אמרתי לעצמי הו איזה יופי הנה ראיון קצר יחסית אבל לא ידעתי שכשהוא יגמר זה רק להפסקת פרסומות ואז עוד 6 דקות ראיון
מזה השטויות האלה. אם הייתי יודעת מראש שזה יהיה כזה ארוך לא הייתי מתחילה לצפות |הא| האמת שאני לא מאשימה אותה אם היא נראית עייפה. בכל ראיון שואלים אותה את אותן שאלות וכל פעם היא מספרת את אותו הדבר זה משעמם. באמת נראה למישהו שהם מקבלים איזשהו סקופ? מה שכן אהבתי שבראיון הזה כן ניסו כאילו לגוון ולקרוא לה כמה קטעים מהספר ולשאול אותה שאלות לגביי הקטע במקום אותם שאלות בנאליות של "מה עשית כשגילית שמאט בגד בך" אומנם לא שאלות מספיק רחוקות ממה חשבת על בלה בלה בלה אבל לפחות ניסו קצת לשנות. די זה כבר לא מענין. שאנשים ילמדו לראיין תמצאו שאלות שאף אחד לא שאל ולא תרדימו את מי שיושב מולכם בראיון!
צפיתי בזה ב-3 לפנו"ב ביום שני ולא היה לי כוח להקליד שום דבר. אז מעבר לזה שגזלת לי רבע שעה מחיי זה היה דווקא ראיון בסדר גמור. היא לא נראתה לי עייפה כל כך האמת זה היה ראיון לייד באק כזה. האמת שלשם שינוי היא נראתה נינוחה וקצת יותר משחוררת. כאילו בראיונות בהתחלה זה הרגיש לה לא בנוח לדבר על הכל ועכשיו היא כאילו הגיעה לאיזשהי הסכמה והשלמה עם המצב. וכבר אמרתי לך מה שעתי על השיער שלה.