עוד קפה???

עוד קפה???

עין תורנית נפקחת, מבט על השעון: יום חדש בשער, מתמתחת. חצי רדומה שמה קומקום להרתחה. כוס קפה - ראשונה. הילדים סוף סוף הולכים. שוב - מתמתחים. איזה שקט נפלא! ישובה - רגל על רגל, נמרחת על הספה. כוס קפה - שניה. וואוו - כבר מאוחר! עין שניה נפקחת. בעצלות מרימה ת`תחת. מתמתחת. ממהרת לעבודה. כרטיס - מחתימה, אומרת: ``אהלן, יופי, כן..., תודה רבה`` מבקשת אם אפשר: ``כוס קפה בבקשה`` כנס, יום עיון פגישה עסקית, וזו לה - כוס - רביעית , חמישית?? מחשב פותחת, יושבת בנחת היד נשלחת ל... עוד כוס קפה. מרימה מבט שואלת - בקול רפה: ``מישהו - ? עוד - קפה?!?`` מישהו?? :)

שרי42

New member
חחח יפעת ושתינו עם עוגה

אנא הצטרפי בבקשה אנחנו עוד חייבות פגישה מיום ההולדת שעבר אותנו משהו כמו חצי שנה (עוד מעט)

אני שונאת קפה

אבל את שירכן מה זה אהבתי. חביב וקליל, ומתאים בול לפורום. עכשיו כשגיליתי שאני שונאת קפה. האם יגרשו אותי מפה???? סססססתתתתתתםםםםםםם. גם אם תגרשו לא זזה.

שרי42

New member
מי ייתן לך לזוז?

מי יצבע לנו את הכל בטעמים מיוחדים ועכשיו אוט טו טו חנוכה הגזמת....... ככה להבריז?

מימי 51

New member
אצלי זה הנס (קפה) !

רק עכשיו קלטתי כמה ניסים קורים לי... נס ההשכמה, נס התעסוקה, נס ההפוגה, נס היצירה נס השירה ונס ... ונס... ונס שששש..... יופי של שיר !!!

למעלה