עוד קצת על אוכל ביתי ../images/Emo118.gif
ראיתי שרשור על אוכל ביתי - אך הוא בוגר מכדי שיקפוץ - אז חשבתי להתחיל כאן שרשור נוסף - כי זה בעיני נושא מעניין ואשמח לשמוע הערות והמלצות. ביתיותו של אוכל "ביתי" תלויה מאוד בבית שממנו באת... הדברים שעולים לי לראש כ"אכלים ביתיים" - מכל מיני תפוצות: אלימלך - לאוכל מזרח אירופאי (פעם אהבתי גם את בבלה - אבל לדעתי איכות האוכל שם ירדה מאוד - מאז המעבר לרח´ מונטיפיורי); הסביח - לאוכל עירקי בת"א (כבר המלצתי עליה בשרשור קודם - ואני שבה וממליצה); מורדוך - לעירקים בירושלים (רח´ אגריפס אם אינני טועה) - מומלץ מאוד מרק הקובה האדום וגם החמוסתה (מרק קובה חמוץ); המטפלת של הבן של ארנון מהמשרד שלי - גם היא מכינה אוכל ביתי מצוין - ועל כך כולנו מקנאים בו - אבל היא לא מוכרת (בינתיים... אנחנו עובדים על זה). בירושלים - אפשר למצוא גם את "אקליפטוס" - שהיא לא רעה - ושאני לא בטוחה לאיזו תפוצה לשייך אותה - משהו מזרחי - שמביני דבר יכולים אולי לעזור לי בזיהוי יותר מדויק. לדעתי - מורדוך מנצח אותה. זהו בינתיים. אם אחשוב על עוד - אוסיף.
ראיתי שרשור על אוכל ביתי - אך הוא בוגר מכדי שיקפוץ - אז חשבתי להתחיל כאן שרשור נוסף - כי זה בעיני נושא מעניין ואשמח לשמוע הערות והמלצות. ביתיותו של אוכל "ביתי" תלויה מאוד בבית שממנו באת... הדברים שעולים לי לראש כ"אכלים ביתיים" - מכל מיני תפוצות: אלימלך - לאוכל מזרח אירופאי (פעם אהבתי גם את בבלה - אבל לדעתי איכות האוכל שם ירדה מאוד - מאז המעבר לרח´ מונטיפיורי); הסביח - לאוכל עירקי בת"א (כבר המלצתי עליה בשרשור קודם - ואני שבה וממליצה); מורדוך - לעירקים בירושלים (רח´ אגריפס אם אינני טועה) - מומלץ מאוד מרק הקובה האדום וגם החמוסתה (מרק קובה חמוץ); המטפלת של הבן של ארנון מהמשרד שלי - גם היא מכינה אוכל ביתי מצוין - ועל כך כולנו מקנאים בו - אבל היא לא מוכרת (בינתיים... אנחנו עובדים על זה). בירושלים - אפשר למצוא גם את "אקליפטוס" - שהיא לא רעה - ושאני לא בטוחה לאיזו תפוצה לשייך אותה - משהו מזרחי - שמביני דבר יכולים אולי לעזור לי בזיהוי יותר מדויק. לדעתי - מורדוך מנצח אותה. זהו בינתיים. אם אחשוב על עוד - אוסיף.