אם תאמיני הם יבואו ^_^ נדווש אבל נכון
T TheBalladOfShani B New member 18/2/09 #63 ../images/Emo144.gif אם תאמיני הם יבואו ^_^ נדווש אבל נכון
H HappyPoni New member 19/2/09 #66 ../images/Emo109.gif אם אני אאמין הם יבואו? XD אני בטוחה שכל הפורום מאמין, אבל זה לא מה שמביא להקות חחחחח
../images/Emo109.gif אם אני אאמין הם יבואו? XD אני בטוחה שכל הפורום מאמין, אבל זה לא מה שמביא להקות חחחחח
T TheBalladOfShani B New member 19/2/09 #69 ../images/Emo144.gif לא משנה , תמיד טוב להיות אופטימים . יא כולם פה כאלה פסימיות , זה יקרה מתישהו ^_^ לא להתייאש
../images/Emo144.gif לא משנה , תמיד טוב להיות אופטימים . יא כולם פה כאלה פסימיות , זה יקרה מתישהו ^_^ לא להתייאש
L LaDy RoCk 8D New member 17/2/09 #55 ../images/Emo219.gif*____* איזה חתיכים ../images/Emo99.gif וואו אני מקווה שזה נכון ולא סתם משלים אותנו כמו שבדר"כ עושים .. אני ממש רגישה בנושאים האלה אז אני אתעלם מזה אבל בכל מקרה אני אנסה לעשות משהו כדיי להביא אותם :]
../images/Emo219.gif*____* איזה חתיכים ../images/Emo99.gif וואו אני מקווה שזה נכון ולא סתם משלים אותנו כמו שבדר"כ עושים .. אני ממש רגישה בנושאים האלה אז אני אתעלם מזה אבל בכל מקרה אני אנסה לעשות משהו כדיי להביא אותם :]
T TheBalladOfShani B New member 17/2/09 #56 ../images/Emo144.gif אעאעאעאעאעאעאעאעא ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif OMG אמן אמן אמן שזה נכון PPPP ; ולא משלים אותנו סתם . יאיאיא . הלוווואי
../images/Emo144.gif אעאעאעאעאעאעאעאעא ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif OMG אמן אמן אמן שזה נכון PPPP ; ולא משלים אותנו סתם . יאיאיא . הלוווואי
S shovali love mcfly New member 17/2/09 #58 ../images/Emo65.gifאומיגאד!!! וואי אמן שזה יקרה זה יהיה פשוט חלום!! אני בטח יחלום על זה עכשיו איזה חודש!!! XDD בעזרת ה' זה יקרה וכולנו נלך ונאנוס אותם!! הלוואי הלוואי הלוואי טוב חפרתי..חחח
../images/Emo65.gifאומיגאד!!! וואי אמן שזה יקרה זה יהיה פשוט חלום!! אני בטח יחלום על זה עכשיו איזה חודש!!! XDD בעזרת ה' זה יקרה וכולנו נלך ונאנוס אותם!! הלוואי הלוואי הלוואי טוב חפרתי..חחח
D DoLi it is Me New member 18/2/09 #59 ../images/Emo222.gifידעתי שזה מה שיקרה =\ פדיחחחההXDD....חח לאראיתי שכבר פירסמת לא קראתי את ההודעה עד הסוף חח: -]..טוב לא נורא >_<...מקסימום דניאל תמחוק או משו .
../images/Emo222.gifידעתי שזה מה שיקרה =\ פדיחחחההXDD....חח לאראיתי שכבר פירסמת לא קראתי את ההודעה עד הסוף חח: -]..טוב לא נורא >_<...מקסימום דניאל תמחוק או משו .