עוד קצת משלימים

עוד קצת משלימים

טיפול ו/או אבחון בביורגונומי נעשה על שדות מטופל כאשר דימוי המשלים מחובר איליו. וכל כך למה, מגילוייו של רפי רוזן, (אומר שגם אני בדקתי זאת ומצאתי שאכן כך) עולה כי במהלך הגלגולים של משלימים זכר מתגלגל לזכר ונקבה לנקבה אך הבעיות הפיזיות שלהם מתגלגלים בהצלבה, הבעיות שהיה למשלים הזכר מתגלגלים אל המשלימה הנקבית והפוך. מכאן , כאשר באים לאבחן את מקור הכשל הפיזי בהסטורית הגילגולים יש לטפל יחדיו הן ב"פגוע" והן במשלים ש"סחב" את הבעיה בגלגול קודם.

סירוניטוש

Active member
תורה ירח ../images/Emo140.gif

הועשרתי בזכותך

רותי 11

New member
משלימים אנרגטיים

לגבי השאלה שלך - משלים אנרגטי אני יכולה לתת דוגמא ממני אני יודעת מי המשלים האנרגטי שלי - בכל אופן בגלגולים קודמים כאן עדין אל פגשתי אותו , במקרה שלנו אכן לפי בדיקה עד כה נתקלתי בזה שתמיד הוא הופיע זכר ואני תמיד נקבה. הגלגולים שאנימדברת עליהם הם אכן גלגולים מעניינים ולא עם בעיות. עד כמה שאני מכירה את התיאוריה של רפי רוזן זה קצת שונה ממה שאני מכירה ותה -בכל מקרה משלים אנרגטי שלנו בעצם זה חלק מאותה נשמה, שהתפצלה לשני חלקים של זכר ונקבה למרות שכאן הם יכולים לבוא גם וגם אבל ביחד כנראה באמת זה כאשר אחד נקבה והשני זכר. אגב הקשר בין משלימים אנרגטיים הוא הרבה יותר חזק מנשמות תאומות

למעלה