עוד קצת מידע על עוגות (אתם בחרתם)

AvtipuS

New member
עוד קצת מידע על עוגות (אתם בחרתם)

הודעה שאבי כתב בהיידפארק: הודעה מהד ארצי: -חשוב שתדעו ! ביום שני הקרוב תתבצע מכירה מוקדמת של האלבום "להפסיק לאכול עוגות " בטאוור רקורדס 7 הכוכבים . – תוכלו להשיג את האלבום לפני כולם ולפני שהוא בכלל יוצא לחנויות . -אלפי הרוכשים הראשונים של האלבום יקבלו עם רכישת האלבום סיכת שייגעצ רשמית . שימו לב – זו הדרך היחידה להשיג את הסיכה . -בין אלפי האלבומים הראשונים חבויים שוברי זכיה לבילוי עם חברי הלהקה . מצאתם את השובר ? שמרו אותו והתקשרו לטלפון המצורף . כל מוצאי השוברים יוזמנו למפגש מיוחד עם הלהקה . http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2078972&whichpage=#R_11

ס ט י י ק

New member
זה לא המקום היחידי,

רשמו שבאלפי עותקים תחולק הסיכה... אם תקני בזמן ולא רק ב7 כוכבים גמלך תהיה סיכה[:

B a m b o o k

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נוו לא! אבל אני לא אהיה באף אחת מההופעות האלה

../images/Emo121.gifצלילוש

כנראה שאני אלך לגראנד.. אז אם בא לך, אני אקנה לך את האלבום <עם סיכה!> ואביא לך מתישהו.. בעצם אני שלח בדואר, זה יגיע יותר מהר מעד שניפגש

B a m b o o k

New member
נשמה שלי../images/Emo23.gif

אם אתה יכול אז כן:))) אני כלכך אוהבת אותך
ואני מאוד מקווה שנפגש יותר מהר מהדיסק גם אם לא אז אז אז מתישהו...
אני מתגעגעת

animal bar

New member
מגניב!!...

אני ימשוך לאבא שלי בשערות רגליים שיביא אותי... D: יום שני אין חוג יש הופעה... :)

Hezi The One

New member
חחח יהיה נחמד למצוא את השובר

אבל אני אקנה רק דיסק אחד...לא קוראים לי בנצי:]

ססילייה

New member
בנצי, לא יפה לקלל!

ואם כבר ואתה מקלל, תגוון קצת! מה זאת הרוסית הדלילה הזאת!?טפויבלאט!

אסססס

New member
ואם כבר שניכם מתעקשים לקלל ברוסית

רצוי שתעברו קודם קורס מזורז... תכלס לא יודעת מה איתכם לי כבר נמאס לשמוע את כל העולם ואחותו חשים שהם יודעים רוסית ואומרים כל החיים שלהם "בלאט,נחוי,פאשול נחוי,סוקה, פיזדאצ' וכו'.." קצת גיוון. בבקשה.

למעלה