עוד קקטוס בפריחה

barakd

New member
עוד קקטוס בפריחה

דובב, אני צריך עזרה בזיהוי - כמו כן ראה email ממני. ביי ברק

מדהים מדהים מדהים!!!!!

אני נרגש וקוצף מהצבע השרמנטי של התפרחת הזאת(אני לא באמת מדבר ככה...זה מתוך ריגוש..) אם אפשר בבקשה שמישהו יזהה בדיוק את הסוג שלו. זה נראה דיי דומה לקקטוס עם הפריחה שלי שפירסמתי פה... רק הצבע!!! אוו הצבע......

barakd

New member
תודה, מה שראיתי תחת השם הזה אכן

נראה מאד דומה, אבל אני עוד לא סגור על זה ב-100% כי יש כל כך הרבה. ברק

barakd

New member
מכיוון שלא מצאתי בכמה אתרים אף אחד

ממש זהה, אז בו נקרא לו Coryphantha . תודה על הזיהוי אורי ! ברק

pazro

New member
שאלה ל barakd

כמה זמן פורח הפרח? הצבע הורוד הוא מהצילום או כך זה במציאות?

barakd

New member
הנה עוד תמונה של אותו צמח שלקחתי

באותו יום,אני משתמש בזמן חשיפה ידני בהתאם לתאורה וללא פילטר. כל פרח פורח בין יומיים לשלושה, אני לא נמצא בבית באופן רצוף בשעות השמש בשביל לעקוב, פרט לסוף השבוע. כעת הסתיים בצמח מחזור פריחה שני כאשר בכל מחזור היו שלושה פרחים שנפתחו אחד לאחר קמילת השני. ניסיתי לצרף את התמונה המקורית שמכילה גם Metadata אבל השרת מסרב לקבל אותה מפאת גודלה, אם זה מעניין אותך אני יכול לשלוח אותה ב-email ברק

lananiev

New member
האם הקקטוסים

שלך לא שתולים צפוף מדי? שלי גדלים במהירות מדהימה כך שאם הם היו כל כך צפופים הם היו עולים אחד על השני. לילך

barakd

New member
זה תלוי בסוגי הקקטוס

העציץ הזה נשתל לפני כשנתיים עם צמחים בגודל 3-4 ס"מ.רוב הקקטוסים יכולים להתפתח יפה מאד גם בצפיפות הרבה יותר גבוהה. תספרי לי מה הסוד שלך ואז אני יפריד אותם... ברק

lananiev

New member
האמת היא שאין לי סודות

אני לא מבינה גדולה בקקטוסים אבל החם שלי מאד אוהב קקטוסים ולכן הוא ביקש ממני את האדנית מתחת למדרגות כדי לשתול בה קקטוסים ולקח לו כשנה לשכנע אותי שזה יראה מקסים. לפני שנה שוכנעתי ואכן הוא שתל שם קקטוסים שצמחו כאילו שנתנו להם שמרים. אני אצלם ואשלח את התמונה. אני משקה אותם ע"י השקיה ממוחשבת כמו את כל הגינה ובאמת הם נראים טוב למדי. לילך

למעלה