עוד קצת נוסטלגיה

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך

lazy

New member
עוד קצת נוסטלגיה

מישהו מזהה? מישהו היה שם? לדעתי ההופעה הטובה מבין ה3 שהיו בארץ

Fish in the sea

New member
געגועים לסינרמה

זאת ההופעה השנייה בסינרמה נכון? מממ לא הייתי.הייתי יום קודם. לי דווקא אמרו כאלה שהיו בשתי ההופעות בסינרמה שהראשונה היתה יותר טובה. ברור שאני לא יכול לקבוע איזה היתה יותר טובה,אבל מבחינת הסטליסט בעיני דווקא ההופעה הראשונה מנצחת.מבין כל השלוש. bones ו- nice dream לא היו בשתיים האחרות ובכלל,כמעט שלא נוגנו יותר אחרי ההופעה בסינמה ככה שאנחנו בין האחרונים שזכינו לראות את שני השירים האלה לייב.(ראיתי עכשיו שט´ום עשה את nice dream לבדו בהופעה הזאת שכתבו עליה פה.זה נשמע מעניין). חוצמזה,ההופעה הראשונה הסתיימה ב the touris המפתיע. עדיף לסיים ככה הופעה מאשר בשיר שאז היה לא מוכר לא? או שבעצם בטח כבר הכרת/ם את כל השירים ה"חדשים" אז...
sigur ros-hjartad hamast

New member
גם אני הייתי בראשונה

וזה אחד הימים שאני אף פעם לא אשכח. כל כך-כל כך טובה הייתה ההופעה הזו שקשה לתאר במילים ( לא לומר שבסופה גם הצלחתי "לשים את ידיי" על הסטליסט שלה שנשאר על הבמה ושהועבר עוד באותו היום למנהל הקודם של הפורום הזה)
manics - door to the river (מתוך האוסף החדש שלהם שיצא לפני כמה ימים. מומלץ.)

*Jeane*

New member
רגע...

הדף עם הסט ליסט של ההופעה ב7 מצאה את דרכה אל ידיד שלי... נו טוף,יכול להיות שמן הסתם היו יותר מאחת כזו על הבמה. Air:Remember

hospital_food

New member
אני הייתי בהפעה

של יום שבת, זו השניה הנכון? בכל מקרה, שמעתי שהראשונה היית יותר טובה, אני נהנתי מאוד, היה מצויין, הם הפכו את הסינרמה למקדש. זהו:)

למעלה