עוד קצת על מעוף הדרקון

ygantman

New member
עוד קצת על מעוף הדרקון ../images/Emo39.gif

שלום לכולם אני חדשה בפורום הזה כך שתתכננו להרבה שטויות
שאני כותבת אני מחפסת אנשים שמעונינים להחליך ספרים (עדיף באנגלית) בסידרה זות או כול ספר אחר של הסופרת.(ANN MCCAFFRY) אים יש למישהוא את הספרים בקובץ TXT או MP3 גם סבבה, לי יש חלק מהספרים אז אים מישהוא מחפס משהוא ספיציפי ולי יש אז בבקשה.

דרגורן

New member
אין שום בעייה ../images/Emo13.gif

יש לי את רוב (אם לא כל) הסידרה אבל בכריכה רכה... אני מוכן להשאיל אבל לא לעד! כולם אצלי באנגלית והתוספת הכי חדשה לסידרה היא: The Skies of pern...
איזה מהספרים את מחפשת?

ygantman

New member
../images/Emo24.gif ! ../images/Emo39.gif

או! דרגורן! אני מחפשת את THE DOLFINS OF PERN ו את GET OF THE UNICORN ו....איך הסגתה אותו כבר?????? THE SKIES OF PERN איך אתה מצליך להסיג את הספרים? אני כבר חרשתי על כול החנויות באזור שלי(חיבת להודות שבחנויות המשומשים....לא מספיק לי התקציב לסטימצקי וןגם המבחר בחנויות במשומשיים הרבה! יותר טוב :-} אכשיו.....אים המזל שלי אתה חיי איפושהוא בנגב......

הייזל

New member
../images/Emo18.gif זהירות אני מחורפנת

מספיק עם שגיאות הכתיב! זה כמו לחרוק עם גיר על לוח. ברררררר........

דרגורן

New member
יש לך יותר מזל מזה ../images/Emo8.gif

את הדולפינים יש לי מזמן... את SKIES רכשתי ביום חמישי בסטימצקי בקניון ברמת אביב..... אין לי את GET OFF THE UNICORN - הוא גם של אן מקפרי? ולמרות שיש לי גישה לבאר שבע..... אני גר בראש העין.... יש לי הרגשה שזאת יכולה להיות תחילתה של ידידות נפלאה

ygantman

New member
וואלה יש לי מזל :-} ../images/Emo39.gif

לא ידעתי ש SKIES כבר יצא לחנויות, אתה אולי יודע מה קוראה עים סידרת הטלויזיה? אני מהקריות, לא ממש קרוב אבל גם לא סוף העולם שמאלה :*} בטקסת או ב MP3 איןלך שום דבר? יותר קל לשלוח....וגם חוסך נסיעות אתה מכיר MUSH איך בחור נחמד כמוך נתקע במדע בידיוני?
?

דרגורן

New member
../images/Emo18.gif אני קצת רגיש בנושא...

קודם כל זה "תפוז" לא "וו**ה"
(יש פה מנפגעי "וו**ה" ולכן צריך להזהר) שנית אני לא רוצה לקרוא ספר במסך מרצד.... שלישית אני לא מכיר את MUSH.... רביעית אני לא מסכים עם המושג "נתקע".... וחמישית
(תמיד כייף לקבל מחמאות...) נ.ב. יש לי ידידה שלומדת בחיפה.... (אולי אפשר לארגן משהו...)

ygantman

New member
"קצר" ןלעיניין ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

אני מבטיחה באופן רשמי לא להזכיר יותר את ו**לה! לקרוא ממסך זה סיוט! איך אפשר לאהוב מדע בידיוני/פנטסי ולא להכיר MUSH....... ...... ..........גם אני שמעתי עליו רק לפני חצי שנה....(מודע
) אולי באמת אפשר לארגן, אתה באצמך מחפס ספרים כול שהם?

דרגורן

New member
הממממ.... שאלה טובה ../images/Emo8.gif

בעקרון חיכיתי הרבה לתשיעי של ה"כישור"... וגם את הקיבראידה חיפשתי המון זמן (עד להופעת המושיע "נחום")... ת´אמת אני מחפש בנרות סידרה טובה ש"תעשה" לי את זה.... משהו בסיגנון הסידרה של "ורד הנביא", גיבורים הנלחמים בינם לבין עצמם (לכל אחד הבעיות שלו) ושיש להם מטרה משותפת, ומצבם בעלילה יורד ויורד על לאנטי קלימקס שפתאום בעשר עשרים העמודים האחורנים של הספר השני הכל מתהפך
וכמובן תחושת ה"וואו" כאשר גומרים לקרוא את הספר (אחרי שנשראים כל הלילה ערים למרות שעוד שעה צריך לכל לעבודה.....) יש המלצות? נ.ב. אל תתחילו להפגיז אותי בספרים! (או בשמות של ספרים וסופרים) לאט לאט.... (ויעזור הסבר קצר על הספר ומה כל כך טוב בו...)

שמעתי שהראשון של מלחמות השסע בתכנון

ככה שיש למה לצפות (בתנאי שהתרגום יהיה טוב). סדרהטובה יותר מהסדרה של מרטין, לדעתי, ולמרות שאף אחד לא טען את זה ניתן למצוא המון קווי דמיון משותפים בעלילה, רק עם יותר קסם, קצת פחות פוליטיקה, וסה"כ עולם מעניין יותר. כדאי לקרוא את הטרילוגיה הראשונה, ואת הספרים שנכתבו עם ג´ני וורטס (סופרת מוכשרת בפני עצמה) בהם מקבלים מימד פוליטי עמוק יותר (שוב, על חשבון הקסם). אגב, ייתכן שזה רק אני, אבל לא ממש זכור לי ספר פנטזיה בו יש מימד עומק פוליטי מצד אחד, וקסם נרחב מצד שני. תמיד נראה שהם באים אחד על חשבון השני - וזה מוזר. בד"כ בחברות הפיאודליות המתוארות, הנחת היסוד של הסופרים (או לפחות כך זה נראה) שלפחות אחת הדמויות הראשיות קראה את הנסיך של מקיאוולי, ומנסה להתנהג בהתאם. אם יש מעט קסם הרבה דמויות יפעלו כך, ופעולותיהן יתוארו בהרחבה (ספריו של מרטין, ספרי קלוואן של פייסט ווורטס, ספרי ליאו פרנקוסקי ועוד). אם יש הרבה קסם הפוליטיקה היא או שטחית, או שמצויין כי קיימת פוליטיקה עמוקה בעולם (משחק הבתים בכיור) אך כמעט אין הרחבה בטקסט עצמו.

ygantman

New member
אני לא ממש מתמקדת בפנטסי אבל.... ../images/Emo39.gif

אני הייתי ממליצה בחום על ספריו של אולדי OLDI במיוחד "מסע החרב" SWORD QEAST (סליחה מראש על כול השגיות כתיב.....נא לא להרוג אותי על זה ללא אזהרה..
) להמליץ אני ממליצה השאלה אים זה תורגם לעיברית.....

למעלה