עוד קצת פרטים

gal255

New member
למי שזה מעניין אותו

הסדרה "אולי הפעם" בהשתתפותה של ורד פלדמן מתחילה ב31.12, בערוץ יס ישראלי (5) ביס.

Redemption Song

New member
../images/Emo14.gif אולי הפעם? ../images/Emo23.gif

הסיפור המרכזי שמניע את העלילה הוא סיפורם של נגה (ורד פלדמן), רווקה נחשקת, ומייק, האקס הפלרטטן וההורס שלה. שנה אחרי שנפרדו בעקבות בגידה מצדו, הם נפגשים במקרה ופוצחים בסדרה של דייטים אליה הם יוצאים, כל אחד מסיבותיו שלו. היא כדי להוכיח שהתגברה עליו והוא כדי להוכיח לה שלא התגבר עליה. (שחקנים - ורד פלדמן, מיכל ינאי, אקי אבני, יובל סמו, נתי קלוגר ועוד) הסדרה בת 50 פרקים ותעלה בערוץ yes ישראלי ב31 לדצמבר. כתבות בנושא: http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/511/170.html http://www.eonline.co.il/content.asp?id=31234&sid=15

mikmikonet

New member
ליאת וגל (נכון?) תודה רבה ../images/Emo140.gif

ציפיתי לקצת תמונות חדשות, אבל גם זה אין

gal255

New member
אם אני אתקל שוב בפרומו

אני אצלם תמונות ממנו.

OoPineapplEoO

New member
DDDDDDDDDDDDDDD:../images/Emo183.gif

~!@#$%^&*)(&%^@#$~!@#$%^&*)( |היפראקטיביות|
יאא, איך אני שמחהD: איזה כיף

NanuLita

New member
וידיאו../images/Emo202.gif

וידאו מאחורי הקלעים של הסדרה! יש גם ורד בהתחלה =] אייזה יפה
אוו ביס..
http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=410390

Redemption Song

New member
ממש בא לי לראות את זה

חבל שזה ביס... נראה יפה
ואת התמונה ראיתי, תודה בכל זאת.

mikmikonet

New member
אווו ורדונה ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

תודה נעמלי נראה לי שהולך להיות שונה מדריה...

Redemption Song

New member
עוד קצת פרטים../images/Emo26.gif

תאריך שידור: החל מה- 14.01.06 , ימים א'-ה'. שעת שידור: 21:30; ש.נ 23:35. דרמה קומית בת 50 פרקים המספקת הצצה הומוריסטית, מתוקה-מרירה, אל עולם הדייטים העכשווי. דרך עיניהם של ששה סינגלס המחפשים אהבה, נפרשות שלל חוויות שעוברים רווקים עירוניים בדרך אל הזוגיות. הסדרה פורשת את הריגוש והכיף שבחיים לבד, כמו גם את רגעי העצב, היאוש והבדידות. הסדרה מנסה לעקוף את הפסאדה שאנשים מציגים בדייטים כדי למכור ולשווק את עצמם, ומתארת, בעזרת טריקים סגנוניים שונים, את השקרים הקטנים, חצאי האמיתות והרגשות הכמוסים שהגיבורים מנסים להסתיר. הסיפור המרכזי סובב סביב נגה ירושלמי (27) (ורד פלדמן), והאקס שלה מייק דסה (29) (אורי פפר) צ'ארמר מקצועי. השניים נפגשים במסיבת סילבסטר שנה אחרי שנפרדו בכאב בעקבות בגידה חד פעמית מצידו. נגה נחושה להוכיח למייק שהתגברה עליו לכן היא מתערבת איתו שעד סילבסטר הבא היא בעצמה מוצאת לו את בת הזוג המושלמת. מייק מסכים, בתנאי שאם היא נכשלת במשימה, עליה לתת לו הזדמנות נוספת. בנוסף לחיי האהבה הפתלתלים של נגה ומייק, הסדרה מתארת גם את חיי האהבה והדייטינג הם של האנשים הסובבים אותם. ביניהם, ניתן למצוא את עידית (31) (נתי קלוגר) אחותה הבכורה של נגה שיוצאת עם מבחר בחורים ראויים ושווים אך פוסלת את כולם כי היא בעצם מנסה להחזיר אליה את הגבר שעזב אותה ערן (ירון ברובינסקי); אילן (אקי אבני), גרוש בן 40+ שמוצא עצמו חזרה בשוק הפנויים פנויות לאחר 18 שנות נישואים; אייל (28) (יובל סמו) שותפו לדירה של מייק, בחור חרמן וקשקשן שלא מצליח למצוא בחורות לצאת איתן כי הוא גמלוני ולא אטרקטיבי, ודפנה (35) (מיכל ינאי) שדרית רדיו מוערכת, גרושה ויפה שאחרי נישואים כושלים מחפשת רק ריגושים. כולם נמצאים במצב של חיפוש תמידי אחר אהבה וקשר, חלקם כדי למצוא בן זוג נצחי, חלקם למצוא מישהו להעביר איתו את הזמן, אחרים כדי למצוא פרטנר ללילה....

למעלה