עוד קצת על גשרים.

בועז ל

New member
עוד קצת על גשרים.

לאחר שהעליתי מספר תמונות של מחלף הגשרים האימתני ההולך ונבנה בירושלים , הגיע הזמן ללכת בקטן. הנה לפניכם גשר בנות יעקב האקזוטי, שעל הירדן. היפה הגשר בעיניכם ? בעיניי זהו גשר קטן, צנוע ונוסטלגי .

בועז ל

New member
ויש שסבורים אחרת.

והחליטו לנקוט צעדים כנגד הגשר הישן והרועש כל אימת שכלי רכב עובר דרכו. להלן מזימתם של חורשי הרעה

בועז ל

New member
ישן מפני חדש...

העבודות על הגשר החדש מבוצעות כ-150 מ' דרומית לגשר הישן. עקב כך מבוצעת גם העתקה של קטע מכביש 91 ,כפי שניתן להבחין בחלקה העליון של התמונה.

בועז ל

New member
העתקת הכביש.

הרשו לי להתנצל בשם האקליפטוס המסתיר את רובו של הגשר החדש. ע"מ לצלם תמונה של הגשר כולו יש צורך באחת משתי הפעולות: כריתת העץ או הליכתי בבוץ הטובעני שנוצר מהגשם האחרון. כתמיד , אני תומך נלהב של הסטטוס קוו

בועז ל

New member
גשר הפקק.

צפונה מגשר בנות יעקב נמצא גשר הפקק .או בשמו הרשמי- גשר ש"ן . ר"ת של שביתת נשק (1948 ) .הגשר דומה להפליא לקודמו הדרומי לו . נקווה שלפחות זה ישרוד את תנופת הפיתוח .

Roobie

New member
הגשר החדש

נבנה אם אני לא טועה בדיוק היכן שהיה הגשר הדרומי הישן. עד לפני קצת כשמונה חודשים היו שני גשרים, אחד מוביל לרמת-הגולן והשני מרמת-הגולן, במרחק של 100-150 מטרים האחד מהשני. הרסו את הגשר הדרומי, והתקינו רמזור על הגשר הצפוני לכל זמן העבודות. זהו הרמזור היחיד ברמת הגולן, כמובן

mucool2

New member
תודה על התמונות

אי מקווה שהגשרים הוותיקים יותר ישומרו.

למעלה