עוד קצת משתף

עוד קצת משתף

החיים הלא נסבלים שלי בתור פעיל למען חתולים או יותר מדוייק, בתור אדם שאוהב אותם ומחובר אליהם בצורה הכי עמוקה שיש.
מהימים האחרונים,
קופץ לסופר, לפני שנכנס רואה חבורת גורים רעבים עם אמא, חוזר הביתה להצטייד באוכל ואז חוזר למקום ומאכיל אותם.
יורד למרכז מסחרי לסידורים, רואה גורים מתחננים לאוכל בפניי אנשים שיושבים לאכול, שוב אני חוזר הביתה להצטייד וחוזר אליהם ומאכיל.
יוצא בבוקר להליכה לנשום קצת אוויר, משום מקום גורה קטנטנה רצה אליי כאילו מכירים מאה שנה.
וכן, חוזר הביתה , מצטייד באוכל וחוזר אלייה.
נגמרתי כבר

גורדיאן

New member
ללימבו:

בתור אחד שמעריך מאוד את מה שאתה עושה למען החתולים, ולפעמים קצת תורם לך, אני שב וממליץ לך לפעול למען מבצע של העירייה שלך לסירוס/עיקור חתולי הרחוב בבאר-שבע, מבצע נרחב ומתמשך יוריד ממך את הלחץ ויועיל רבות לרמת החיים של חתולי הרחוב בעיר.
יש אתרי עצומות, אתה יכול לפנות לאישים פוליטיים 'ירוקים' בעיר ולירחונים מקומיים, לפנות ולכתוב לראש-העיר ולוטרינר העירוני וכך הלאה, ובקיצור ליצור לחץ ציבורי על העירייה לבצע זאת, יש להם תקציב ממשלתי לזה ואם הם לא עושים זאת זה בגלל עצלנות או שחיתות או טיפשות או כולם ביחד, ולחץ ציבורי הוא התרופה לזה.

צילי 25

New member
עיקור חתולים

בהמשך למה שכתבת, אם זה לא יעזור אולי יש אפשרות לפנות לגיוס המונים כדי לתרום ללוכד פרטי, שיוכל לקחת אותם לוטרינר העירוני, ואז להקל עליו מהעומס גם הפיזי וגם הנפשי, בין השורות נראה לי שהוא לפני קריסה וחבל, צריך לעזור לו בכל דרך אפשרית
מנסיון אין טעם לחכות ללוכדים של העיריה הם תמיד אומרים שהם שולחים, ואז מחכים חודשים ואין כלום.

גורדיאן

New member
לי יש ניסיון אחר,

אמנם ראשון-לציון עיר יותר מסודרת מבאר-שבע אבל בכל זאת.
כבר לפני שנים התחלתי להציק לוטרינר העירוני ולא הפסקתי ועכשיו השכונה שלי נקיה מגורים, כל או רוב החתולים מעוקרים, ואם יופיע חתול חדש אדאג לו לעיקור ואם תופיע להקה שלמה אחזור להציק לוטרינר, דברים כאלה אסור להזניח.

צילי 25

New member
עיריה

אתה צודק יש באמת מקומות שהעיריה דואגת, אבל לפי הכמות של החתולים בבאר שבע, לא נראה שיש שם איזה אכפטיות שם לנושא, ואני מאד בספק, כמו שכתבתה ההצקה לא תעזור, לכן כתבתי על לוכד פרטי

לגורדיאן, תשובה כנה בשבילך

דרך אגב אני תמיד חוזה שיגיעו התגובות בנוגע לעיקור סירוס כשמעלה תמונות כאלה, זה מתבקש אני מודה.
בוא אני אספר לך משהו עליי, בכלליות ככה בלי לפרט יותר מידי.
אני אדם גמור.
מבחינה נפשית, רגשית, בריאותית, גמור.
בלי קשר לעשייה החתולית שהיא בעצמה גומרת את כל מי שעוסק בה, עוד לפני שהפכתי פעיל למען חתולים הייתי אדם סובל ברמה שאתה לא מסוגל אפילו לדמיין.
והסבל שלי נמשך 80 אחוז מהזמן שלי בעולם הזה.
אסור לי לעשות את מה שאני עושה כבר שמונה שנים למען חתולים, אסור לי כי זה משמיד אותי וגורם לי לשקוע עוד יותר מבחינה נפשית ובריאותית.
אני ממשיך לעשות את זה כי יש לי חיבור עמוק עם החתולים ואני אוהב אותם אהבת אמת, אהבה עמוקה וטהורה.
וגם ממקום של הזדהות כי אני והם זה אותו דבר, גם אני וגם הם בזבל מנהלים מלחמת השרדות יומ יומית.
ולמה אני מספר לך את כל זה?
כדי שתבין שאני לא יכול לעשות הכל.
גם להאכיל מליון חתולים, גם לקחת אליי הביתה חתולים לשיקום ולמצוא להם בתים כמו שעשיתי עשרות פעמים (וכמו שיש אצלי כרגע שניים שמטפל בהם כבר עשרה חודשים ומחפש להם בית), גם לתמוך בריאותית בחתולים חולים ברחוב שאין להם פתרון וגם לנהל מלחמת חורמה נגד העירייה ולהרים פה מלחמה (צודקת)נגד אוזלת היד שלהם.
את הדבר הזה יצטרכו לקחת על עצמם פעילים אחרים (שיש בבאר שבע, אבל במספרים קטנים לצערי).
אני בקושי בקושי מצליח לטפל בכל החתולים שתחת אחריותי בזמן שמצבי האישי הוא לא פחות מקטסטרופה.

עמותת באר שבע אוהב חיות יצאה בקמפיין מימון המונים

המטרה שלהם להגיע לעשרים אלף שקל וזה יוכפל על ידי תורם אלמוני לארבעים אלף והם אומרים שזה יספיק לעיקור וסירוס של 200 חתולים.
עוד הם אומרים שבבאר שבע יש רבע מליון חתולים, אתה מבין כמה כסף העירייה צריכה להזרים כדי לשנות משהו בצורה מהותית?..

גורדיאן

New member
מצטער מאוד, אבל מה שאמרת רק תומך בגישה שלי.

אף אחד לא רוצה שתגמור את עצמך, ובטוח שאתה תיגמר לפני שתצליח לטפל אפילו בחצי אחוז מרבע מיליון חתולים.
העירייה חייבת להבין שהמצב הוא תוצאה של הזנחה שלהם! ואת זה רק לחץ ציבורי יכניס להם לראש!
יש להם תקציבים ממשלתיים לטפל בחתולים האלה, והם חייבים לעשות זאת!

על כל חתול שאתה מטפל בו יש רבבה שלא מטופלים וסובלים באופן קשה, וזה אומר שאתה לא פועל נכון! אתה צריך לקצץ את הפעילות הישירה שלך מול חתולים לחצי ואת הזמן הפנוי להקדיש למלחמה בעירייה ובהזנחה שלה, ואני בטוח שהם יכולים לטפל בכל החתולים!
קודם כל הם יכולים לבקש תקציבים נוספים מהממשלה, ולגייס את כל הוטרינרים בעיר לעשות עיקורים במחיר מוזל, וכך גם אחרים מערים אחרות, כולל לוכדים וכל השאר. אם יופעל עליהם לחץ ציבורי חזק מספיק הם יעשו את זה!
אני מבין שאתה 'טיפוס' מיוחד במינו, אחרת לא היית עושה את מה שאתה עושה, וטיפוסים כמוך לא בדיוק פתוחים לכיוונים אחרים, אבל חובתך לחתולים לעשות את זה! בכוח האיכפתיות שלך אתה יכול וצריך לעזור למאות אלפי חתולים במקום להרוג את עצמך בטיפול בכמה עשרות חתולים! - שבהם תוכל להמשיך לטפל אחרי שהבעיה הגדולה יותר תתחיל להיות מטופלת.

גורדיאן

New member
אני דווקא מבין אותך היטב,

זה לא אומר שאני מסכים עם כיוון הפעולה שלך.

כמה דברים, אתה רואה את הדברים בצורה של הכל או כלום

הצלת את כל החתולים הצלחת, הצלחת רק מעט כשלת.
ואללה אם נשאל את החתולים שהצלתי ממוות,גסיסה וסבל אינסופי אם פעלתי נכון נראה לי שאני יודע מה תהיה התשובה.
אני מסכים איתך שלחץ ציבורי זה הדבר היחיד שאולי יזיז להם במילימטר.
רק ש..זה עבודה לקבוצה של אנשים ועבודה קשה סביב השעון.פרוייקט ענק.
אני בן אדם חצי מת, לא שיש לך מושג מה זה אומר, אבל מבחינתי זה אומר שאני לא יכול להיות חלק מזה.בגלל מגוון של סיבות.
אתה כותב "טיפוסים כמוני" חביבי אתה לא יודע עליי כלום!
לא אתה ולא אף אחד פה.
וגם אם אני אפתח פה את סיפור חיי העגום בפני כולם גם אז לא תדעו עליי כלום כי את הגהנום שאני חי צריך לחוות כדי להבין.
אני יודע דבר אחד, שום אדם שהיה חי את החיים שלי עם כל הכאב האינסופי שהם מכילים לא היה מציל רבע חתול.
ואני הצלתי המוני נשמות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

רוןרי

New member
עצוב לי לקרוא מה שכתבת.מאחלת לך

טוב. באר שבע עיר קשה לאנשים שרגישים ואוהבים בעלי חיים. הייתי סטודנטית לפני הרבה שנים בבאר שבע נתקלתי במקרים קשים מאוד. היו אומנם פעילים גם סטודנטים אבל לא הספיק. בבאר שבע ראיתי את המראות הכי עצובים...עצוב שזה לא השתנה.
אי אפשר לעשות הכל..בטח במקרה הזה. אם יש גיוס תרומות לעיקורים אשמח להשתתף.

למעלה