים שעל חלקם אני כבר עובד וחלקם מתרוצצים לי בראש...וכמובן הפורום שבו אני משתדל לענות לכולם ובמיוחד לחדשים שהגיעו אלינו ועוד יגיעו... יש כמה שכבר בדרך!!! מעבר לכל זה אני עובד בשיתוף עם הנהלת הפורומים על דרכים לצירוף חברים נוספים, קידום ופיתוח הפורום שלנו, פירסום ועל כמה חידושים.... כשהעניין יתקדם ויאושר, כמובן שאספר לכם וארצה לקבל מכם רעיונות נוספים כדי שכולנו ביחד נפריח עוד יותר את הבית השני שלנו, שלי לפחות!!!! לא סיפרתי זאת כדי לקטר או ל " עורר רחמים " מאחר וככה בדיוק אני אוהב!!! שהחיים מלאים ועמוסים בדברים שאני נהנה לעשות וזה היה הסבר - התנצלות לך ולאחרים שאני מתעכב לענות להם, שלא כהרגלי תמשיכי להעשיר אותנו בעוד מידע וחומר ( גם שלך ) תודה

shir300

New member
הי דודי

אין לי מילים- אתה פשוט נהדר! כל כך הרבה עשיה טובה ולטובת אחרים- הפורום, הילדים וכו'. כל הכבוד לך. אני מאוד אשמח לשמוע ממך מהניסיון והמחשבה שלך על האפשרויות הטיפוליות של תיאטרון הבובות- בבי"ח ובכלל. יש לי הצגה כמעט מוכנה שכתבתי ויצרתי במיוחד לילדים במצבי מצוקה שאני פשוט לא יודעת מה לעשות איתה, וגם אין לי המון זמן כרגע... היא יושבת בארון וקצת חבל. אבל גם בחוגים אני מאוד מודעת להשפעה הרגשית והטיפולית של הבובות. כמו שכתבתי חקרתי וגיליתי דברים מעניינים ועמוקים. הנושא חשוב לי מאוד. אשמח לשתף בהמשך. יש לי מאגרי חומרים שונים... מתאזרת בסבלנות... ותודה על ההתייחסות ועל הכל. אשמח גם לשמוע על היוזמות החדשות שלך לגבי הפורום.. מקוה שאתה בכל זאת מוצא כמה דקות ביום פשוט לנשום! שיר

שיר הנה סוף סוף התגובה...

אני אתחיל דווקא במה שכתבת בסוף ההודעה, זה מאוד עיניין אותי ובהחלט תרם לי ! כמוך האגדה " פרח לב הזהב " יקרה גם לליבי וצדקת בהשערת הסיבה לבחירה המשותפת לאחראית על הפעילות ההתנדבותית בביה"ח ולי, דווקא בה. ההצגה שכתבת במסגרת מחקר לתואר הראשון נשמעת מסקרנת, מאתגרת ובעלת חשיבות עליונה!!!! מאוד ציער אותי לשמוע שהיא שוכבת בארון...קצת חבל?????? מאוד מאוד חבל... מי כמוני יכול להבין את עניין חוסר הזמן אך אני דוחק בך ודוחף אותך להוציא אותה משם לאוויר העולם...לאוורר, לשפץ או לתקן אם את חושבת שיש מקום בראייה מרחוק ולאחר הניסיון שצברת בהופעות ועבודה עם ילדים ולהופיע...אפילו אחת ל...בזמן הזה שאת עסוקה וכשיתאפשר לך אז יותר ואם בנתיים תעזרי ל2-3 ילדים\ילדות להתמודד עם הפחדים,החששות,המחשבות והשאלות הרבות שמתרוצצות במוחם הצעיר בתקופות קשות, עשית מעשה נפלא ומצווה חשובה. אמרת שאת לא יודעת מה לעשות איתה ואם אוכל לעזור במשהו, את רק צריכה להגיד... אני מכיר היטב את סיפרו של ברונו בטלהיים על אגדות ( את ג'וזף קמפבל וסיפרו אינני מכיר ובהזדמנות אשלים את החסר ) גם אני חושב שפרח הוא סיפור עם בעל פוטנצייאל לשיחרור וחיזוק נפשו ורוחו של הילד\ה וע"פ עינהם,מבטיהם ותגובותיהם של ההורים בכל ההצגות שהיצגנו עד היום, מסתבר שגם אצל המבוגרים התגובה דומה וחזקה! בדיוק בגלל זה היה חשוב לי גם במחיר של ל " הסתכן " להחשב כדביק וקיטשי לכתוב לבובת האמא המבריאה משפט לבנה שאומר שלפרח באמת יש ריח קסום ונפלא...אבל מה שבאמת הבריא אותה זה האהבה והמסירות שלו, כדי שגם הצעיר בצופים ידע שהכוח בתוכו גם אם אין תרופה שבולעים,שותים או מזריקים. גם אני מאמין גדול בתאוריה שלסיפורים, אגדות, מיתוסים, "זעזוע" ריגשי ( מקשת הרגשות הרחבה )בעקבות סיפור או מחזה כוחות ריפויי והכוונה מיוחדים, גם אם לא מוסברים מדעית כמו מתמתיקה וגם אני מאמין בכך שחיי היום יום קשים יותר מהאכזריות שבאדות ושאין להסתיר אותם...כמו כן מינסיוני האישי בחיי אני מאמין גדול בכוחו של ההומור והצחוק בתהליכי ריפוי שכאלה... (לא זה הפורום המתאים לפרט בדיוק אך אם תירצי אספר לך בצורה אישית יותר ) ה " כוהנת " שלי בנושא זה היא: דינה אור - סטנדפיסטית ומרצה בנושא צחוק בכל התחומים בחיינו ובעולמנו לדינה מופע בשם " זה יגמר בצחוק גדול " שרץ כבר מספר שנים בהצלחה גדולה מאוד באולמות בכל רחבי הארץ ואני ממליץ עליו ועליה בכל ה
...מצחיק,פשוט וחכם,מצחיק,מצחיק
לאחר שצפיתי במופע, התאהבתי בה ונידהמתי לגלות כמה הדברים הפשוטים שהיא אמרה על חיינו וצורת ההתמודדות שלנו איתם (דברים שכולנו יודעים ושמענו מזמן, חדרו,השפיעו ושינו דרך צחוקי המתגלגל והרועם לאורך המופע ) רכשתי גם את סיפרה שנקרא: "ניצחון הצחוק" ועוסק בניצחון הצחוק על כל דבר בחיינו כולל מחלות קשות ודיכאונות ומספרת על דוגמאות לכך בשל חוקי זכויות היוצרים הנוקשים הנשמרים בתפוז אינני יכול לצטט אותם אבל אני מבטיח ליצור קשר עם דינה ולקבל רשותה לכך. וכן,שוב אנחנו מסכימים גם בנושא כוחה והשפעתה של בובה על ילדים ומבוגרים כאחד ולדעתי שילוב של בובות,הומור והאפשרות לדבר,לחשוש ולהביע הם בעלי ערך ריפוי ענננננננננננננננק כתבת שהארכת בגלל שהנושא קרוב לליבך, אז אני מאמין שאחרי שתיראי את תגובתי לא תחשבי כך יותר
לגבי היוזמות החדשות...ממש בקרוב... ולגבי הזמן לנשום - תסתכלי בשעה שנשלחה ההודעה ותביני שלא ממש...חחחח שבוע מוצלח

אופס...תיקון טעויות

מתמטיקה ולא מתמתיקה מהאכזריות שבאדות = שבאגדות סליחה...
השעה כבר אמרתי?

למעלה